Cookie- og Privatlivspolitik
J.K. Rowling fortryder slutningen på 'Harry Potter'

J.K. Rowling fortryder slutningen på 'Harry Potter'

Skulle Hermione have valgt en anden ægtemand?

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Hermoine skulle have giftet sig med Harry og ikke Ron. Det afslører Harry Potter-seriens forfatter, J.K. Rowling, til magasinet Wonderland.

Som fans af bøgerne og filmene vil vide, så slutter eventyret med, at Hermione gifter sig med Ron, og at Harry Potter ægter Rons søster, Ginny. Det er denne slutning, Rowling nu fortryder:

- Jeg skrev Hermoine/Ron-forholdet som en form for ønsketænkning. Det er faktisk sådan, det var oprindeligt tænkt. Hermione ender med Ron af grunde, der har mere at gøre med, hvordan jeg først forestillede mig plottet, end med egentlig litteratur.

Rowling undskylder i interviewet over for de læsere, der håbede på et ægteskab mellem Hermione og Harry:

- Jeg er ked af det, for jeg kan høre raseriet og arrigskaben, det måske skaber blandt nogle fans, men hvis jeg skal være helt ærlig, så har distancen givet mig et perspektiv på det. Det var et valg, jeg tog ud fra meget personlige grunde, ikke på grund af troværdigheden. Knuser jeg folks hjerter ved at sige dette? Det håber jeg ikke.

Okay, så måske er det ikke den psykologisk mest troværdige slutning, men det netop det fine ved historien, at den kloge pige ikke vælger den seje fyr, men derimod den lidt klodsede og kærlige Ron. Ønsketænkning eller ej, Harry Potter-universet er eventyr, og i eventyr kan alt ske.

Hvad synes du? Valgte Rowling den forkerte slutning? Og skulle hun bare have holdt sin mund og ladet folk tænke sig til hendes motiver?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

Jeg syntes at Hermione skulle have valgt Neville..
Ginny? tja hun er der da og jeg synes hun er okay, men irrelevant ...

OCDina

..... og så er der mig der mener hun ikke BEHØVEDE ende med hverken den ene eller anden af dem.. Var hun endt alene eller med en helt anden karakter... Se, dét havde været hvad jeg ville kalde mere 'originalt' xD

Line FS

Af en eller anden grund, så bliver jeg sur og irriteret. Synes at det er en sådan vigtig del og noget som er med til, at vi elsker Harry Potter historierne så meget. Det ville være SÅ kliché og uudholdeligt, hvis Harry og Hermione endte sammen.. Synes det er SÅ vigtigt at vise, at hovedpersonen i en bog, bare kan være venner med en pige, uden de skal ende sammen! TAK, jeg har været så lykkelig over det. - Så at J.K nu kommer og siger sådan noget, må jeg helt seriøst erkende, at irriterer mig. Synes også det er en forvirrende ting, at hun kommer og retter så mange ting - det svært at vide hvordan man skal forholde sig til det!
Jeg synes IKKE det er eventyrligt og urealistisk at den "kiksede" skulle ende sammen med "den kloge" - i det virkelige liv.

Ikke at jeg faktisk ville have noget imod, hvis Hermione og Ron IKKE endte sammen - synes de er et rigtig sødt par og det har været et dejligt forbillede.
Men det det ville måske, være bedre og mindre kliché, hvis ingen af dem endte sammen!

Begitte

Ja vi har da alle set slutningen og vedtaget at hun er sammen med Ron, som man også lægger mærke til igennem alle filmene.. Men helt personligt kunne jeg godt se at J.K Rowling havde en anden ide. Hun forlod aldrig Harry, hun var der altid, og igen helt min egen mening, jeg syntes aldrig Ginny og Harry passede sammen..
Men what's done is done!:)

satisfythecrave

Jeg ved godt, at dette her en en super upopulær mening, men jeg er faktisk helt enig med Jo. Ron og Hermione har altid været sådan en cliché, men i realiteten har de jo bare aldrig passet sammen - sådan en kærestemåde. Jeg tror, at Jo i sin tid bukkede under for det massive pres, der var på at få de to klasket sammen. Og det er jo ikke fordi Ron ikke er god nok - de har bare aldrig passet sammen på samme måde, som Harry og Hermione har passet sammen.

Hermione støttede altid Harry, hvor de fleste andre (inklusiv Ron) svigtede ham. Hun valgte Harry over Ron da de var ude og lede efter Horcruxes. Det var hende der ville gå med Harry til sidst. Hun er altid forblevet loyal overfor ham. De forstår ligesom hinanden på en måde hvor Ron slet ikke kan være med, for Ron har aldrig lidt på samme måde som Harry og Hermione har.

Jeg har i grunden ikke noget imod Ron og Hermione som et par, jeg synes ikke at det er den rigtige sammensætning, men det har aldrig gjort mig sur på samme måde som Harry og Ginny som er et totalt mis-match.

Casper

Du har ret i at Hermione aldrig svigtede Harry og blev ved hans side da Ron forlod ham. Men hun gjorde det ikke så meget af kærlighed ind fordi det var det rigtige at gøre.
For hvis horcruxerne skulle destrueres kunne hun ikke rejse væk med Ron.
Men det viser jo bare at Hermione ikke kunne fungerer uden Ron ved hendes side ligesom at hun ikke kunne klare at Ron fik en kæreste i halvblodsprinsen.

Det er ikke urealistisk at to modsætninger finder hinanden :)

Anonymuser/0

Harry Potter bøgerne er af 1000 grunde noget af det bedste der nogen sinde er skrevet. En af grundene er netop Hermione og Ron..... Harry og Hermione ville have været en typisk amerikansk afslutning, lige som hvis Harry Potter havde været en figur der så godt ud, var perfekt til alt og overmenneskelig klog. NEJ, bøgerne er perfekte som de er skrevet og jeg vælger at lade som om, at jeg aldrig nogen sinde har læst, at JKR disser sit eget barn.....

Samueluser/14193

Jeg har hverken læst bøgerne eller på nogen undersøgt Harry Potter universet, men allerede fra de første film, er der en klar forbindelse mellem Ron og Hermione. Først bryder de sig ikke meget om hinanden, men lidt efter lidt synes de at passe sammen. (synes jeg).
Da jeg sad til forpremieren på anden del af den 7. film og Hermione og Ron endelig kyssede grinte hele salen det første sekund over den lidt akavede situation, men efter det første "ha", kom der er et brølende "JAAAHHHH" fra hele salen.
Vi havde ventet på at de to endelig skulle finde sammen. Begivenhederne i den 6. film lægger også op til at de to burde ende sammen eller i hvert fald Rons mumlende sætning, mens han ligger på hospitalet.

Derfor er jeg glad for valget.

Besides: Hvem skulle Ron så være endt sammen med?? Ginny?? ;:-l

Helena

Nu skal hun ikke komme her og ødelægge det sødeste par i (fiktions)verden med det pladder! Slutningen er helt perfekt som den er, ellers tak.

Freja

Jeg ved ikke helt hvad jeg syntes, har aldrig tænkt over det før. Men nu hvor jeg tænker over det, kan jeg godt følge Rowling.
Efter min mening passer Hermione og Ron ikke specielt godt sammen, de har for mange problemer med hinanden til at blive gift. Ginny og Harry er derimod meget søde sammen, men det må være lidt underlig for dem at være gift, når Ron er Ginnys bror og Harrys bedste ven.
Hermione og Harry ville også godt kunne passe sammen, da de altid har støtte og barkede hinanden op.

Jeg ser intet problem i at det skulle være Hermione og Harry, bortset fra at bøgerne er skrevet og filmatiseret. Så jeg kan ikke se hvordan Rowling skulle kunne lave det om, men jeg syntes at det er godt at hun siger det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

1 dag siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

3 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

3 dage siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

5 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

5 dage siden

Aktive debatter