Cookie- og Privatlivspolitik
Hanks og Spielberg sammen om koldkrigs-thriller

Hanks og Spielberg sammen om koldkrigs-thriller

Endnu et samarbejde er i støbeskeen

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Tom Hanks har fået hovedrollen i en koldkrigs-thriller, der i øjeblikket udvikles af Steven Spielberg. Det er i hvert fald, hvad en hemmelig kilde med forbindelser til projektet har afsløret til thewrap.com.

Hanks skal spille advokaten James Donovan, hvis opgave er at snige sig ind bag jerntæppet for at forhandle om frigivelsen af en amerikansk pilot, hvis U-2 fly er blevet skudt ned over Sovjetunionen.

Spielberg har endnu ikke besluttet, hvilket af de mange projekter han har i sigte, der bliver det næste, han skal instruere.

For det første er der robotter-overtager-verden-filmen 'Robopocalypse', der desværre er blevet sat midlertidigt i bero, fordi Spielberg mente, produktionen ville vokse sig for stor og dyr.  

Derudover er der storfilmen 'Montezuma', der efter al sandsynlighed får Javier Bardem i hovedrollen som den spanske opdagelsesrejsende Cortez, der så godt som smadrede aztekerne i Mexico i 1500-tallet. Også fremtiden for denne film svæver i uvished.

Så måske Tom Hanks kan lokke Spielberg til at kaste sig over et mindre projekt som denne ukendte thriller, der foregår under den kolde krig.  

Filmen er skrevet af den uerfarne Marc Chapman (TV-serien 'Man Stroke Woman'?), men produceres af den ekstremt erfarne Marc Chapman (Wanted, Drive, 2 Guns), mens filmselskabet DreamWorks producerer.

Tom Hanks er derudover godt på vej med Tom Tykwer-filmen 'Hologram for the King', og så er der seriøse rygter om, at han skal i gang med sin tredje Dan Brown-filmatisering. Denne gang en film baseret på romanen 'The Lost Symbol'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
JB007

Skal nok blive godt

Jacob

Af den mulige plotbeskrivelse kommer jeg til at tænke på Charlie Wilsons War, men uanset hvad de finder på skal det nok blive godt.

Robopocalypse lyder fed, men penge er tit en stopklods for store produktioner. Det lyder som om Montezuma har bedre chancer, og det er alt for sjældent vi hører om de sydamerikanske indianere.

Det forsvundne tegn er en god historie, men Dan Browns nyeste bog Inferno er langt mere interessant med dens tanker omkring overbefolkning, og skurkens vidtrækkende plan.

CINEMANDRUP

Det gav nærmest kuldegysninger af den gode slags at læse hvad der nu måske var i støbeskeen imellem det gode makkerpar.

Uanset hvad bliver et samarbejde imellem disse to giganter et blik værd. Min opmærksomhed er skærpet.

Det er nu så dejligt med alle disse løse rygter, men glæder mig til den dag, når der kommer en officiel udmelding om et projekt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stig

Det var nu en lidt sært med den kraftige binding mellem Tony Stark og Peter Parker.

1 time siden
Mickey

Hvis man ser på de bedste film i den her franchise, Spider-Man, Spider-Man 2, Spiderverse & Amazing Spider-Man 1, så har de alle én ting til fæ

2 timer siden
Benjamin

Nu har jeg læst denne nyhed flere steder end blot her på kino.dk.

16 timer siden
Horsi

Fox var ved at spænde buen, men det gik. Men hvis de prøver med Sony vil der blive sagt nej og så har de spildt penge.

17 timer siden
Casper

Jeg var vild med den første, så jeg glæder mig selvsagt til at se denne! Håber bare den kan leve op til mine forventninger...

19 timer siden

Aktive debatter