Cookie- og Privatlivspolitik
'Blade Runner 2'-forfatter arbejder videre på 'Prometheus 2'

'Blade Runner 2'-forfatter arbejder videre på 'Prometheus 2'

Ridley Scott kan åbenbart godt lide Michael Green

Stem op!
6
Stem ned!
-1
(reset)

Flere kilder bekræfter overfor Thewrap.com, at Michael Green skal skrive 'Prometheus 2' for Ridley Scott. Michael Green er selv samme mand, som også lige har lagt sidste hånd på Ridley Scotts 'Blade Runner 2'.

Rygterne om hvad der vil ske i 'Prometheus 2' er mange. Vil den handle om flere forskellige David-robotter? Eller vil den dreje over i et meget mere Alien-agtigt univers end 1'eren? Gæt løs, for lige meget hvad, er det ikke sikkert endnu.

Men hvis vi nu siger, at manuskripterne til både 'Prometheus 2' og 'Blade Runner 2' forfattes af manden, der skrev Sex and The City-afsnittet 'The Drought' og filmen Green Lantern, så skulle man tro at, vi prøvede at stille ham i et dårligt lys.

Det gør vi ikke. Se selv på Michael Greens CV, og prøv at finde guldet. Det er svært, så hvordan kan en så relativt uerfaren fætter få ansvaret for historierne til så gigantiske efterfølgere?

Det giver omtrent lige så meget mening, som da Damon Lindelof fik til opgave at skrive Prometheus. Den eneste nævneværdige bedrift han havde opnået var at skabe TV-serien 'Lost' sammen med J.J. Abrams, og selvom det naturligvis også var en flot succes, så var han en grønskolling af en knægt, da Ridley Scott greb ham i kraven og satte ham ned foran sin skrivemaskine.

Den næste Ridley Scott-film, der rammer de danske biografer, bliver Bibel-baskeren Exodus. Igen et EEEPISK filmværk og igen har Ridley fundet en manusforfatter der er sjaskvåd bag ørene: Bill Collage. Eneste nævneværdige og nogenlunde succesfulde bedrift: manuskriptet til filmen Svindel på højt plan.

Ridley Scott har førhen brugt masser af erfarne forfattere, så hans nyere valg er lidt opsigtsvækkende. Optimisten ville sige, at det er fordi han ser potentialet i de uerfarne fyre og vil give dem en gylden chance.

Kynikeren ville sige, at det er fordi han kan bosse dem rundt, uden at de gør modstand, for hvis der er nogen der ved hvor skabet skal stå på en Ridley Scott-film, så er det Ridley Scott. 

Under alle omstændigheder skal det blive spændende at se, hvad Michael Green og Ridley Scott gør ved henholdvis Prometheus- og Blade Runner-efterfølgeren.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
dippegalantuser/922792

...for Ridley Scotts mentale tilstand. Både Alien og Blade Runner er og var mesterværker i den helt store kategori. Begge film er i top-5 over bedste film nogensinde (mener jeg), mens Prometheus var noget af det værste omgang crap jeg længe har set.

Jeg vil aldrig tilgive Ridley Scott, hvis han maltrakterer Blade Runner også, ligesom det vil være det sidste søm i hans kiste (for mit vedkommende), hvis latterliggørelsen af Alien fortsætter med endnu en omgang new age sindssyge i Prometheus 2.

Nogle mennesker burde stoppe mens legen stadig bare var nogenlunde, men hey - jeg er optimistisk - så jeg ser filmene. Men jeg forbeholder mig retten til at sable dem ned, hvis de er bare halvt så dårlige som Prometheus...

Noobcake

Ja man skal stoppe mens legen er god, se hvad de gjorde ved Terminator.

Hvad Ridley gør med Prometheus er det helt rigtige, det er noget helt andet end Aliens, samme univers men noget helt helt andet. Det sådan det skal gøres, kreatvitet, lav noget nyt.

dippegalantuser/922792

...tangerede en skandale.

http://www.youtube.com/watch?v=RBaKqOMGPWc

Der er så meget galt med den film, at den naturligvis aldrig burde have været lavet. Og da den foregår i det samme univers, kunne den i det mindste være blevet lavet i behørig respekt overfor fansne af de første film i universet.

Jacob

Forhistorien til Alien var i det store hele en okay film, selvom jeg undrede mig over et par ting. Da Ripley og de andre besætningsmedlemmer i Alien undersøger det nedstyrtede rumskib finder de en fremmed livsform i en stor kanon - død, faktisk helt forstenet. I Prometheus ser vi det hele ske, men den mystiske kæmpemand dør her helt uden for rumskibet. Jeg ved ikke om jeg er overkritisk, men vi kender vel alle samme det, at når vi først har set os blind på en fejl, så det uhyggeligt svært at lade være. Jeg vil ikke udelukke jeg tager gruelig fejl :-)

Jeg ser dog stadigvæk meget frem til, at vende tilbage til det klamme Alien-univers og mon ikke titlen bliver en anden. Der er stadigvæk så mange ubesvarede spørgsmål, så jeg er helt klar på endnu en omgang med Elizabeth Shaw - hvis det vel og mærke da bliver hende igen som hovedperson. Vi må krydse hvad krydses kan, hvad angår Ridley Scotts tiltro til Michael Green.

Thomasuser/855180

Det er ikke den samme planet/måne de besøger i filmene. I Alien fra 1979 hedder den LV-426 og i Prometheus hedder den LV-223, undrede mig også, over det med handlingen til sidst, da jeg så den. Men som gammel Alien fan, kunne jeg ikke lade være med at nørde lidt i det. :-)

Jacob

Navnene er praktisk helt ens, og man foranledes nu til at tro Elizabeth Shaw vil rejse til LV-426. Jeg har hele tiden troet det drejede sig om den samme måne, men har aldrig helt kunne få tingene til at passe sammen. Det bliver i hvert fald spændende, at se hvad Michael Green vil brygge sammen. Forhåbentlig får vi en solid forbindelse til Alien.

dippegalantuser/922792

...og mange af dem så store at man jo sad og krummede tæer i sædet.

For nu at tage en af de helt store, så fortæller filmen jo hvordan den velkendte figur fra Alien-serien udvikler sig. Den kommer ind i et menneske, bliver til en søstjerne og derefter via The Traveller til en Alien. Men hvorfor er der så en skulptur/billede af The Alien Queen at finde inde i et af rummene på skibet?

http://www.youtube.com/watch?v=RBaKqOMGPWc

Prometheus er en hovedrystende stupid film!

Thomasuser/855180

Det er ved at være længe siden, jeg har set den film. Men kan huske, at de fortalte, at ingeniørerne havde brugt månen, som en militær planet, og at de brugte den sorte væske, som et kemisk våben. Kunne forstille mig, at når man bruger noget som et våben, har man også afprøvet det, og derved ved hvad man har med at gøre. Det har været min forklaring på det billede/skulptur der er med i filmen.

dippegalantuser/922792

...så er der ikke nogen bortforklaring fra alle de andre åndssvagheder i filmen. Såsom at den sorte væske ikke reagerer på samme måde hver gang, men skaber alt fra zombier til søstjerner.

Filmen er fyldt til randen med idioti og hænger bare ikke sammen. Længere er den ikke...

Wayne

Av, av - den film var bare ikke sjov. Men det bør Exodus selvfølgelig heller ikke være.....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.