Cookie- og Privatlivspolitik
Karakter-plakater til 'The Expendables 3'

Karakter-plakater til 'The Expendables 3'

Smil, du er på!

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

'The Expendables 3' er en af de mest ventede sommerfilm på kino.dk, og nu er der kommet 16 karakter-plakater fra gammelmands-action-baskeren.
 
Plakaterne viser både velkendte og helt nye Expendables-ansigter som Wesley Snipes, Harrison Ford, Mel Gibson, Antonio BanderasKellan Lutz samt den eneste kvinde på holdet, Ronda Rousey.

Selvom man altid har tænkt, at skuespillerne hygger sig gevaldigt under optagelserne til Expendables-filmene, er det alligevel befriende med en ny type plakater, hvor alle (undtagen Sylvester Stallone) har smil på læben. Modsat tidligere jeg-er-for-sej-til-new-school-pose.

Værsgo!
 
The Expendables 3 får premiere 14. august.

The Expendables 3

The Expendables 3

The Expendables 3

The Expendables 3

The Expendables 3

The Expendables 3

The Expendables 3

The Expendables 3

The Expendables 3

The Expendables 3

The Expendables 3

The Expendables 3

The Expendables 3

The Expendables 3

The Expendables 3

The Expendables 3

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Noobcake

Cast er lidt overkill

Elias

Hvor er det sejt!! Jeg glæder mig vildt meget til at se den!!

CINEMANDRUP

Disse retro plakater af et glimrende eksempel på at vi er et større publikum som glæder sig rigtig meget til denne sommers blockbuster af ren idylisk action. Man får helt lyst til at hive samtlige film frem med de efterhånden aldrende stjerner.

Er så klar til tredje omgang med disse veteraner som lover entertainment for the masses, rumble in the jungle - tak Øgendahl - i bedste old school stil. Vi drengerøve hungrer efter denne film, da vi nægter at se vores actionidoler trække sig tilbage.

Det er ren fryd at et så simpelt et koncept kan blive så stort et hit. Man ved hvad man går ind til og man ved hvad man får: masser af action, one liners efter one liners og den evige magtkamp mellem de store stjerners egoer.

Stallone og gutterne skal bare blive ved, men hiv nu flere af de gamle action stjerner ind i filmene. Det er trods alt filmens drivkraft. Lad nu være med at rekruttere for mange af de nye håbefulde skuespillere - no one knows them.
Rekrutter de gamle veteraner og lad os hylde dem i denne franchise - der er rigeligt med gode gamle action stjerner at vælge imellem.

Christian

... Uanset hvor fed han så er blevet.

Anonymuser/0

Ville personligt skifte lidt ud i castet men det skal blive underholdende at se noget drengerøvs 80'er action og med Mel Gibson i Machete Kills får man en lille forsmag på hans evne som villain. :)

Camie

... et koncept Sly har sparket gang i med The Expendables. Jeg elsker 80'ernes action-film og det er en fornøjelse at se de gamle stjerner give den gas her.

De to plakater med Stallone og Arnold ville gøre det godt sammen med mine gamle filmplakater fra Rambo 2, Cobra og Commando.

Gad vide hvad fruen siger hvis jeg hænger dem op igen ^^

Jacob

Jeg elsker simpelthen hver og én af de tudsegamle fossiler, og har intet problem med at de for længst har passeret pensionsalderen. Dog ser Sylvesters arme efterhånden lidt gustne ud.

Christian

Disse film har et "varermærke" kørende for sig. Dette er at have alle de gamle legendariske 80&90'er veteraner på rollelisten - Og det er fedt!... Men så smid dog alle de der andre underliger karakterer og ukendte navne i havnen! De passer jo slet ikke ind sammen med resten af castet, som har historien bag sig (de andre ukendte ansigter fordærver blot filmens stil og gør det mindre robust). Disse new-generations fortjener jo ikke at være med - forstået på den måde at filmene her tydeligt startede en vel planlagt trend, som går ud på at hylde alle de gamle klassiske action-kendiser. Sgu da ikke de andre ukendte & U-karakteristiske mennesker, hvis navne de alligevel vælger at smække på plakaterne - as if we should care ! ! !

Uden de fede kendte navne, som Vi drengerøve alle kender og elsker, så ville disse film gå straight-to-dvd. Det er ikke ligefrem kunstværker. De når kun biografens mørke pga dem.

Wayne

trenden med de mange filmplakater. Det bliver fedt at se Gibson og Ford som bad-ass'es.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.