Cookie- og Privatlivspolitik
Plakat til 'Lev stærkt'

Plakat til 'Lev stærkt'

Fremtidens talenter på plakaten

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Råzone-instruktøren Christian E. Christiansen har i sin næste film erstattet de unge kvinder med fartglade unge mænd. Filmen hedder ’Lev stærkt’ og den første plakat er netop landet.

Cyron Melville får her selskab af to af fremtidens kommende skandinaviske stjerner.

Danske Danica Curcic, der senere på året er aktuel i Jussi Adler-Olsen-filmen Fasandræberne samt Hella Joofs Malta - All inclusive og Bille Augusts Stille hjerte. Og norske Jakob Oftebro, der i år medvirker i Kraftidioten og Når dyrene drømmer samt Skammerens datter til næste år.

Lev stærkt handler om to kammerater, der skal kæmpe for at bevare deres venskab efter at have slået en ung pige ihjel pga. lemfældig kørsel. Som om det ikke var nok, kommer kærligheden også på tværs - selvfølgelig i form af den smukke Curcic.

Filmen får premiere den 26. juni. Hvad siger du? Er du klar til en film, der faktisk tager konsekvensen af den hurtige kørsel op til debat?

Lev stærkt 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

3 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

7 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

16 timer siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

1 dag siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

2 dage siden

Aktive debatter