Cookie- og Privatlivspolitik
Plakater til 'Transformers 4'

Plakater til 'Transformers 4'

Den fulde danske titel også afsløret

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Dagens nye teaser-plakater til 'Transformers 4' afslører en gang for alle, at Michael Bay ikke følger tidens trend med en papirpose over hovedet.

I stedet præsenteres vi i vanlig Bay-stil for to svært maskuline mænd, der misser om kap med solen, mens de kærtegner hvert sit foretrukne maskinelle instrument - Mark Wahlberg sit våben og Jack Reynor sit køretøj.

Skulle man ikke vide det, er den fjerde Transformers-film en reboot af serien med et helt nyt cast og - endnu vigtigere - endnu flere robotbiler.

Traileren til Transformers 4, der får den danske undertitel 'Lost Age', forventes at lande inden for MEGET kort tid, og selve filmen får premiere den 10. juli.

 Transformers 4

Transformers 4

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dade

som forældrene og mojo hunde samt dødsyge firma bosser på en gul eller rød etage

Kia

Det ser lovende ud må jeg sige. Glæder mig til at se om den lever op til de andre i serien

En ting jeg dog ikke forstår.
Hvordan kan man kalde det en DANSK undertitel når de kalder den Lost Age???

Frode

In terms of ''reboot'' Starter man forfra, med noget eller det samme forfra. Men dette er jo ikke tilfældet. Af alt man kan finde på nettet, af dem der laver den. Kommantere de allesammen i stil med. Dette er IKKE en reboot, det er en hel ny crew, en lidt anderledes historie. Men det er ikke direkte en fortsættelse, men bibeholder historien. Altså en form for fortsættelse, men ikke som "normale" efterfølger. De vælger at gå en anden/ny vej med filmen. Men det gør den ikke til en reboot.Den har stadig tallet 4 i navnet, endnu et hint. Sidst, kaldte man heller ikke Star wars I, II, III for reboots selvom det teknisk set også var A. Ny crew. B Anden historie. (likewise Transformers 4.

Tager forbehold for skrivefejl..

In any case.. Jeg skal helt klart se den fjerde film! :)

Stine Teglgaard

Du kan have ret i, at reboot er et misvisende ord, da den nye film ikke afskriver de andre film... og nu har holdet så også selv været ude og sige det ikke er et reboot.

Det er dog ligegyldigt, hvordan man vender og drejer den, en slags parrallel genstart af serien... den holder jeg fast i :)

Vi ændrer det til Spin Off... for vi kan jo hverken kalde det en sequel, prequel (som Star Wars-filmene, du omtaler, var) eller equel.

MVH Stine

Stine

Jeg ser frem til fjerde skud i transformerbøssen. Det bliver spændende at se, hvordan Bay vælger at forny sine egne film.

Jacob

Har store forventninger til den fjerde Transformers, og Mark Wahlberg har de seneste par år bevist han stadig er en solid skuespiller. Den første teaser viste at dinobotterne ikke bliver de velkendte røde og gule maskiner, men nogen yderst lede væsner. Kom bare med den første rigtige trailer!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnuser/380510
Johnuser/380510

Nu der ikke blev plads til Coen-brødrene må det blive den sorte humor der vinder.

8 timer siden
Karinuser/411488
Karinuser/411488

Med Blinkende lygter på 2.pladsen

10 timer siden
Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

12 timer siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

1 dag siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

2 dage siden

Aktive debatter