Cookie- og Privatlivspolitik
Game of Thrones - The Movie?

Game of Thrones - The Movie?

Fantasy-serien vil gerne på det store lærred

Stem op!
12
Stem ned!
-1
(reset)

Til premieren på fjerde sæson af TV-serien 'Game of Thrones' i tirsdags fortalte George R. R. Martin til The Hollywood Reporter, at han gerne så sin episke fortælling afsluttet med en spillefilm.

Martin er forfatteren bag bogserien 'A Song of Ice and Fire', som HBO's føljeton er baseret på. Han er medproducer på TV-serien og har derfor en del at skulle have sagt om, hvordan hans fantasy-epos behandles.

- Det afhænger af, hvor længe serien kører. Kører vi i syv år? Kører vi i otte? Kører vi i ti? Bøgerne bliver større og større.

- De får måske brug for en spillefilm til at afrunde tingene. Noget med et spillefilmsbudget, som 100 mio. dollars for to timer. De drager bliver jo virkelig store, siger forfatteren.

Han så også gerne, at hans 'Tales of Dunk and Egg', som er tre bøger, der fungerer som prequels til 'A Song of Ice and Fire'-serien, blev filmatiseret. Så kunne filmen fungerer som supplement til TV-serien.

Hvis man gerne vil opleve 'Game of Thrones' på det store lærred, har man chancen allerede i næste måned. Den 7. april kl 6 om morgenen bliver det første afsnit af seriens nye fjerde sæson nemlig vist på PIX filmfestivalen samtidig med dens amerikanske premiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
SMOjr

Som jeg læser det, er der tale om at afrunde historien med en spillefilm - ikke at skrotte TV-konceptet til fordel for en film. Vi kommer stadig til at få størstedelen af historien på fjernsynet, og hvis de gerne vil afrunde historien på en så episk og storslået måde som muligt, så synes jeg sgu det er en fin nok ide at slutte af med en spillefilm - om ikke andet for at få et større budget til effekter osv. Men nu må vi se hvad der sker, der er jo ingen af os der ved hvordan historien ender endnu. Lige meget hvad så må han sgu gerne snart få skrevet de bøger færdige (:

Vakse Viggo

Hvis det var en bog på få hundrede sider, så ville jeg, Men bøgerne vejer mindst 1.5 kilo stykket

Nadya

Det jeg elsker aller mest ved TV serien er at den ligger så tæt op ad bøgerne og jeg tror, at hvis der kommer en film vil dette mangle. Der bliver for mange ting der enten bliver helt glemt eller skøjtet alt for nemt over.. Jeg er meeeget tilfreds med TV serien og håber de lader det være ved det :D

Lars Jørgensen

Den eneste måde jeg kunne se 10-12 timers serie omsat i spillefilm er at lave en "Peter Jackson" og dele det op i 2-3 film som minimum, men det ville ikke være fair over for os der følger serien, ej heller ville det være interessant for folk der ikke har fulgt serien, det er en lang og kompleks historie, det er ikke bare lige noget man kan springe over hvis man ikke kender serien, og vil se filmen.

Man kan da eventuelt filmatiserer Tales of Dunk and Egg

Linauser/774152

Like, like, like, like, like, like, LIKE!!!

S. Rico

Men enig med Jacob i, at det bliver en udfordring af proportioner at få andre end fans ind i biografen. For det vil jo give absolut ingen mening at se en film, der dækker de sidste kapitler i en serie på 7 bøger, hvis man hverken har læst bøgerne eller set noget af tv-serien.

Jacob

Stor, stor fan af både bøgerne og TV-serien, og håber virkelig at Game of Thrones bliver afsluttet med en blockbuster. Selvom det giver mening at lave bøgerne til fjernsynet, da hvert afsnit varer næsten en time, og man dermed kan få meget mere med, fremfor at mase tingene ind på en 2-2,5 timers film, så har det også sine begrænsninger. Som George R.R. Martin selv siger, så skal dragerne være knusende overbevisende. Det kniber allerede lidt nu synes jeg, hvor de kun er unger så jeg hilser et stort budget velkommen. Hvordan de vil skrue det sammen for at fange det publikum, som overhovedet ikke kender til Vesterøerne bliver spændende. Jeg må tilstå jeg ikke kendte til Tales of Dunk and Egg, men planerne lyder vældig interessante.

Lars Jørgensen

Hvis du er interesseret i bogen hedder den "Den herreløse ridder" og indeholder alle tre bøger i Tales of Dunk and Egg

http://www.saxo.com/dk/den-herreloese-ridder_george-r-r-martin_indbundet...

Jacob

Var slet ikke klar over de fandtes, og jeg vil glæde mig til engang at læse dem :-)

Mikkel Poulsen

Jeg kunne nu meget godt tænke mig og opleve Game of Thrones som en spille film og skægt at season 4 udkommer 6 April på min 20 års fødselsdag på Amerikansk kanal, men hvornår den udkommer på HBO hjemmesiden ved jeg ikke jeg har aldrig været den store tilhænger af bøgerne / universet. Men jeg er begyndt og kunne li det der er lidt The Lord of the Rings over det samt Harry Potter det med dragerne, ellers glæder jeg mig til season 4 her om 17 dage!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.