Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer til 'Radiserne'

Første trailer til 'Radiserne'

Nyt med Nuser og Søren Brun

Stem op!
8
Stem ned!
-1
(reset)

Der er længe til premieren, men allerede nu er der en trailer og to billeder fra den nye animationsfilm om Radiserne.

Billederne er taget fra samme scene i traileren, hvor Søren Brun og hans intelligente hund Nuser mødes på en vej, hvorefter Søren får en ordentlig tungeslasker af sin firbenede ven, inden de krammer. Lige til at få nostalgien frem i alle, der er bekendte med Charles M. Schulz' tegneserieforlæg.

Craig Schulz, søn af seriens skaber, er producer på den kommende film. Det lover godt, når det kommer til at genskabe den særegne stil, som Radiserne er kendt for. Ifølge Craig Schulz kommer filmversionen til at være tro mod originalen.

- Nuser kommer ikke til at rappe, ingen kommer til at twerke - de er i gode hænder.

Radiserne får premiere den 25. december 2015.

Radiserne

Radiserne

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Miss Hearts

Jeg kan huske tegneserien fra jeg var barn. Det var før de kom med dansk tale. Jeg glæder mig til at gense figurerne.

Anonymuser/0

'Radiserne' er for mig og mange andre end klassiker, så tænker: "Hvorfor ikke" til en spillefilm. Tvivler stærkt på at de stadigvæk har den samme charme der plejede at være over dem, men tror heller ikke på at de ikke kan have den. Glæder mig i hvert fald!

Vagnuser/892886

Jeg er glad for, at Radiserne er tilbage, MEN jeg synes "tegningerne" er uden den charme, som var karakteristisk for "ansigterne" før i tiden. De virker alt for stereotype. Computeranimationerne er ucharmerende, sammenlignet med de håndtegnede.
Håber det kan rettes til inden december 2015.

Patrick

Lad os bare for Snoopy og Charlie Brown på banen igen. Animationen er jeg ikke totalt imod. Den har stadig noget at det klassiske over sig.

Og lad os da få den på originalsproget i biografen!

Philip

Den ser rigtig nuttet ud :)

Mikkel Poulsen

Den ser nu rigtig sød og spændende ud rigtig godt lavet bare surt vi skal vente til 25 December 2015 med og se den, kunne det ikke havde været her i år 2014 så var der ikke ligeså langtid. Men glæder mig det gør jeg jeg elsker Nuser / Søren Brun og alle de andre røddere, ellers en god mini teaser jeg kan ikke vente på mere trailer. På et tidspunkt!

Bjerg

Må indrømme at animationen ser yderst original og interessant ud. Synes det er fedt de tør at opdatere universet, umiddelbart uden at gøre det alt for fjernt fra det vi kender.

Jeg ser frem til en trailer eller andet der lige kan give os et lidt bedre indblik i hvordan det hele kommer til at udspille sig. :)

louise

endelig kommer der en film der forhåbentlig kan leve op til Schulz fantastiske tegneserie!

Meta

Har altid elsket tegnefilmene da jeg var lille, det var en af mine ynglings. Synes da bare det er fedt at de vil gendanne dem, bare de ikke gør det for computer 3D agtigt.
Kan klart sige at jeg glæder mig :)

Jacob

Radiserne på banen igen? Tja, hvorfor ikke. Det største problem med at bringe ældre tegneserier tilbage er netop, at det tit kammer over med moderne elektronik, gadgets og nutidens tendenser. Jeg tror sagtens at man kan bringe Søren Brun, Nuser og de andre tilbage uden et overforbrug af det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

5 dage siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

5 dage siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

6 dage siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

1 uge siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden

Aktive debatter