Cookie- og Privatlivspolitik
Johnny Knoxville er en ninja turtle

Johnny Knoxville er en ninja turtle

Fra Jackass til TMNT

Stem op!
3
Stem ned!
-2
(reset)

Jackass-skuespilleren Johnny Knoxville er blevet føjet til rollelisten i den Michael Bay-producerede 'Teenage Mutant Ninja Turtles'. Han skal lægge stemme til leder-padden Leonardo, skriver Deadline.

Knoxville får følgeskab af Tony Shalhoub, som Bay tidligere har instrueret i Pain & Gain. Han skal lægge stemme til rotten Splinter, som er læremester for de muterede ninja-skildpadder.

Pete Ploszek og Danny Woodburn er stadig at finde på rollelisten som Leonardo og Splinter, men kun som motion capture-skuespillere. Det har hele tiden været i filmselskabet Paramounts tanker, at der skulle kendte navne til for at give padderne det rigtige udtryk.

At en spradebasse som Johnny Knoxville skal levere stemme til den fattede Leonardo, kan måske undre, og umiddelbart virker Michelangelo som et mere oplagt valg. Men Bay har vel sine grunde...
 
Hvorvidt Raphael, Michelangelo og Donatello også skal have stemmeskuespillere tilknyttet, vides ikke.
 
Teenage Mutant Ninja Turtles har også Megan Fox i rollen som April O'Neil, og filmen får premiere den 4. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Dette er en fejl af store dimensioner.
Johnny Knoxville - kongen af falden på halen komik, hvilket han gør godt skal siges - kan man ikke sætte til skulle lægge stemme til lederen af padderne. At han nu er ombord, gør ikke at jeg jubler til at skulle høre Leo's stemme.

Knoxvilles stemme ville passe bedst til….. lad mig nu se…. Ingen af dem. Han skal holde sig til det han er god til - slapstick humor.

Hvis man skal se en positiv ting i denne nyhed, må det være at Knoxville ikke selv optræder på skærmen - Men In Black 2 enough said

Jacob

Jeg havde godt nok hellere ikke lige set det komme, at Johnny Knoxville skulle lægge stemme til lederen af TMNT. Men på den anden side kan det måske være svært for et voksent publikum, at tage to meter høje padder med ninja-våben seriøst. Og når så en så velkendt stemme fyrer punchlines af bliver det nemmere at forholde sig til. Vi får se til sommer om Michael Bay foretog det rigtige valg.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

filmen er en mini serie i 2 dele blev vist på DR 1 eller tv2 i slutningen af 90,er

10 timer siden
John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

17 timer siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

1 dag siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

2 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

4 dage siden

Aktive debatter