Cookie- og Privatlivspolitik
Schwarzeneggers søn castet i zombiefilm

Schwarzeneggers søn castet i zombiefilm

B-film på vej med actionstjernens førstefødte i en hovedrolle

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger (det hedder han!) er så småt ved at gå i farmands store fodspor. Således har han akkurat scoret hovedrollen, i hvad der lyder til at blive næste års helt store Oscar-magnet: 'Scouts vs. Zombies'!

Ja, ja. Du griner nu, men Papa Schwarzeneggers første film var 'Hercules in New York', og hvis topmålet af filmisk inkompetence nogensinde er blevet fanget på film, er det i den. Alligevel endte han med at blive en af Jordens (bogstaveligt talt) største filmstjerner.

'Hercules in New York' er hylende sjov af alle de forkerte årsager, og 'Scouts vs. Zombies' lyder til at være lidt på samme spor omend med vilje. Den handler grundlæggende om, hvordan en gruppe drengespejdere skal beskytte en gruppe pigespejeder mod en gruppe zombier. 

Hvad filmen mangler i originalitet, vejer den helt sikkert op for i humor, så døm den ikke ude på forhånd. 'Sharknado' gik trods alt hen og blev en gigantisk succes trods sine trange kår som ultra-B-film.

Selvom vi ikke ved det, så bliver 'Scouts vs. Zombies' nok ikke en film, der dukker op i de danske biografer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
JB007

Ved nu ikke helt....

CINEMANDRUP

Så kommer grønspættebogen for alvor på prøve når der kommer zombies ind i billedet og prikken over i'et må være en Arnold Schwarznegger Junior som tropsfører.

Filmens seriøsistet skal ikke engang diskuteres. Tyndere grundlag findes ikke udover at at vi skal leve lidt længere på zombie bølgen.

Håber at instruktøren ikke tager filmen for højtideligt, men derimod rummer en del portion humor med sådan en titel.

Jacob

Man må håbe Scouts vs. Zombies rummer den nødvendige portion selvironi, men det blive skægt at se hvad Schwarzenegger Junior kan få ud af rollen. Mon ham og daddy bliver det nye makkerpar i stil med The Smiths?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.