Cookie- og Privatlivspolitik
Spider-Man-instruktør forsvarer antallet af skurke

Spider-Man-instruktør forsvarer antallet af skurke

Marc Webb beroliger fans

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Spider-Man-fans verden over glæder sig til den nye film om den netsvingende superhelt, men har også udvist bekymring over mændgen af skurke, der er blevet præsenteret i marketingmaterialet. Nu forsøger instruktøren Marc Webb at berolige edderkoppefansene.

I et interview med The Playlist kommer Webb ind på problematikken omkring de mange skurke, som folk især kritiserede Sam Raimis Spider-Man 3 for.
 
- Det handler om manuskriptet. Vi kender godt til de film og de klager, folk havde. Hovedskurken er Electro. Samtlige andre skurke dukker op omkring ham. Vi gjorde meget ud af at gøre historierne underholdende.

Med en lille spoiler fortsætter Webb.
 
- Vi ville gøre både de fysiske og følelsesmæssige forhindringer svære at overkomme. Rhino optræder i filmen i fire minutter eller lignende, så det er legitimt at sammenligne, men når du ser filmen, er jeg sikker (på at du bliver overbevist, red.).

Vi ved allerede, at Electro (Jamie Foxx), Rhino (Paul Giamatti), Green Goblin (Dane DeHaan) og Alistair Smythe (B.J. Novak) optræder i filmen, men det virker sandsynligt, at flere af dem bare titter frem for at blive introduceret til mere ekstensiv brug i senere Spider-Man-film.

Sony arbejder både på film om Venom og Sinister Six, to Spider-Man-spin-offs med skurke i hovedrollerne, så det virker oplagt at introducere visse af disse karakterer allerede nu. På den anden side er det kun Electro fra Sinister Six, der er at finde i 'The Amazing Spider-Man 2', og spørgsmålet er, om han overlever mødet med vores helt...

Skurke-overload eller ej, The Amazing Spider-Man 2 kan ses i de danske biografer fra den 17. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Og jeg har tillid til instruktøren Marc Webb.

Tidligere raporter, der hævder at have set et såkaldt "rough-Cut" af filmen, siger at den meget overraskende gør for Spiderman, hvad The Dark Knight filmen gjorde for batman. Dette er ikke ens betydning med at den bliver nær så go', men jeg tror jeg forstår referencen deri, og jeg tror gerne på at Amazing-2 bliver den klart bedste og mest medrivende spiderman film som er lavet.

Glæder mig åndssvagt meget.

Maria

Jeg ser ingen bekymringer. Sammenligner det lidt med MoS 2 hvor blandt andet Wonder Woman vil medvirke, det bliver nok også bare kort, og som springbræt til en kommende JL film.

Jacob

For mig virker det helt logisk at skurke, som Green Goblin og Alistair Smythe bruger 2'eren som afsæt til de senere film. Selvfølgelig kan man sige det er ærgeligt at visse skurke hurtigt bliver overstået, men spørgsmålet er om Rhino har nok at byde på til at ville have været hovedskurk. Mon han vil kunne overtage en plads hos Sinister Six, hvis Spider-Man trækker stikket ud på Electro?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

41 minutter siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

21 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

2 dage siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

2 dage siden

Aktive debatter