Cookie- og Privatlivspolitik
Udvidet trailer til 'The Amazing Spider-Man 2'

Udvidet trailer til 'The Amazing Spider-Man 2'

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Siden den første trailer i starten af december har vi kun fået en håndfuld plakater og et lille klip fra folkene bag 'The Amazing Spider-Man 2'.

Nu er der kommet en ny fuldlængde forsmag på superheltefilmen.

Traileren viser endnu flere klip fra actionbraget og fokuserer især på Jamie Foxx' rolle som skurken Electro, der kan kontrollere elektricitet og nærer et indædt had mod Andrew Garfields Spider-Man. Det skal åbenbart gå ud over Times Square.

The Amazing Spider-Man 2 får premiere den 17. april 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Petrescu

Selvom jeg synes godt om den første film i genfortolkningen af Edderkoppen, så kunne denne nummer to lide af samme fejl som "Spider-Man 3": Alt for mange skurke i én film: Electro, Rhino, Green Goblin og så lige også Alistair Smythe.

Så jeg er ret skeptisk på grund af dette voldsomme rend i persongalleriet.

Christian

Men selvom actionen og tingene heri ser lovende ud, så imponerer intet mig før jeg har set filmen. Action og flashy effekter er fuldkommen irrelevant hvis filmens kerne ikke er vellykkede karakterer, for slet ikke at snakke om en fed historie og god opbygning.

Jeg glæder mig hamrende meget. Men superheltefilm bør sigte efter at kunne diske op med noget bare halvvejs overraskende nu om stunder. Jeg har håb for at Spiderman 2 her vil formå at kreere en oprigtigt go' film - og ikke kun en flashy actionflick som Man of Steel var. Magter ikke endnu en skuffelse af sådan kaliber.

Simon

Skal så meget se den i 3D mindst to gange!

Jacob

Jeg var en af tvivlerne omkring det tidlige reboot af Spider-Man, men må sige at 2'eren gør universet til sit eget. Virkelig vellykket ser det ud til, og jeg har sat et stort kryds i kalenderen. Håber dog ikke filmen bliver for klemt med alle de skurke, ligesom med Spider-Man 3.

Maria

The Amazing Spider-Man 2 ser bare bedre og bedre ud for hver ny trailer vi får fra filmen! Nøj hvor jeg glæder mig til årets første superheltefilm!!

Anonymuser/0

Filmen ser bedre og bedre ud !!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
DJN

...om det ikke er lidt i stil med den første Avengers?

4 timer siden
Alex

Jeg tror det bliver den bedste spider man film til dags dato

4 timer siden
Benjamin

Endgame spiller stadig i biografen, og hvad kan læse mig frem til, så vil de ekstra scener jo blot være indhold, man normalt finder som ekstramater

4 timer siden
Nik
Nik

Jeg må give de andre herinde ret i, at det virker lidt som et forsøg på at presse citronen yderligere.

5 timer siden
Nik
Nik

Pixar kan dårligt gøre noget forkert i min bog. Jeg ser frem til den her!

5 timer siden

Aktive debatter