Cookie- og Privatlivspolitik
Cool Denzel i dugfriske fotos fra 'The Equalizer'

Cool Denzel i dugfriske fotos fra 'The Equalizer'

Tidligere elitesoldat vs. skumle russiske gangstere

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Via USA Today er der dukket en håndfuld nye skud op fra 'The Equalizer'. Filmen er baseret på TV-serien af samme navn, og det ligner noget god gammel thriller-action.

Denzel Washington spiller en tidligere elitesoldat, der har forfalsket sin egen død, men som lokkes ud af sit frivillige otium for at hjælpe Chloe Moretz, der af uvisse årsager er kommet i klemme hos nogle skumle russiske gangstere.

Baseret på allerede eksisterende forlæg... Tidligere elitesoldat... Lokkes ud af frivilligt otium... Russiske gangstere... Er det kun os, der sidder her og får et Jack Reacher-déjà vu?

Lige meget. Instruktør Antione Fuqua skal have chancen for at komme med sit bud på, hvordan en action-thriller skal skrues sammen. Om ikke andet er det nogle meget fede billeder.

Eller hvad? Umiddelbart mangler der da lidt action, men luft din mening i kommentarfeltet forneden.

The Equalizer får dansk premiere den 25. september 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Alexander

Jeg tilbragte et år i Palmyra, Wisconsin, tilbage i '86-'87 og "The Equalizer" var et program jeg holdt af at se. Edward Woodward var på alle måder rå i den rolle - og bare annoncen, som blev vist i starten af hver afsnit var - og er - hamrende sej:

"Odds against you? Need help? Call the Equalizer. 212 555 4200"

Jacob

... de skumle russere er onde, de bredkæbede amerikanere er gode - ja, det lyder uhyggelig meget som Jack Reacher. Trods fede billeder er det næppe noget som lokker mig i biografen. Det bliver simpelthen for arketypisk for mig, og det kunne meget nemt bare ende som endnu en i en ligegyldig vrimmel af bang-bang film. Beklager, Denzel Washington - stram dig an og vælg en ordentlig film i fremtiden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

11 timer siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

1 dag siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

1 dag siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

4 dage siden
Mads Aagaard

Må vælge Spiderman, stadig en af mine yndlings superhletefilm nogensinde! <3

4 dage siden

Aktive debatter