Game of Thrones - The Movie?

Fantasy-serien vil gerne på det store lærred
Billede
(© Home Box Office)

Til premieren på fjerde sæson af TV-serien 'Game of Thrones' i tirsdags fortalte George R. R. Martin til The Hollywood Reporter, at han gerne så sin episke fortælling afsluttet med en spillefilm.

Martin er forfatteren bag bogserien 'A Song of Ice and Fire', som HBO's føljeton er baseret på. Han er medproducer på TV-serien og har derfor en del at skulle have sagt om, hvordan hans fantasy-epos behandles.

- Det afhænger af, hvor længe serien kører. Kører vi i syv år? Kører vi i otte? Kører vi i ti? Bøgerne bliver større og større.

- De får måske brug for en spillefilm til at afrunde tingene. Noget med et spillefilmsbudget, som 100 mio. dollars for to timer. De drager bliver jo virkelig store, siger forfatteren.

Han så også gerne, at hans 'Tales of Dunk and Egg', som er tre bøger, der fungerer som prequels til 'A Song of Ice and Fire'-serien, blev filmatiseret. Så kunne filmen fungerer som supplement til TV-serien.

Hvis man gerne vil opleve 'Game of Thrones' på det store lærred, har man chancen allerede i næste måned. Den 7. april kl 6 om morgenen bliver det første afsnit af seriens nye fjerde sæson nemlig vist på PIX filmfestivalen samtidig med dens amerikanske premiere.