Cookie- og Privatlivspolitik
Sidste Spider-Man-trailer går online

Sidste Spider-Man-trailer går online

Spindelvæv og edderkoppe-sanser

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Vi har selv mistet overblikket over antallet af trailers, teasers, spots og klip til 'The Amazing Spider-Man 2', men nu er den (eftersigende) sidste og endelige trailer udgivet.

Igen er der tale om en trailer med effekter i spandevis, og denne gang har Harry Osborn (Dane DeHaan) og Rhino (Paul Giamatti) fået mere fokus til fordel for Electro (Jamie Foxx).

Det er naturligvis Andrew Garfield og Emma Stone, der gentager rollerne som Peter Parker og Gwen Stacy.

The Amazing Spider-Man 2 kan ses i biografen fra den 17. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Glæder mig SINDSYGT MEGET!!! Skal så meget se den i 3D.

The Joker

Glæder mig så meget til anden omgang :D!

Gill

Ja ok jeg er sold!
Den skal ses.

Sander

Ser mere og mere frem til den nye spider-man, var meget bange i starten da jeg så den første trailer, da jeg syntes at den lignede endnu en spider-man 3, men med mere info vi fik og flere trailere ser det nu rimeligt lyst ud. Var fan af den første Amazing Spider-man film, dog syntes jeg ikke at den var ligeså god som Sam Raimi's Spider-Man 2, men ligeså god som den første Raimi Spider-Man film.

Har dog hørt, at Marc Webb ikke kommer til at instruere nummer 4, så det bliver rigtig spændene, at se hvad han gør med den her og den tredje :)

Anonymuser/0

Synes desværre at jeg samlet set har set lidt for meget af 'The Amazing Spider-Man 2', men det er både min og selve filmens skyld. Grunden til det er min skyld: fordi jeg glæder mig så meget. Grunden til det er filmens skyld: lidt for mange trailers. Nå men, nu da dette endeligt er den sidste spoiler-video (som jeg nogen gange kalder trailers) skulle den da ses, og må indrømme at den er rigtig god. Vi ser det vigtigste og noget af det vi i forvejen burde vi noget om inden vi går i biffen og ser den actionmættede sequel. Og så gllæder jeg mig især til at se Jamie Foxx i rollen som Electro.
Glæder mig!

Lassicuser/582638

Den her film begynder efterhånden godt nok at se mere og mere episk ud. Efter at have set denne trailer er der igen tvivl - The Amazing Spiderman 2 SKAL ses i biografen!

Mikkel Poulsen

Nu er man jo heller ikke så gammel klog som du hentyder til og være, selvom har jeg hørt om Venom spin-off før men har nu ikke kigget så meget på det. Eller Sinister six spin-off jeg har mest fuldt med i The Amazing Spider-Man 2 nyheden sååå! ;) og er det lille Peter edderkop de skal dræbe. Jeg troede det var lille flagermus mand Batman haha! ;)

Christian

Altså, hvis du siger du har fulgt så meget med i The Amazing Spiderman 2 hypet. Misforstå endelig ikke. Det var absolut ikke fordi det skulle tages som en hån eller på nogen neladende måde. Det har absolut heller intet at gøre med at være "gammel-klog" her :-) Men lige mht det med Doc Ock's arme bag ruden, der har det været noget af det mest omtalte i medierne omkring netop denne film. Så det var derfor det kom som et chock at du først nu i denne trailer spottede det ;-)

Anders

The Amazing Spider-Man 2, bliv lige så god som traileren, og lav ikke en Man of Steel.

Christian

...Og hørt :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Fedt at I er begyndt at komme med disse gode tilbud.

20 timer siden
Trine

Hold op hvor jeg glæder mig helt vildt til at se den her!

1 dag siden
Trine

Hold op hvor er der mange sjove stunder...

1 dag siden
Geek

Hvis historien kan bære det er det fint nok med en lang film, men kan vi ikke PLEASE få en pause midtvejs.

2 dage siden
Simon

Det var simplethen bare for klamt og pinligt...

3 dage siden

Aktive debatter