Cookie- og Privatlivspolitik
'Vampire Academy' aflyst i Danmark

'Vampire Academy' aflyst i Danmark

Direkte på Blu-ray og DVD

Stem op!
1
Stem ned!
-5
(reset)

Filmatiseringen af Richelle Meads vampyr-ungdoms-bogserie Vampire Academy kommer alligevel ikke i danske biografer, som det oprindeligt var planlagt.

Aflysningen skyldes formentlig, at filmens amerikanske åbningsweekend var yderst skuffende. Filmen indtjente kun 3,9 mio. dollars, som er mindst 10 mio. dollars under, hvad en film af den størrelse forventes at levere.

Det er endnu uvist, hvornår 'Vampire Academy' udkommer på DVD og Blu-ray.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cecilie

Hejsa alle Vampire Academy fans der ude!!
Håber virkelig i har fået set Vampire Academy på DVD!
Hvis ikke kan den købes i 'Stereo Studieo'
Men det jeg vil skrive er at hvis i er ligeså stor fan af Vampire Academy som jeg er vil i vel selvfølgelig også have at den næste i serien *Frostbite' kommer som film
Det kan lade sig gøre!
Producerne af Vampire Academy har gang i en stor indsamling, til at få penge nok til at vi kan få 'Frostbite' som film!
I skal bare gå her ind:

https://www.indiegogo.com/projects/frostbite-a-vampire-academy-film#home

Man kan donere penge til filmen, og jo flere penge du donere jo en federe ting for du.
Fx. hvis du giver 30 dollars for du updates fra filmen, for sent en PDF udgave af manuskriptet til Frostbite og bliver en af de første der kan downloade filmen
De skal mindst ha indtjent 1,5 million dollars inden for de næste 28 dage og de har tjent lidt over 121 tusind dollars indtil videre
Vi er nød til at donere penge så vi for vores film!
Come on please hver sød at hjælpe med donationen, hvis det bliver ved med at gå sådan her for vi ikke vores 'Frostbite' og det er forfærdeligt hvis vi spilder vores eneste chance til at få den op på det store lærred
Det er en global indsamling så man kan donere også selv om du er fra DK

Charlotte

men kan kun sige at filmen er super fed og jeg håber at de også laver bog nr 2 til film for film 1 kan ikke slutte på den måde

Ann

Jeg er ved at være godt træt af at vi danske fans altid bliver snydt for film, bare fordi de ikke klare sig godt i hjemlandet. Hvem siger at den ikke vil være en stor succes her i Dk? Man kan jo altid bare give den en uge i biografen, og så forlænge hvis den sælger godt?

Og hvis jeg husker rigtigt så var The Mortal Instuments heller ikke en så stor succes i USA, men den fik alligevel premiere herhjemme?

Hvad bliver det næste? Bliver The Maze Runner også aflyst? (Hvis den gør så er der nogen der kommer til at betale dyrt)

Plus jeg er stadig bitter over at The Muppets Movie blev aflyst herhjemme fordi de ikke mente den vil kunne sælge. Hvilket de nemt kan sige, da de slet ikke var begyndt at markedsføre den herhjemme endnu, og kun 20% af befolkningen kendte til dens eksistens. Det samme med Perks of Being a Wallflower.

ugh, it sucks.

Anita

Det giver virkelig ingen mening at I aflyser den bare fordi den ikke solgte så godt i USA. Ja, markedsføringen af filmen kunne have været bedre, men hvorfor skal det betyde at det skal gå ud over os VA-fans i Danmark? Det er virkelig uretfærdigt. Dårlig stil, Kino.

Karenuser/1078708

Først skriver i filmen kom til juli.
Så skriver i den kom D. 24 april.
Og nu skriver i den er AFLYST?!?!?

Jeg VED at når jeg siger det er dybt skuffende så snakker jeg for alle VA-fans.
Vi har glædet os i Gud ved hvor lang tid, på denne film og så vælger i at fjerne den fuldkommen?

Det er dårlig stil fra biografernes side! VIRKLIG dårlig stil. Det er ligesom at love is til et barn og bagefter fortælle han ik får den. Så bliver man sku ked af det.

I stedet for at kunne side i en hyggelig rød stol, foran en kæmpe skærm, med popkorn i kilo vis, så skal vi sidde hjemme, vente i hvem ved hvor lang tid, på at den enten kommer i Sveriges biografer eller på dvd!

I har lige knust mit og tusind andres håbefulde hjerter!

Trine Louise

Jeg har tidligere skrevet her om hvad jeg syntes om at de har valgt at tage filmen af i de danske biografer.

Jeg syntes stadig at det er virkelig tarveligt af dem, men så må man jo spare sammen og så se den om 109 dage i Sverige.

Jeg kan bare ikke helt forstå hvorfor at man tror at bare fordi Amerikanerne ikke tog særlig godt imod den i den første weekend så tror man ikke at danskerne vil se den!!!
Men Svenskerne har åbenbart støre tillid til deres VA fans.

Jeg tror at de Danske biograferne kommer til at gå glip af mange penge.

So Sweden here I come!

Karina

Så ærgeligt at de vælger at aflyse den. Er der nogen der ved om der er en engelsk bio i fx Berlin? Jeg vil rigtig gerne støtte filmen, så vi kan få Frostbite :)

Tine

Har ventet på denne film længe, bøgerne er super gode. Håber den kommer på DVD/bluray også i DK...

For alle de fans der er i Danmark er det sgu en øv nyhed det her, forstår ikke at Vi ikk får chancen bare fordi den ikke tjente så godt i USA... Øv øv øv,,,

Så må jeg vente på divergent medmindre i også aflyser den :(

Twiheart

Ej, det kan i sgu ikke mene! Jeg havde glædet mig til at se den film ligesiden jeg fandt ud af at den blev filmatiseret! Det fandme ikk fedt.. Jeg ved at der er vildt mange danskere, som havde set frem til at komme i biografen og se den..

Trine Louise

Først lader de danske biografer os fans vente flere mdr. efter premieren i Usa. Så bliver der pustet lidt luft på flammerne da de skriver at den kommer tidligere end først forventet. MEN nu skriver de så at den slet ikke bliver vist. Helt ærligt. Det er jo at tager pis på alle dem der har gået i over 1år og ventet på filme. Jeg har læst næsten hele bog serien og 1'eren er SUPER god men seien bliver bare bedre og bedre og bedre.
Jeg syntes helt bestemt at de danske biografer skulle give filmen en chance. Eller så skulle de måske kun lade den gå i bio'en i måske 1-2 mdr. så de største fans kunne få den fantastiske film oplevelse i biffen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

2 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter