Cookie- og Privatlivspolitik
Baz Luhrmann skal måske lave kung fu film

Baz Luhrmann skal måske lave kung fu film

Kung Fu: The Musical?

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Den australske instruktør Baz Luhrmann skal måske instruere en film baseret på en gammel kung fu TV-serie, skriver The Hollywood Reporter.

Luhrmann er manden bag storfilm som Romeo + Juliet, Moulin Rouge! og senest Den store Gatsby. Hans film kendetegnes af en storslået teatralitet og er gerne inspireret af musical-verdenens dans og glitter.

'Kung Fu' var en kampsports-western, som kørte på amerikansk TV fra 1972 til 1975. Den handler om en Shaolin munk, der kommer til det vilde vesten for at finde sin halvbror. Serien huskes især for flashbacks til Caines træningstid som ung, hvor hans læremester kaldte ham 'lille græshoppe'.

Quentin Tarantino har været meget inspireret af kung fu-serien, og referer den tit i sine film. F.eks. siger Jules i Pulp Fiction, at han vil 'walk the Earth like Caine from 'Kung Fu'. Og den unge mand oppe på billedet? Det er Bill fra Kill Bill som ung! Så man kan diskutere, om Tarantino ikke ville have været et mere oplagt valg til filmatiseringen af TV-serien.

Vil I gerne se en kung fu-film i samme stil som 'Moulin Rouge' og 'The Great Gatsby', eller passer den slags teatralitet slet ikke med kampsport? Skulle Tarantino hellere stå for filmatiseringen, eller er det for oplagt?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Det lyder som lidt af et skifte for Baz - man kan ikke påstå at han har stor erfaring i actionfilm.

dippegalantuser/922792

...i Romeo+Juliet? Og ligeledes noget i Australia...

Når man tænker på at han kun har instrueret 5 film, så er det da en udmærket ratio. Og serien var som sådan ikke en action-basker, men mere et westernadventure med action elementer i form af kung fu'en og lidt skyderi.

Jeg tjekkede lige på imdb.com og der beskrives serien som adventure/drama/western. Det lyder faktisk meget som de samme genrer han allerede har behandlet i R+J og Australia, så det er jeg ret fortrøstningsfuld overfor at han kan håndtere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

magicthe

Hej Micheal

5 timer siden
Antaeus

Som tidligere skrevet så kom endelig med mere Star Wars. Jeg kan dog ikke lige se den store idé i Jabba og Lando.

6 timer siden
Jacob

Jeg var en anelse skuffet over hvilken skæbne X-Force fik i ‘Deadpool 2’, men det lyder til at modstykket til X-Men omsider får den film holdet for

8 timer siden
Jacob

Boba Fett har en dedikeret fanbase, men hans oprindelse bliver fortalt i ‘Attack of the Clones’, og animationsserien ‘Clone Wars’, som jo er offici

8 timer siden
TJVader

Jeg har været SW fan hele mit liv og Boba Fett har altid fanget min interesse...

9 timer siden

Aktive debatter