Trailer til 'Miraklet'

Richter, Thomsen og Plaugborg i trekantsdrama
Billede
(© Pat Redmond)

Simon Stahos 'Miraklet' har fået sin første trailer. Efter at have turneret på filmfestivaler i Chicago og Montreal, kommer filmen nu hjem til danske biografer.

Filmen handler om Johanna, der som ung var egnens bedste danser sammen med sin elskede Jakob, men de gik fra hinanden. 25 år senere sidder hun fast i en kørestol og et lidenskabsløst ægteskab med landsbyens stærkt troende præst Erik, da Jakob vender tilbage i hendes liv.

Følelserne flammer op mellem dem igen, men skal hun vælge den brændende kærlighed eller sin mand og søn?

'Miraklet' var oprindeligt planlagt som en musical. Måske kunne det have været en dansk udgave af 80er-klassikeren Footloose, hvor dans og ungdomsforelskelse også sættes overfor en streng kristen puritanisme i form af en kvinde fanget mellem en danser og en præst.

Sangene er dog blevet klippet ud af den færdige udgave af 'Miraklet'. Det er nok en god ide, når man tænker på, at Stahos sidste forsøg på en dansk musicalfilm Magi i luften kun solgte 2900 biografbilletter.

Hovedrollerne i trekantsdramaet spilles af Ulrich Thomsen, Sonja Richter og Peter Plaugborg. Sidstnævnte vandt prisen for Bedste Skuespiller på Montreal World Film Festival 2013 for denne film.

Miraklet får premiere den 22. maj 2014.