Cookie- og Privatlivspolitik
'Hobbitten: Ud og hjem igen' skifter premieredato

'Hobbitten: Ud og hjem igen' skifter premieredato

Bilbos sidste eventyr

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Hobbitten: Ud og hjem igen, den sidste af Peter Jacksons trilogi bygget på Tolkiens fantasybog, har fået ny premieredato. Fans af hobbitter, drager og dværge kan sætte kryds i kalenderen den 10. december i år.

Indtil for nylig var filmen ellers premieresat til den 17. december, men nu er premieren altså rykket en uge frem. Danmark er således blandt de første lande i verden til at vise filmen, skriver filmens danske distributør, SF Film, i en pressemeddelelse.

Filmen fortsætter, hvor toeren Dragen Smaugs ødemark sluttede, og Tolkien-kendere vil vide, at der er et stort slag mellem fem hære i vente. Og så skal vi jo lige have afsluttet hele sagen med dragen Smaug.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjarke

jeg har hørt fra en af mine lære at der kommer en fire

Sara

Mange mener, at 7 dage fra eller til ikke gør den store forskel, MEN: Når man render rundt og glæder sig, og man så kommer til december, så ER 7 dage altså gældende!

Jeg glæder mig så meget, det bliver så fedt at se afslutningen på et fantastisk eventyr.

Jakob P.

Total fedt, en uge før end planlagt, det kan kun blive godt at få den en uge før. Jeg er rigtig spændt på at se hvordan eventyret med Dragen Smaug ender, og om der er et stort slag mellem 5 hære i vente i filmen, fordi det er nemlig hvad bogen byder på, som jeg har læst.

Så...alt i alt er jeg rigtig spændt på disse detaljer.

Arrowstormen

Fedt, nu vil jeg bare vide hvornår The Desolation of Smaug Extended Edition kommer!

S. Rico

Det er da vist en nyhed i agurketid kategorien. 7 dage fra eller til, når der ni måneder til premieren. Det gør da hverken fra eller til.

Maria

Jeg synes det er det fedeste jeg skal vente en uge mindre :-) Absolut dagens bedste nyhed! Og så er det da også totalt blæret at DK er blandt de første til at vise filmen :-) Fedt fedt fedt :)

Ambarussa

Nåede lige at få et mindre hjerteanfald.. tror ikke jeg ville kunne klare det hvis premiere datoen blev udskudt et halvt år ligesom sidste gang.

Amalie user/932433

er der ikke lidt længe til . . . .

Rasmus/Musen

Jeg synes nu ikke at det gør så meget forskel at filmen er rykket en uge, men det er underligt at tænke over at danmark så bliver et af de første lande til at se filmen. Jeg glæder mig til filmen, men det gør nu ikke en så stor forskel igen. Men det er da vel super duper!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Miss Hearts

Erin Brockovich.

9 timer siden
Dan
Dan

Jeg stemmer på Erin Brockovich
- fordi en sand historie her skildres på bedste vis,

11 timer siden
Marathon Max

Jeg syntes klart at O Brother, Where art Thou, er den bedste film fra året 2000.

12 timer siden
Astrid

Har selvfølgelig stemt på Blinkende Lygter. Det er ikke bare den bedste film fra 2000, men min over all yndlingsfilm.

1 dag siden
Hussein

En fantastik film, der viser hvad en mand vil gøre i en øde ø. Plus det Tom Hanks

1 dag siden

Aktive debatter