Cookie- og Privatlivspolitik
Hanks og Spielberg sammen om koldkrigs-thriller

Hanks og Spielberg sammen om koldkrigs-thriller

Endnu et samarbejde er i støbeskeen

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Tom Hanks har fået hovedrollen i en koldkrigs-thriller, der i øjeblikket udvikles af Steven Spielberg. Det er i hvert fald, hvad en hemmelig kilde med forbindelser til projektet har afsløret til thewrap.com.

Hanks skal spille advokaten James Donovan, hvis opgave er at snige sig ind bag jerntæppet for at forhandle om frigivelsen af en amerikansk pilot, hvis U-2 fly er blevet skudt ned over Sovjetunionen.

Spielberg har endnu ikke besluttet, hvilket af de mange projekter han har i sigte, der bliver det næste, han skal instruere.

For det første er der robotter-overtager-verden-filmen 'Robopocalypse', der desværre er blevet sat midlertidigt i bero, fordi Spielberg mente, produktionen ville vokse sig for stor og dyr.  

Derudover er der storfilmen 'Montezuma', der efter al sandsynlighed får Javier Bardem i hovedrollen som den spanske opdagelsesrejsende Cortez, der så godt som smadrede aztekerne i Mexico i 1500-tallet. Også fremtiden for denne film svæver i uvished.

Så måske Tom Hanks kan lokke Spielberg til at kaste sig over et mindre projekt som denne ukendte thriller, der foregår under den kolde krig.  

Filmen er skrevet af den uerfarne Marc Chapman (TV-serien 'Man Stroke Woman'?), men produceres af den ekstremt erfarne Marc Chapman (Wanted, Drive, 2 Guns), mens filmselskabet DreamWorks producerer.

Tom Hanks er derudover godt på vej med Tom Tykwer-filmen 'Hologram for the King', og så er der seriøse rygter om, at han skal i gang med sin tredje Dan Brown-filmatisering. Denne gang en film baseret på romanen 'The Lost Symbol'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
JB007

Skal nok blive godt

Jacob

Af den mulige plotbeskrivelse kommer jeg til at tænke på Charlie Wilsons War, men uanset hvad de finder på skal det nok blive godt.

Robopocalypse lyder fed, men penge er tit en stopklods for store produktioner. Det lyder som om Montezuma har bedre chancer, og det er alt for sjældent vi hører om de sydamerikanske indianere.

Det forsvundne tegn er en god historie, men Dan Browns nyeste bog Inferno er langt mere interessant med dens tanker omkring overbefolkning, og skurkens vidtrækkende plan.

CINEMANDRUP

Det gav nærmest kuldegysninger af den gode slags at læse hvad der nu måske var i støbeskeen imellem det gode makkerpar.

Uanset hvad bliver et samarbejde imellem disse to giganter et blik værd. Min opmærksomhed er skærpet.

Det er nu så dejligt med alle disse løse rygter, men glæder mig til den dag, når der kommer en officiel udmelding om et projekt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

5 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

5 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

11 timer siden
Nannauser/649316
Nannauser/649316

En virkelig god film - omend ikke så coronavenlig idet jeg fik lyst til en lille drink og en dans bagefter :-)

21 timer siden
Samueluser/14193
Samueluser/14193

I MCU er der kun én Tony Stark.

23 timer siden

Aktive debatter