Cookie- og Privatlivspolitik
Tarzan får premieredato

Tarzan får premieredato

Stjernespækket filmatisering kommer i 2016

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Abernes konge vender tilbage til det store lærred i en film instrueret af David Yates, manden bag de sidste fire Harry Potter-film.

Warner Bros. har nu offentliggjort, at filmen vil komme ud i amerikanske biografer i juli 2016. Da det er en af studiets største film det år, sammen med efterfølgeren til Man of Steel, er det sandsynligt, at Tarzan får dansk premiere nogenlunde samtidig.

Historien vil ikke dreje sig om det klassiske møde i junglen mellem vildmanden og den pæne dame - ”Me Tarzan, you Jane” - men følger i stedet parret efter de har forladt junglen. Vi ser Tarzan og Jane leve et civiliseret liv i London, indtil dronning Victoria sender ham tilbage til vildmarken for at undersøge nogle mystiske hændelser omkring en mine.

Alexander Skarsgård skal spille Tarzan himself, mens Margot Robbie, kendt fra The Wolf of Wall Street, spiller hans elskede Jane. Samuel L. Jackson bliver Tarzans rejsekammerat, og den dobbelte Oscar-vinder Christoph Waltz agerer filmens skurk.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Jeg elsker tegnefilmene + de gamle tegneserier så helt klart skal jeg se Abernes konge på det store lærred, også er det fedt med andre kendte som Christoph Waltz som skurk. Samt Samuel L. Jackson som Tarzans rejsekammerat, jeg glæder mig 1 Juli 2016 udkommer den,så mon ikke at vi får den d.8 eller 15 Juli!

Mia

...rigtig meget til denne film! Jeg tror, det bliver fedt at se Alexander Skarsgård i rollen som Tarzan! :-)

Antaeus

Super, og med Kino-billede af alle tiders Tarzan tegner, Russ Manning.

Linauser/774152

Forhåbentlig er Tarzan ikke blevet mere civiliseret end at han stadig klæder sig ud som på billedet ovenover..Håber jeg lidt så vi kommer til at se en ret halvnøgen Alexander Skarsgård..! Eller er det bare mig?!

Og en film med Christoph Waltz skal bare ses..

Jimmy

Jeg ser også frem til at se Alexander Skarsgård i lændeklæde og ikke andet...!!

Maria

Alle kender alligevel baggrundshistorien om Tarzan og Jane, så det gør ikke noget at vi ikke får den med. Jeg glæder mig til at se hvad lækre, lækre, lækre Skarsgård kan tilføre Tarzan-karakteren!

Jacob

De overordnede træk i plottet har været kendt et stykke tid, og selvom jeg er en lille smule skuffet over de ikke starter med den klassiske historie, er jeg samtidig spændt på den drejning tingene ser ud til at tage.

Anonymuser/0

Synes det er de rigtige de har castet og det bliver godt at se mere til Magot Robbie-mums :p

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

9 timer siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

1 dag siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

2 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

2 dage siden

Aktive debatter