Cookie- og Privatlivspolitik
Paul Walkers brødre på optagelse til FF7

Paul Walkers brødre på optagelse til FF7

Den afdøde filmstjernes søskende fungerer som stand-in

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Vin Diesel lagde for nylig ovenstående billede på Facebook. Et billede hvor Vin (med ryggen til) står og snakker med Paul Walkers to brødre Caleb og Cody.

Paul Walker var ikke helt færdig med sine optagelser til 'Fast & Furious 7', da han døde i et biluheld sidste år. Efter en lille pause er filmholdet nu ved at optage de sidste småting, og i den forbindelse har Pauls brødre været stand-in for skuespilleren.

Fast & Furious 7 får dansk premiere den 9. maj 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Alexander

Håber bare at de har fået det til at hænge sammen. :)

Bjerg

Jeg var så sur og skuffet, da jeg hørte nyheden om en digital rekreeret Paul Walker, der sammen med en bunke stand-ins og den velkendte (og vel-hadede) CGI-computermagi, skulle erstatte det uerstattelige.

At Walkers brødre er inddraget, giver os ikke den oprindelige mand bag Brian-karakteren tilbage, men til gengæld er det en langt mere acceptabel og ikke mindst respektfuld løsning, end hvis de overgav sig til den nemmere og mere kunstige løsning - jeg er i hvert fald fuldt ud tilfreds med valget!

Og lad os nu sige, at man fanger en scene som tydeligvis er filmet uden Paul, men med én af hans brødre, vil jeg ikke bliver sur eller skuffet, men det vil nærmere give mig et smil på læben over at brødrene er så stærke og dedikeret til F&F-projektet og deres brors arbejde og (en del af) det han stod for, og jeg kan ikke forestiller mig noget valg der kunne være bedre, efter disse tragiske begivenheder.

CINEMANDRUP

Taget i betragtning hvor tragisk Walkers pludselige død var - RIP Paul Walker - må det være den bedste løsning på fortsættelsen af serien uden at skulle computeranimere for meget.

Familien er med til at færdiggøre den franchise som Walker var med til at skabe. Smukt.

Noobcake

Pænt hældigt at de ligner hindanden så meget.

Jacob

... taget de bedrøvelige omstændigheder i betragtning. Og så er der vel også en slags symbolsk respekt ved det er hans egne brødre som afslutter arbejdet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

1 dag siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

1 dag siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter