Cookie- og Privatlivspolitik
Instruktør fuldender sin Spider-Man-trilogi

Instruktør fuldender sin Spider-Man-trilogi

Marc Webb klar til tredje omgang netsvinger

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Instruktøren bag de to første The Amazing Spider-Man-film, Marc Webb, er blevet bekræftet til også at skulle dirigere tropperne i den tredje film.

The Amazing Spider-Man blev en lidt mindre succes, end Sony måske havde håbet på med 752 mio. dollars på verdensplan, hvilket er det laveste for nogen Spider-Man-film. Efterfølgeren har ikke engang haft premiere endnu, men tiltroen til Webbs evner er åbenbart stor.

Ud over den tredje Spider-Man-film er der også planlagt en solofilm til antihelten Venom og en til superskurkeholdet The Sinister Six.

The Amazing Spider-Man 2 får premiere den 17. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Hvordan Venom og Sinister Six kommer til at passe ind ved jeg ikke, men har Sony ikke også annonceret The Amazing Spider-Man 4?

Daniel Bentien

Fuldstændig rigtigt. Der er en fjerde film på vej, men lige nu står Webb kun til at instruere de tre første. Det virker lidt, som om Sony lige vil se tiden an i forhold til 'The Amazing Spider-Man 4'.
Hilsen Daniel - kino.dk

Jacob

Vidste ikke Sony havde lagt planerne om 4'eren lidt på køl, men det giver god mening. Med så meget Spider-Man i støbeskeen virkede det også, som om de måske havde gabt over for meget.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.