Cookie- og Privatlivspolitik
Bradley Cooper som Indiana Jones - Godt eller skidt?

Bradley Cooper som Indiana Jones - Godt eller skidt?

Hat og pisk skal måske gå i arv

Stem op!
13
Stem ned!
-4
(reset)

Ifølge latino-review.com er Bradley Cooper klar til at overtage rollen som Indiana Jones. Det er et rygte, men det er sejlivet og netop latino-review.com plejer at have ret i deres Bradley Cooper-rygter.

I slutningen af 2013 købte Disney rettighederne til Indiana Jones. De planlægger helt sikkert at spinde guld på den investering. Det kræver succesfulde film og mange af dem.

Det vil derfor ikke være helt uventet, hvis Disney søsætter en lang række Indy-film i et forsøg på at opbygge en lukrativ franchise.

Da Harrison Ford er 71 år i dag, vil det være klogt at lede efter en efterfølger, og det er her at Bradley Cooper øjensynligt er inde i billedet.

Det forlyder også, at Frank Darabont allerede har afleveret et manuskript til den første film i relanceringen. Det er interessant, ikke mindst fordi han kender karakteren afsindigt godt, efter at have skrevet et hav af afsnit til TV-serien 'The Young Indiana Jones Chronicles'.

Men hvad synes du om idéen om Bradley Cooper som Indiana Jones? Godt eller skidt? Fyr løs.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Karenuser/324

som jo ER indbegrebet af Indy...men Cooper er et godt bud.

Bongojungle

Hvis rolle skal gå i arv, vil den ikke være tabt i Coopers hænder. Han kan helt klart bringe serien videre, også selvom jeg sværger til Han solo-.

Renè

Jeg er sikker på han kan trække den hjem! :)

Domie Homie

Bradley Cooper er vildt cool, og jeg ser ham som en indiana jones. Matthew McConaughey er også en favorit i mine øjne.

Synes det er ærgerligt at folk hellere vil aflive franchisen, end at se en yngre og frisker skuespiller i rollen. Hvorfor stoppe legen mens en er god, når man kan prøve legen på nye måder?

Ingeuser/208980

Jeg er næsten på alder med hr Ford og har fulgt serien mange gange - kan man ikke finde et nyt cool navn til den næste Der skal bringe den type eventyr action helte ind i vores hoveder - Jeg syntes også Cooper vil være perfekt til den type film men find et nyt navn Vi kan 'forgude
smil fra en gammel kone

Herculadedrik

Indy er Harrison Ford og Harrison Ford er Indy, født og opvokset hos ham.., når Harrison Ford ikke vil spille dr. Jones mere, hvad har forhåbelig gør en gang til, ja så er det slut derefter., synes det er en synd og skam af man skal blive ved med af skal sælge samme vare i ny indpakning., Dette er ligeså dumt som Gerard Butler der skulle/skal spille Snake Plissken, som Kurt Russell gjorde til kult figur.., Bradley Cooper skulle og er også dygtigt nok til og kunne finde på noget selv, end prøve og udfylde et på fodspor som han dog ikke er i nærheden af og kunne.

Lad legender være legender, andre må arbejdet hårdt på og finde deres egen et sted.

Annetteuser/792102

Jamen nu når de skal finde en ny Indy - er Bradley Cooper bestemt den fødte stjerne til netop en ny Indiana Jones, og tror bestemt at Bradley Cooper kan gøre kunsten efter vores allesammens Indy

Linauser/774152

Synes jeg også helt bestemt..

Marinauser/565417

Ser godt ud og kunne være en god afløser

Alfonsen

så længe de ikke udskifter Indy(nogle personer piller man ikke bare ved) men man må nok se i øjende at Ford er for gammel selv om han gjorde det godt i 4eren(slutningen ødelage filmen efter min mening.....Rumvæsener REALLY!!!)men hvad nu vis Cooper var elev til den aldrende professor Jones, en rigtig læsehest som falder over ledetråden til en eller anden stor skat i sit elskede bibliotek, og efter at vise dette til Indy, meget mod sin vilje, bliver tvunget med på jagten på denne....

Udstyr Cooper med en eller anden fobi ala "Why did it have to be Snakes" lad Indy træde lidt i baggrunden og spille mere som sin far(Connery i 3) Et krakilsk, forstokket gammelt brokhoved som uden et rosende ord, mere eller mindre tvinger Cooper karateren ud i den ene mere halsbrækkende sitiation efter den anden, da han selv meget mod sin vilje er blevet for gammel, og så langsomt udvikle denne i Indys billede på den måde kunne man efter min bedste overbevisning fortsætte serien uden at hovedpersonen absolut skulle hedde Indiana Jones.....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.