Cookie- og Privatlivspolitik
Cool Denzel i dugfriske fotos fra 'The Equalizer'

Cool Denzel i dugfriske fotos fra 'The Equalizer'

Tidligere elitesoldat vs. skumle russiske gangstere

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Via USA Today er der dukket en håndfuld nye skud op fra 'The Equalizer'. Filmen er baseret på TV-serien af samme navn, og det ligner noget god gammel thriller-action.

Denzel Washington spiller en tidligere elitesoldat, der har forfalsket sin egen død, men som lokkes ud af sit frivillige otium for at hjælpe Chloe Moretz, der af uvisse årsager er kommet i klemme hos nogle skumle russiske gangstere.

Baseret på allerede eksisterende forlæg... Tidligere elitesoldat... Lokkes ud af frivilligt otium... Russiske gangstere... Er det kun os, der sidder her og får et Jack Reacher-déjà vu?

Lige meget. Instruktør Antione Fuqua skal have chancen for at komme med sit bud på, hvordan en action-thriller skal skrues sammen. Om ikke andet er det nogle meget fede billeder.

Eller hvad? Umiddelbart mangler der da lidt action, men luft din mening i kommentarfeltet forneden.

The Equalizer får dansk premiere den 25. september 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Alexander

Jeg tilbragte et år i Palmyra, Wisconsin, tilbage i '86-'87 og "The Equalizer" var et program jeg holdt af at se. Edward Woodward var på alle måder rå i den rolle - og bare annoncen, som blev vist i starten af hver afsnit var - og er - hamrende sej:

"Odds against you? Need help? Call the Equalizer. 212 555 4200"

Jacob

... de skumle russere er onde, de bredkæbede amerikanere er gode - ja, det lyder uhyggelig meget som Jack Reacher. Trods fede billeder er det næppe noget som lokker mig i biografen. Det bliver simpelthen for arketypisk for mig, og det kunne meget nemt bare ende som endnu en i en ligegyldig vrimmel af bang-bang film. Beklager, Denzel Washington - stram dig an og vælg en ordentlig film i fremtiden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter