Philip Seymour Hoffman manglede kun én scene i 'The Hunger Games'

Filmselskabet bekæfter: "Filmen vil være et kreativt hele"
Billede
(© Lionsgate)

Kort efter, at Philip Seymour Hoffman døde i en alt for tidlig alder i søndags, kom det frem, at han manglede ni dage af sine indspilninger til den todelte film, 'The Hunger Games: Mockingjay'.

Det satte gang i rygterne om, hvorvidt filmene kunne færdiggøres, og hvad det i så fald ville betyde for handlingen. Nu udtaler en direktør fra Lionsgate sig om sagen:

- Vi er alle utroligt triste. Men hvad angår produktionen, får det ingen indflydelse. Selvfølgelig kommer vi til at justere nogle ting, men filmen vil være et kreativt hele. Hans præstationer i de to kommende film vil leve op til det bedste, han kan. Vi føler, at det vil være en god hyldest til ham.

Kilder vil vide, at med undtagelse af én stor scene, har Lionsgate planer, som ikke er alt for komplicerede at realisere uden Hoffman. Bl.a. kan man genskabe visse scener med ham digitalt, og mere lavpraktisk kan man fokusere kameraet på de andre skuespillere.

Philip Seymour Hoffman har rollen som Plutarch Heavensbee i de to sidste Hunger Games-film, og han bliver en meget vigtig karakter for Jennifer Lawrences Katniss.

The Hunger Games: Mockingjay - del 1 får premiere den 19. november og del 2 præcist et år senere den 19. november 2015.