Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede af DeHaan og Pattinson i James Dean-film

Første billede af DeHaan og Pattinson i James Dean-film

Optagelserne til roadmovie om filmlegenden er godt undervejs

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Entertainment Weekly er klar med første billede af Dane DeHaan og Robert Pattinson fra filmen 'LIFE', der går helt tæt på to personer i form af James Dean og fotografen Dennis Stock fra magasinet LIFE.

Billedet er fra optagelserne i Ontario, Canada, der fungerer som stand-in for den amerikanske stat Indiana.

Historien i 'LIFE' handler om, hvordan de to gutter kørte tværs over USA med stop i James Deans hjemstavn i Fairmont, Indiana, som en del af en fotoreportage. Det var bl.a. på denne tur, at det kendte billede af Dean på Times Square blev taget.

Der er umiddelbart fire mulige grunde til, at du bør være interesseret i denne kommende film. 

1. Historien om James Dean
James Dean er en af de mest legendariske skuespillere nogensinde. På basis af kun tre spillefilm står han stadig som en af tidernes mest karismatiske skuespillere. Hans død i en alder af 24 år har kun styrket hans legendestatus, men han havde også en personlighed og et privatliv, der var og er omgivet af megen mystik.

2. Dane DeHaan som James Dean
Siden hans skurke-præstation i Chronicle er det gået stærkt for DeHaan, der lynhurtigt er blevet et hot navn i Hollywood. Han bliver rost for sit solide skuespil, og det bliver interessant at se, hvad han får ud af en så ikonisk og elsket karakter som Dean.

3. Robert Pattinson som Dennis Stock
Der er gået tre år, men Pattinson hænger tildels stadig fast i Twilight-dyndet. Han er midt i en karrieremæssig transformation, der gerne skulle få ham ud af skyggen på den øredøvende franchise, og måske denne film kan rykke ham videre? Han gør i hvert fald forsøget på at finde en udvikling som skuespiller.

4. Instruktør Anton Corbijn og hans fortid som fotograf
Sidst, men ikke mindst, er der filmens instruktør Anton Corbijn. Inden sin flotte debut som spillefilmsinstruktør i 2007 (med 'Control'), levede Corbijn mest af at fotografere bands, instruere musikvideoer og som reportage- og portrætfotograf for magasiner. Hans egne erfaringer med at tage billeder af mennesker vil utvivlsomt spille en rolle i filmen.

Det vides endnu ikke om 'LIFE' får premiere i danske biografer, men den er også midt i produktionen, så der er god tid at løbe på.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sara

Det er en skam, at den kære Pattinson er blevet dømt på hans rolle i Twilight-sagaen; Han er altså mere end en blodtørstig teenager-vampyr. Han er virkelig ved, at bane vej i filmverdenen, og jeg tror helt bestemt på, at han nok skal blive stor!

Jesperuser/365972

Hvis ikke der allerede var grunde nok, så er der en femte. Det er den danske fotograf Charlotte Bruus Christensen (Jagten, Submarino) der står for fotograferingen, hvilket er en bedrift i sig selv, når man tænker på instruktørens CV.

Casper Christensen

Se, DÉT var en spændende grund. Hende skal vi da ha' fat i og snakke med! Tak for den, Jesper :-)

Christian

Jamen for helvede, hvor kører det bare godt for den knægt!

Og sikke et morsomt tilfælde! - Både DeHaan og James Franco har spillet Harry Osborn i Spiderman film. Og nu har de også begge spillet James Dean på film! :-) Franco spillede ham i en tv-produktion fra 2001... Small world :-)

Maria

Og før Life vil jeg nyde ham som en ny skurk i form af Harry Osborn i een kommende Spider-Man 2. :)

Hr. Pattinson er i gang med at lave en Leonardo DiCaprio og jeg ønsker ham al held med at det lykkes! Indtil videre regner jeg med at se The Rover om nogle måneder for at se om han er kommet videre fra Twilight sagaen i en positiv retning. :)

Maria

Nu er det jo ik fordi at han ikke været med i andre film? Måske ikke så mange endnu, men stadig nogle. Og så har han jo 4 projekter i 2015.

Maria

Han har ikke været ude med nogle nye film siden Breaking Dawn del 2. ;)

Jeg ved godt at han har lavet film både før og under Twilight, men skyggen har ligget over ham ligesiden han blev kendt i Twilight og det er først nu, hvor den sidste film er udkommet, at han kan kravle ud og komme videre. :)

Jeg har set Cosmopolis, Bel Ami, Water for Elephants og Remember Me der alle er optaget efter den første Twilight. Han spiller godt i dem alle, men der er ingen af dem der har været store film desværre.

Ina

Dane Dehaan som James Dean og instrueret af Anton Corbijn... Lyder lovende!

Jacob

Tror faktisk LIFE har noget på hjertet, så lad os håbe holdet får filmens potentiale frem.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Camilla

Mange gode bud!!

17 timer siden
Søren Hougaard

Antagonist er ikke synonymt med at være skurk, selvom antagonisten ofte er en skurk i film.

2 dage siden
Camillauser/927927
Camillauser/927927

Efter at ha ventet i næsten 2 år, bliver det fedt at se den tredje Kingsmen film i biografen.

3 dage siden
Stefan

Mangler I mon en korrekturlæser ..? ;)

3 dage siden
Diana

Er overrasket over at jeg ikke ser Zemo på listen.

6 dage siden