Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer til 'The Purge: Anarchy'

Trailer til 'The Purge: Anarchy'

Glæd dig til endnu en nat uden regler

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

Kender du det, når du får tøj tilbage fra rens, og der stadig er pletter på det, så du bliver lidt sur og må aflevere det igen med en stram kommentar til pigen bag disken?

Det er nøjagtigt, hvad der er sket i The Purge-universet. I første film blev idéen introduceret. Idéen om at regeringen tillader 12 timers ren anarki, i forventningen om at samfundet renser sig selv for udskud.

Nu er det igen blevet tid til den årlige udrensning, men hvor den første film var mere gyset i sit udtryk, virker denne efterfølger til at krydre sagerne med lidt mere action.

Check selv traileren, og se om du vil deltage i festlighederne eller bare lukke dig inde og gemme dig under dynen.

The Purge: Anarchy får dansk premiere den 18. september 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
dippegalantuser/922792

...men det eneste uhyggelige ved den, var at den var uhyggeligt ringe! Absurd dårlig film!

To'eren synes jeg ikke ser mere action-præget ud. Jeg synes i stedet at den ser ud til at fokusere mere på en personlig hævnhistorie og så på de absurditeter, der vil opstå af en sådan ordning. Det finder jeg langt mere interessant, end at lave en såkaldt horrorfilm om denne idé.

Suspension of disbelief skal man jo altid huske i forbindelse med sådanne film, idet ordningen jo ikke kan eksistere i virkeligheden. Dertil er middelklassens evne og vilje til at forsvare sig mod bander, almindelige kriminelle og psykopater bare alt for lille og dermed vil man stå tilbage med to modpoler: Et forholdsvist lille "aristokrati" beskyttet af en svindende gruppe af middelklasseansatte og en større og større gruppe af netop udskud, bander, kriminelle og psykopater.

Konceptet virker altså kun som tankeeksperiment, men problemet i etteren var at man så det udført som et realitetskoncept, hvor almindelige naboer lige pludselig udvalgte folk de synes var lidt hovne og ville slå dem ihjel. Sådan fungerer helt normale mennesker jo ikke - heller ikke selvom de fik muligheden for at gøre det straffrit.

Jeg kan ikke lide min nabo, men jeg ønsker ham da ikke noget særligt ondt. Jeg ønsker ikke at han dør, ønsker ikke at han får kræft, kører galt, får en stor skatteregning. Bare at han undlader at parkere foran mit hus, husker at lukke hans hund ind om natten og at han ikke konstant taler om hans Porsche Cayenne til den årlige vejfest... :-)

Jacob

I skriver godt nok 24 timer, men i traileren siger de 12 timer - altså kun en nat, og ikke et helt døgn.

Casper Christensen

Ej, godt spottet. Hermed rettet i teksten ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter