Cookie- og Privatlivspolitik
Jessica Chastain skal spille Marilyn Monroe

Jessica Chastain skal spille Marilyn Monroe

Populær roman om den blonde filmstjerne filmatiseres

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

Marilyn Monroe og hendes historie har alle dage været kilde til fascination, hvilket endnu engang leder til en film om blondinen. 

Det er Joyce Carol Oates' bestseller 'Blonde' fra 2001, der er blevet opsnappet af Brad Pitts produktionsselskab Plan B, og som nu har fået krogen i Jessica Chastain til hovedrollen.

Romanen er indirekte baseret på biografiske og historiske kilder, men Oates har alle dage benægtet, at 'Blonde' på nogen måde skulle være biografisk.

Ifølge forfatteren er den et stykke fiktion, der kommer med et bud på, hvordan Marilyn Monroe var på et personligt plan.

Jessica Chastain er inde i en af sine travle perioder, med hele tre film der får premiere i år: Interstellar, 'A Most Violent Year' og 'Miss Julie'.

Synes du, Chastain er et godt valg til rollen? Eller har du andre forslag?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Vel ligesom Elvis er der blevet skabt myter omkring Monroe, og vil altid fascinerer os. Selvom Blonde ikke er baseret direkte på historiske fakta, bliver det alligevel spændende at se hvor korrekt det hele bliver. Der hersker selvfølgelig en masse usikkerhed omkring Marilyn, men oftes er virkeligheden bare mere kedelig end den skinbarlige sandhed. Men hendes forbindelser til "USA's kongelige", Kennedy klanen, er ganske interessant.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.