Cookie- og Privatlivspolitik
'The Wolverine 2' planlagt

'The Wolverine 2' planlagt

James Mangold venter et par X-Men-film

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

James Mangold, instruktøren bag The Wolverine, har bekræftet på sin Twitter-profil, at han vil begynde at optage en efterfølger til mutanteventyret, efter Bryan Singer har filmet X-Men: Apocalypse.

Mangolds udmelding vil betyde, at 'The Wolverine 2' får premiere engang i 2017 eller 2018, idet 'X-Men: Apocalypse står til at få amerikansk premiere den 27. maj 2016.

Total Film har endvidere erfaret, at 'Apocalypse' vil foregå i 80erne, hvilket de har fra Bryan Singer selv. Hvornår 'The Wolverine 2' vil foregå, og hvad den i øvrigt kommer til at handle om, vides endnu ikke.

Hvis man ikke kan vente så længe, er der premiere på X-Men: Days of Future Past den 22. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

S. Rico

De to første var meget forskellige - men hver især meget underholdende og bidrog begge til karakterens udvikling og baggrund.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Aleksander

Det er utroligt så mange X-Men film der kommer de næste par år. First Class er helt bestemt den bedste X-Men film indtil videre, og jeg håber den kommende kan være lige så god. Jeg synes dog at Wolverine filmene har været skuffende og halv kedelige. Jeg håber virkelig, at de i den tredje Wolverine film kan løfte det.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Philip

Jeg er rigtig glad for at høre at der kommer endnu en Wolverine film, men jeg håber da på at Hugh Jackman fortsætter i rollen, så jeg slet ikke kan forestile mig en anden spille Wolverine

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

fra tegneserierne - her er det også kun Wolverine som har sin egen serie. De andre figurerer fungerer kun i kraft af hinanden. Dog kunne man sagtens forestille sig en film, med udgangspunkt i Magneto - Michael Fassbender. First Class viser tydeligt at det kunne være fedt.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Stine

Wolverine har været min yndlingsfigur i X-Men universet siden slut 80´erne, hvor jeg stiftede bekendtskab med X-Men som tegnefilm på RTL. Jeg synes ikke, at de to film om Wolverine har været specielt gode, så jeg håber, at tredje gang er lykkens gang. Wolverine og Hugh Jackman fortjener et godt manus denne gang.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Hold da op, det jo nærmest en flodbølge af X-Men film vi oplever i disse tider. Spændt på hvad en tredje solofilm om Wolverine kan byde på efter Apocalypse. Ikke overraskende satser man igen på Logan, der klart hvad angår filmene har overtaget hovedrollen.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
dippegalantuser/922792

...med/om Wolverine, så det går i den rigtige retning. Blandt andet fordi The Wolverine var langt mere fokuseret i sin historie og fordi man satte stor vægt på stemningen.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Daviduser/182575

Fedt nok!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Christopher Nolans ‘The Dark Knight’ er i min optik en bedre film, men jeg taget hatten af for succesen med ‘Black Panther’, der så afgjort er helt

1 time siden
Morten

Hej. Er der nogen steder, hvor man kan downloade musikken fra filmen: "Så længe jeg lever".

2 timer siden
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167
Ham den (ualmin...user/12167

Den var en af Marvels største bets men de formåede at få en succes ud af den!

2 timer siden
9No
9No

Det var svært på grund af Twelve Monkeys, men jeg stemte på Before Sunrise.

2 timer siden
VIPER

-Lidt overrasket over den store Black Panther interesse,
jeg var inde og se den, og må indrømme jeg blev lidt skuffet.

4 timer siden

Aktive debatter