Cookie- og Privatlivspolitik
"Jeg vil ikke være en 58-årig Spider-Man."

"Jeg vil ikke være en 58-årig Spider-Man."

Andrew Garfield og The Jamie Foxx Show

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

SINGAPORE. Stemningen var ualmindelig begejstret på det netop overstående pressemøde med holdet fra 'The Amazing Spider-Man 2', hvor Andrew Garfield og Jamie Foxx på skift stjal opmærksomheden fra hinanden.

Andrew Garfield fik taget billederne med børn i Spider-Man-kostumer, og fortalte hvordan hans mor syede ham en Spider-Man-dragt til Halloween, da han var tre år gammel, og kort efter sukkede salen (særligt det kvindelige segment) henført af glæde.

- Jeg er stadig den samme fan, som dengang jeg var dreng. Min krop er vokset en lille smule siden, kostumet er blevet en lille smule strammere, men jeg kan stadig ikke fatte, at jeg spiller rollen. Men det tager tid at indspille de her film, og vi må hellere sætte tempoet lidt op. Jeg vil ikke være en 58-årig Spider-Man.

Herefter startede The Jamie Foxx Show, og Oscar-vinderen (der spiller superskurken Electro) indledte sine svar med forskellige raptekster og beatboxede sig frem til hvert eneste af dem.

- Nogen gange er man fuldstændig klar til at spille en given rolle. Og så stopper man ikke op for at tænke på karakterens farve eller race, lød hans forklaring på Electros hudfarve, der med filmen har skiftet fra hvid til sort. Og bagefter gik han i gang med at recitere sin egen, og mere onde version, af Lille Peter Edderkop.

Diskussionen om hudfarve fik Andrew Garfield til at proklamere, at han vil spille Martin Luther King i en ny biografisk film, og hvis nogen havde problemer med den slags, kunne de bare tale videre med Jamie Foxx.

Kort efter sluttede et særdeles løssluppent pressemøde, og det er kun et godt tegn. Det betyder som regel, at hele holdet er glade for det endelige produkt.

The Amazing Spider-Man 2 får dansk premiere den 17. april.  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Noobcake

Hvorfor alt det hype omkring the Amazing Spiderman 2, når den første var en total fiasko?

Jacob

Andrew Garfield har en pointe i, at hvis han skal være med i en tredje film, muligvis en fjerde, for ikke at tænke på om han får en rolle i de to skurkefilm, Venom og Sinister Six, så har han virkelig tiden imod sig. Jeg synes Andrew Garfield gør sig glimrende som Peter Parker og hans alter ego Spider-Man, men synes det er lidt dumt de ikke har valgt en yngre skuespiller. Selvom man siger 'spil din alder' kan det være lidt svært at tage seriøst, at en mand på nu over de 30 spiller high-school elev.

Maria

Jeg tror nu hans drengede udseende vil holde ud længe endnu. Han ligner godt nok ikke en på snart 31. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

2 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

2 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

5 dage siden

Aktive debatter