Cookie- og Privatlivspolitik
Baz Luhrmann skal måske lave kung fu film

Baz Luhrmann skal måske lave kung fu film

Kung Fu: The Musical?

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Den australske instruktør Baz Luhrmann skal måske instruere en film baseret på en gammel kung fu TV-serie, skriver The Hollywood Reporter.

Luhrmann er manden bag storfilm som Romeo + Juliet, Moulin Rouge! og senest Den store Gatsby. Hans film kendetegnes af en storslået teatralitet og er gerne inspireret af musical-verdenens dans og glitter.

'Kung Fu' var en kampsports-western, som kørte på amerikansk TV fra 1972 til 1975. Den handler om en Shaolin munk, der kommer til det vilde vesten for at finde sin halvbror. Serien huskes især for flashbacks til Caines træningstid som ung, hvor hans læremester kaldte ham 'lille græshoppe'.

Quentin Tarantino har været meget inspireret af kung fu-serien, og referer den tit i sine film. F.eks. siger Jules i Pulp Fiction, at han vil 'walk the Earth like Caine from 'Kung Fu'. Og den unge mand oppe på billedet? Det er Bill fra Kill Bill som ung! Så man kan diskutere, om Tarantino ikke ville have været et mere oplagt valg til filmatiseringen af TV-serien.

Vil I gerne se en kung fu-film i samme stil som 'Moulin Rouge' og 'The Great Gatsby', eller passer den slags teatralitet slet ikke med kampsport? Skulle Tarantino hellere stå for filmatiseringen, eller er det for oplagt?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Wayne

Det lyder som lidt af et skifte for Baz - man kan ikke påstå at han har stor erfaring i actionfilm.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
dippegalantuser/922792

...i Romeo+Juliet? Og ligeledes noget i Australia...

Når man tænker på at han kun har instrueret 5 film, så er det da en udmærket ratio. Og serien var som sådan ikke en action-basker, men mere et westernadventure med action elementer i form af kung fu'en og lidt skyderi.

Jeg tjekkede lige på imdb.com og der beskrives serien som adventure/drama/western. Det lyder faktisk meget som de samme genrer han allerede har behandlet i R+J og Australia, så det er jeg ret fortrøstningsfuld overfor at han kan håndtere.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Nikolaj

Danny Boyle er en klasse bedre end Nolan og Villeneuve og de resterende kandidater, som har været rygter.

1 dag siden
Jacob

Jeg ser frem til at de voksne afdækker mere om Det Onde, og gad vide om Pennywise igen tager skikkelse af en kæmpe edderkop til sidst?

1 dag siden
Jacob

Med en prisvindende instruktør på tale som Boyle, så er det igen tydeligt at Bond ikke er for nybegyndere, men er stået af ræset. Indtil den 25.

1 dag siden
Ann Heineuser/63665
Ann Heineuser/63665

Ej helt ærligt, hvor er det dog nogen kedelige præmier, I disker op med !

1 dag siden
Johnnyuser/335920
Johnnyuser/335920

IT: Chapter Two.

1 dag siden

Aktive debatter