Cookie- og Privatlivspolitik
Johnny Knoxville er en ninja turtle

Johnny Knoxville er en ninja turtle

Fra Jackass til TMNT

Stem op!
3
Stem ned!
-2
(reset)

Jackass-skuespilleren Johnny Knoxville er blevet føjet til rollelisten i den Michael Bay-producerede 'Teenage Mutant Ninja Turtles'. Han skal lægge stemme til leder-padden Leonardo, skriver Deadline.

Knoxville får følgeskab af Tony Shalhoub, som Bay tidligere har instrueret i Pain & Gain. Han skal lægge stemme til rotten Splinter, som er læremester for de muterede ninja-skildpadder.

Pete Ploszek og Danny Woodburn er stadig at finde på rollelisten som Leonardo og Splinter, men kun som motion capture-skuespillere. Det har hele tiden været i filmselskabet Paramounts tanker, at der skulle kendte navne til for at give padderne det rigtige udtryk.

At en spradebasse som Johnny Knoxville skal levere stemme til den fattede Leonardo, kan måske undre, og umiddelbart virker Michelangelo som et mere oplagt valg. Men Bay har vel sine grunde...
 
Hvorvidt Raphael, Michelangelo og Donatello også skal have stemmeskuespillere tilknyttet, vides ikke.
 
Teenage Mutant Ninja Turtles har også Megan Fox i rollen som April O'Neil, og filmen får premiere den 4. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Dette er en fejl af store dimensioner.
Johnny Knoxville - kongen af falden på halen komik, hvilket han gør godt skal siges - kan man ikke sætte til skulle lægge stemme til lederen af padderne. At han nu er ombord, gør ikke at jeg jubler til at skulle høre Leo's stemme.

Knoxvilles stemme ville passe bedst til….. lad mig nu se…. Ingen af dem. Han skal holde sig til det han er god til - slapstick humor.

Hvis man skal se en positiv ting i denne nyhed, må det være at Knoxville ikke selv optræder på skærmen - Men In Black 2 enough said

Jacob

Jeg havde godt nok hellere ikke lige set det komme, at Johnny Knoxville skulle lægge stemme til lederen af TMNT. Men på den anden side kan det måske være svært for et voksent publikum, at tage to meter høje padder med ninja-våben seriøst. Og når så en så velkendt stemme fyrer punchlines af bliver det nemmere at forholde sig til. Vi får se til sommer om Michael Bay foretog det rigtige valg.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Filmelskeren

Mærkeligt nok har jeg endnu ikke set Fight Club - trods min store passion for film og især klassikerne.

0 sek. siden
Finn Carl

Nu har det altid undret mig ret meget, at nogle finder en sær fornøjelse i at blive skræmt, bortset lige fra rutchebaner, som jeg holder meget af,

28 minutter siden
kasper

i kan finde fede plakater med citater fra film på -> https://citatplakat.dk

9 timer siden
Aggie

Hvis man har andre kilder er det god kutyme at nævne dem, da man ellers ikke debatterer på samme niveau.

1 dag siden
Tom
Tom

Spiderman forsvinder heldigvis ikke men er bare ikke længere i Marvel's univers. Giver Stig ret.

1 dag siden

Aktive debatter