Cookie- og Privatlivspolitik
Plakater til 'Transformers 4'

Plakater til 'Transformers 4'

Den fulde danske titel også afsløret

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Dagens nye teaser-plakater til 'Transformers 4' afslører en gang for alle, at Michael Bay ikke følger tidens trend med en papirpose over hovedet.

I stedet præsenteres vi i vanlig Bay-stil for to svært maskuline mænd, der misser om kap med solen, mens de kærtegner hvert sit foretrukne maskinelle instrument - Mark Wahlberg sit våben og Jack Reynor sit køretøj.

Skulle man ikke vide det, er den fjerde Transformers-film en reboot af serien med et helt nyt cast og - endnu vigtigere - endnu flere robotbiler.

Traileren til Transformers 4, der får den danske undertitel 'Lost Age', forventes at lande inden for MEGET kort tid, og selve filmen får premiere den 10. juli.

 Transformers 4

Transformers 4

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dade

som forældrene og mojo hunde samt dødsyge firma bosser på en gul eller rød etage

Kia

Det ser lovende ud må jeg sige. Glæder mig til at se om den lever op til de andre i serien

En ting jeg dog ikke forstår.
Hvordan kan man kalde det en DANSK undertitel når de kalder den Lost Age???

Frode

In terms of ''reboot'' Starter man forfra, med noget eller det samme forfra. Men dette er jo ikke tilfældet. Af alt man kan finde på nettet, af dem der laver den. Kommantere de allesammen i stil med. Dette er IKKE en reboot, det er en hel ny crew, en lidt anderledes historie. Men det er ikke direkte en fortsættelse, men bibeholder historien. Altså en form for fortsættelse, men ikke som "normale" efterfølger. De vælger at gå en anden/ny vej med filmen. Men det gør den ikke til en reboot.Den har stadig tallet 4 i navnet, endnu et hint. Sidst, kaldte man heller ikke Star wars I, II, III for reboots selvom det teknisk set også var A. Ny crew. B Anden historie. (likewise Transformers 4.

Tager forbehold for skrivefejl..

In any case.. Jeg skal helt klart se den fjerde film! :)

Stine Teglgaard

Du kan have ret i, at reboot er et misvisende ord, da den nye film ikke afskriver de andre film... og nu har holdet så også selv været ude og sige det ikke er et reboot.

Det er dog ligegyldigt, hvordan man vender og drejer den, en slags parrallel genstart af serien... den holder jeg fast i :)

Vi ændrer det til Spin Off... for vi kan jo hverken kalde det en sequel, prequel (som Star Wars-filmene, du omtaler, var) eller equel.

MVH Stine

Stine

Jeg ser frem til fjerde skud i transformerbøssen. Det bliver spændende at se, hvordan Bay vælger at forny sine egne film.

Jacob

Har store forventninger til den fjerde Transformers, og Mark Wahlberg har de seneste par år bevist han stadig er en solid skuespiller. Den første teaser viste at dinobotterne ikke bliver de velkendte røde og gule maskiner, men nogen yderst lede væsner. Kom bare med den første rigtige trailer!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Grete

Jeg elsker bare Batman, så fed en historie.

42 minutter siden
Heine

Tak for deling!

2 timer siden
Jimmy

Endelige en RIGTIG Disneyfilm, og ikke en kopi ala Live Action! Jeg glæder mig til at se den!!

2 dage siden
Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

6 dage siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

6 dage siden

Aktive debatter