"Jeg vil ikke være en 58-årig Spider-Man."

Andrew Garfield og The Jamie Foxx Show
Billede
(© UIP)

SINGAPORE. Stemningen var ualmindelig begejstret på det netop overstående pressemøde med holdet fra 'The Amazing Spider-Man 2', hvor Andrew Garfield og Jamie Foxx på skift stjal opmærksomheden fra hinanden.

Andrew Garfield fik taget billederne med børn i Spider-Man-kostumer, og fortalte hvordan hans mor syede ham en Spider-Man-dragt til Halloween, da han var tre år gammel, og kort efter sukkede salen (særligt det kvindelige segment) henført af glæde.

- Jeg er stadig den samme fan, som dengang jeg var dreng. Min krop er vokset en lille smule siden, kostumet er blevet en lille smule strammere, men jeg kan stadig ikke fatte, at jeg spiller rollen. Men det tager tid at indspille de her film, og vi må hellere sætte tempoet lidt op. Jeg vil ikke være en 58-årig Spider-Man.

Herefter startede The Jamie Foxx Show, og Oscar-vinderen (der spiller superskurken Electro) indledte sine svar med forskellige raptekster og beatboxede sig frem til hvert eneste af dem.

- Nogen gange er man fuldstændig klar til at spille en given rolle. Og så stopper man ikke op for at tænke på karakterens farve eller race, lød hans forklaring på Electros hudfarve, der med filmen har skiftet fra hvid til sort. Og bagefter gik han i gang med at recitere sin egen, og mere onde version, af Lille Peter Edderkop.

Diskussionen om hudfarve fik Andrew Garfield til at proklamere, at han vil spille Martin Luther King i en ny biografisk film, og hvis nogen havde problemer med den slags, kunne de bare tale videre med Jamie Foxx.

Kort efter sluttede et særdeles løssluppent pressemøde, og det er kun et godt tegn. Det betyder som regel, at hele holdet er glade for det endelige produkt.

The Amazing Spider-Man 2 får dansk premiere den 17. april.