Cookie- og Privatlivspolitik
Spider-Man-instruktør forsvarer antallet af skurke

Spider-Man-instruktør forsvarer antallet af skurke

Marc Webb beroliger fans

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Spider-Man-fans verden over glæder sig til den nye film om den netsvingende superhelt, men har også udvist bekymring over mændgen af skurke, der er blevet præsenteret i marketingmaterialet. Nu forsøger instruktøren Marc Webb at berolige edderkoppefansene.

I et interview med The Playlist kommer Webb ind på problematikken omkring de mange skurke, som folk især kritiserede Sam Raimis Spider-Man 3 for.
 
- Det handler om manuskriptet. Vi kender godt til de film og de klager, folk havde. Hovedskurken er Electro. Samtlige andre skurke dukker op omkring ham. Vi gjorde meget ud af at gøre historierne underholdende.

Med en lille spoiler fortsætter Webb.
 
- Vi ville gøre både de fysiske og følelsesmæssige forhindringer svære at overkomme. Rhino optræder i filmen i fire minutter eller lignende, så det er legitimt at sammenligne, men når du ser filmen, er jeg sikker (på at du bliver overbevist, red.).

Vi ved allerede, at Electro (Jamie Foxx), Rhino (Paul Giamatti), Green Goblin (Dane DeHaan) og Alistair Smythe (B.J. Novak) optræder i filmen, men det virker sandsynligt, at flere af dem bare titter frem for at blive introduceret til mere ekstensiv brug i senere Spider-Man-film.

Sony arbejder både på film om Venom og Sinister Six, to Spider-Man-spin-offs med skurke i hovedrollerne, så det virker oplagt at introducere visse af disse karakterer allerede nu. På den anden side er det kun Electro fra Sinister Six, der er at finde i 'The Amazing Spider-Man 2', og spørgsmålet er, om han overlever mødet med vores helt...

Skurke-overload eller ej, The Amazing Spider-Man 2 kan ses i de danske biografer fra den 17. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Og jeg har tillid til instruktøren Marc Webb.

Tidligere raporter, der hævder at have set et såkaldt "rough-Cut" af filmen, siger at den meget overraskende gør for Spiderman, hvad The Dark Knight filmen gjorde for batman. Dette er ikke ens betydning med at den bliver nær så go', men jeg tror jeg forstår referencen deri, og jeg tror gerne på at Amazing-2 bliver den klart bedste og mest medrivende spiderman film som er lavet.

Glæder mig åndssvagt meget.

Maria

Jeg ser ingen bekymringer. Sammenligner det lidt med MoS 2 hvor blandt andet Wonder Woman vil medvirke, det bliver nok også bare kort, og som springbræt til en kommende JL film.

Jacob

For mig virker det helt logisk at skurke, som Green Goblin og Alistair Smythe bruger 2'eren som afsæt til de senere film. Selvfølgelig kan man sige det er ærgeligt at visse skurke hurtigt bliver overstået, men spørgsmålet er om Rhino har nok at byde på til at ville have været hovedskurk. Mon han vil kunne overtage en plads hos Sinister Six, hvis Spider-Man trækker stikket ud på Electro?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

Så må det jo betyde, at der nu er en ledig praktik plads til os andre :)

11 timer siden
VM Vargauser/112791
VM Vargauser/112791

Der vil jeg godt lige sige, at det er ikke alle Søren'er der er sub 100 IQ drønerter og foretrækker hurtige biler og robotter i vores film

14 timer siden
Wayne

Pulp Fiction er en af Tarantinos bedste, og måske den bedste.

15 timer siden
Michael

Nu hedder den bare indtil videre "Halloween 2" på papiret som arbejdstitel, alle nævner den som Halloween 2, hvis du googler.

2 dage siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Synes det er en fin liste men efter min holdning mangler der : Åndernes Hus, Music of the Heart!!!

2 dage siden

Aktive debatter