Cookie- og Privatlivspolitik
Kyle Reese er fundet

Kyle Reese er fundet

Jai Courtney bliver stjernen i Terminatior 5

Stem op!
3
Stem ned!
-2
(reset)

Det bliver Jai Courtney, fra bl.a. A Good Day To Die Hard, der skal spille den tidsrejsende Kyle Reese i 'Terminator: Genesis'.

Den femte Terminator-film bliver instrueret af Alan Taylor og har allerede Emilia "Daenerys Targaryen" Clark og Jason Clarke på rollelisten som henholdsvis Sarah Connor og John Connor. Desuden er Arnold Schwarzenegger tilknyttet produktionen, men om han vender tilbage som cyborg vides endnu ikke.

Filmens plot er endnu ikke afsløret, men vi ved, at den vil fungere som et reboot af Terminator-franchisen.

I og med både Sarah Connor og hendes voksne søn John Connor er med, tyder det på, at handlingen både vil foregå i nutiden og i fremtiden. Det vil vise sig, om filmen vil blande plotlinjerne fra Terminator og Terminator 2: Dommedag, eller om den vil opfinde en helt ny historie inspireret af de gamle action-klassikere.

Terminator: Genesis får premiere den 25. juni 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

Tja kan ikke sige noget om Hr. Courtney som skuespiller, for jeg kender ham ikke... men f***k han er lækker...

Men helt ærlig, Terminator 5? Kan vi ikke snart få noget nyt?.. I øvrigt kan de jo ikke slå 2'ern alligevel ..

Jacob

Jeg synes nu Jai Courtney's talent ligger på et lille sted, og på papiret ser han ud til at være det svageste led blandt de bærende roller. Men muskler var åbenbart i højsæde, ikke at det kommer som den store overraskelse, og vi må bare håbe vi får en bedre præstation end i den femte Die Hard.

Det bliver spændende at finde ud af, hvordan Terminator: Genesis bliver skruet sammen. Jeg gad godt vide om de på noget tidspunkt, med mindre det allerede er sket, meldte ud om en fortsættelse til Salvation er dødsdømt eller ej. For når rettighederne engang vender tilbage, vil man så igen lave et nyt reboot?

Anonymuser/0

Er helt tilfreds med dette valg og har fuld tillid til Hr. Courtney.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.