Cookie- og Privatlivspolitik
Johnny Knoxville er en ninja turtle

Johnny Knoxville er en ninja turtle

Fra Jackass til TMNT

Stem op!
3
Stem ned!
-2
(reset)

Jackass-skuespilleren Johnny Knoxville er blevet føjet til rollelisten i den Michael Bay-producerede 'Teenage Mutant Ninja Turtles'. Han skal lægge stemme til leder-padden Leonardo, skriver Deadline.

Knoxville får følgeskab af Tony Shalhoub, som Bay tidligere har instrueret i Pain & Gain. Han skal lægge stemme til rotten Splinter, som er læremester for de muterede ninja-skildpadder.

Pete Ploszek og Danny Woodburn er stadig at finde på rollelisten som Leonardo og Splinter, men kun som motion capture-skuespillere. Det har hele tiden været i filmselskabet Paramounts tanker, at der skulle kendte navne til for at give padderne det rigtige udtryk.

At en spradebasse som Johnny Knoxville skal levere stemme til den fattede Leonardo, kan måske undre, og umiddelbart virker Michelangelo som et mere oplagt valg. Men Bay har vel sine grunde...
 
Hvorvidt Raphael, Michelangelo og Donatello også skal have stemmeskuespillere tilknyttet, vides ikke.
 
Teenage Mutant Ninja Turtles har også Megan Fox i rollen som April O'Neil, og filmen får premiere den 4. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Dette er en fejl af store dimensioner.
Johnny Knoxville - kongen af falden på halen komik, hvilket han gør godt skal siges - kan man ikke sætte til skulle lægge stemme til lederen af padderne. At han nu er ombord, gør ikke at jeg jubler til at skulle høre Leo's stemme.

Knoxvilles stemme ville passe bedst til….. lad mig nu se…. Ingen af dem. Han skal holde sig til det han er god til - slapstick humor.

Hvis man skal se en positiv ting i denne nyhed, må det være at Knoxville ikke selv optræder på skærmen - Men In Black 2 enough said

Jacob

Jeg havde godt nok hellere ikke lige set det komme, at Johnny Knoxville skulle lægge stemme til lederen af TMNT. Men på den anden side kan det måske være svært for et voksent publikum, at tage to meter høje padder med ninja-våben seriøst. Og når så en så velkendt stemme fyrer punchlines af bliver det nemmere at forholde sig til. Vi får se til sommer om Michael Bay foretog det rigtige valg.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

8 timer siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

1 dag siden
susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

1 dag siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

2 dage siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

3 dage siden

Aktive debatter