Cookie- og Privatlivspolitik
Paul Bettany er ny Avenger

Paul Bettany er ny Avenger

Super-robotten Vision klar til næste Avengers-film

Stem op!
6
Stem ned!
-1
(reset)

Paul Bettany skal ifølge en lang række pålidelige kilder spille Vision i 'Avengers: Age of Ultron'. Vision er en robot og i Marvel-universet en del af Avengers-holdet. Han er en af de gode, men præcis hvordan han opstår i 'A:AoU', vides endnu ikke. Der cirkulerer dog en række teorier.

For det første er Paul Bettany en gammel kending i Marvel-henseende, da han har lagt stemme til Tony Starks superintelligente computer Jarvis i flere film. Det skulle da være mystisk, om Bettany blev hevet ind i universet i en fysisk form, med mindre der er en eller anden forbindelse til Jarvis.  

For det andet peger flere rygter på, at filmens über-skurk, Ultron, fødes ved et uheld af nogle af Iron Mans tekniske eksperimenter med en af hans kunstigt intelligente dragter.

Og for det tredje er det Ultron, der ifølge klassisk Marvel-kanon skabte Vision, men sidstnævnte gjorde hurtigt op med sin skaber og blev en del af The Avengers. Kunne man forestille sig, at noget lignende sker i 'A:AoU', og at Visions personlighed og intelligens egentlig er Jarvis', og at det derfor bliver Bettany, der skal spille ham? 

Fyr løs i kommentarfeltet herunder.

The Avengers 2: Age of Ultron får premiere den 30. april 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carsten Gottliebuser/133896

kunne det tænkes at vi i slutningen kommer til at se Hank Pym som Yellow Jacket?

Anna

Det kunne være så fedt hvis Jarvis blev Vision !
Der er så meget jeg vil ha med i Age of Ultron filmen som jeg detsværre ikke tror der er tid til. Vil super godt have de udforsker Scarlet Witch og Visions romantiske forhold og nu hvor jeg ved vi kører med Scott Langs Ant-man, håber jeg vi kommer til i fremtiden at se til Young Avengers som Scott Langs datter er en del af samt Scarlet Witchs tvillinger.

Mia

For det første er jeg stor fan af Paul Bettany OG The Avengers, så tanken om, at han (måske?) skal være med i The Avengers 2 gør mig så glad!

Jeg er vild med teorien om, at Jarvis bliver til Vision og derfor skal spilles af Paul Bettany! Det kunne være helt vildt fedt!

Camillauser/927927

Så vidt jeg ved blev Ultron skabt af Ant-man, men Ultron blev så intelligent at han gik imod Ant-man og blev ond. Derefter skabte han Vision som sin håndlanger.
Der er osse en forbindelse mellem Ultron og Jarvis, men personligt håber at Paul Bettany kan gøre Vision til hans helt egen.

Jacob

Du har fuldstændig ret i at den oprindelige skaber af Ultron er Dr. Henry Pym, men senere er Tony Stark også gjort til opfinder af den menneskehadende robot. Det er eftersigende sidstnævnte ting man mener Marvel Studios og Disney går efter.

Der spekuleres alligevel i at Dr. Henry Pym har noget med det at gøre, da Ant-Man er den først film som efterfølger The Avengers: Age of Ultron.

Michael Douglas skal jo spille den første Ant-Man i 1960'erne, mens Paul Rudd er hans efterfølger Scott Lang i nutiden.

Om Tony Stark tager hele æren ved vi nok først i 2015.

Jacob

Oprindeligt cirkulerede der historier om, at det var Jarvis som groft sagt blev ond og til skurken Ultron. At han nu i stedet bliver til Ultrons håndlanger androiden The Vision, der gør oprør mod sin herre, og tilknyttet Avengers-teamet, er langt mere originalt. Synes i hvert fald at det kunne være rigtig fedt. Det minder mig om at der er en lille klokke, som husker mig på at The Vision vist nok bliver gift med Scarlet Witch - om det passer er jeg ikke helt sikker på, men det virker oplagt når hun også er med i The Avengers: Age of Ultron.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.