Cookie- og Privatlivspolitik
'The Wolverine 2' planlagt

'The Wolverine 2' planlagt

James Mangold venter et par X-Men-film

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

James Mangold, instruktøren bag The Wolverine, har bekræftet på sin Twitter-profil, at han vil begynde at optage en efterfølger til mutanteventyret, efter Bryan Singer har filmet X-Men: Apocalypse.

Mangolds udmelding vil betyde, at 'The Wolverine 2' får premiere engang i 2017 eller 2018, idet 'X-Men: Apocalypse står til at få amerikansk premiere den 27. maj 2016.

Total Film har endvidere erfaret, at 'Apocalypse' vil foregå i 80erne, hvilket de har fra Bryan Singer selv. Hvornår 'The Wolverine 2' vil foregå, og hvad den i øvrigt kommer til at handle om, vides endnu ikke.

Hvis man ikke kan vente så længe, er der premiere på X-Men: Days of Future Past den 22. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

De to første var meget forskellige - men hver især meget underholdende og bidrog begge til karakterens udvikling og baggrund.

Aleksander

Det er utroligt så mange X-Men film der kommer de næste par år. First Class er helt bestemt den bedste X-Men film indtil videre, og jeg håber den kommende kan være lige så god. Jeg synes dog at Wolverine filmene har været skuffende og halv kedelige. Jeg håber virkelig, at de i den tredje Wolverine film kan løfte det.

Philip

Jeg er rigtig glad for at høre at der kommer endnu en Wolverine film, men jeg håber da på at Hugh Jackman fortsætter i rollen, så jeg slet ikke kan forestile mig en anden spille Wolverine

Wayne

fra tegneserierne - her er det også kun Wolverine som har sin egen serie. De andre figurerer fungerer kun i kraft af hinanden. Dog kunne man sagtens forestille sig en film, med udgangspunkt i Magneto - Michael Fassbender. First Class viser tydeligt at det kunne være fedt.

Stine

Wolverine har været min yndlingsfigur i X-Men universet siden slut 80´erne, hvor jeg stiftede bekendtskab med X-Men som tegnefilm på RTL. Jeg synes ikke, at de to film om Wolverine har været specielt gode, så jeg håber, at tredje gang er lykkens gang. Wolverine og Hugh Jackman fortjener et godt manus denne gang.

Jacob

Hold da op, det jo nærmest en flodbølge af X-Men film vi oplever i disse tider. Spændt på hvad en tredje solofilm om Wolverine kan byde på efter Apocalypse. Ikke overraskende satser man igen på Logan, der klart hvad angår filmene har overtaget hovedrollen.

dippegalantuser/922792

...med/om Wolverine, så det går i den rigtige retning. Blandt andet fordi The Wolverine var langt mere fokuseret i sin historie og fordi man satte stor vægt på stemningen.

Daviduser/182575

Fedt nok!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

4 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter