Cookie- og Privatlivspolitik
He-Man tættere på en instruktør

He-Man tættere på en instruktør

By the power of Grayskull!

Stem op!
1
Stem ned!
-1
(reset)

Selvfølgelig pønser Hollywood på en ny film om Mattel’s legetøjsserie fra 80erne, og ifølge Variety er følgende instruktører nu på tale.

Jeff Wadlow (Kick-Ass 2), Harald Zwart (The Karate Kid), Mike Cahill samt Chris McKay, der har klippet den aktuelle LEGO-film.

McKay skulle have størst chance for at løbe med opgaven, og det er måske ikke er overraskende, nu hvor filmatiseringen af de danske klodser er en gigantiske succes på verdensplan.

Spørgsmålet er, om verden har brug for en ny filmatisering af He-Man, men den kan næppe blive dårligere end 'Masters of the Universe' fra 1987 med Dolph Lundgren i hovedrollen.

Chris Hemsworth kunne snildt gå i Lundgrens fodspor, men indtil videre han har sikkert nok i rollen som den heroiske tordengud, Thor.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Synes det er helt i orden at en genindspilning kommer, filmen fra 87 var efter min mening lidt en skændsel for Mattel, der findes så mange seje figurer i det univers der ikke kunne være med dengang nok pga vanskelighederne ved at realisere dem på lærredet, men idag. = Sky's the limit (CGI)>:)
Jeg har kun et krav/håb mht en kommende He-Man film. Det skal gøres ordentligt, og historien skal holde i forhold til universet, ikke noget med nogen opdigtede halvhjertede & skammelige scener fordi en instruktør vil sætte sit præg på filmen. He-Man figurerne og lydbåndende underholdt mig meget som barn, og derfor må de bare ikke ødelægge den franchise, ligesom de nu er ved at gøre Ninja Turtles til skamme med de nye forfærdelige film. Man skulle tro at jo mere teknologiske vi bliver jo bedre bliver filmene, men jeg synes 100% at de gamle ninja turtles film fra 90'rne er langt bedre end de nye de disker op med idag. Desuden synes jeg heller ikke man bør lave flere film omkr. Turtles når det nu er blevet gjort ordentligt med den gamle trilogi. Men He-Man kunne godt trænge til en genindspilning, ham glemmer man vel aldrig hvis man var tilstede i 80-90'rne :)

klaus

jeg havde selv he man figuren da jeg var barn, og synes 8oèr filmen var ok, men ikk prængende, men vil da mene at den sagtens kunne blive genindspillet igen, men som du siger så skal det være ordenligt.
Du har også ret med ninja turles de gode 90er var væsentlig bedre end de nye.

- Men det ville være spændende at se om de kan få lavet en ny He Man

Anonymuser/0

...og kald den she-man :D

Stine

Det er så sjældent at vi ser det...

Shaolin

Grayskull. :)

Jacob

He-Man - seriøst? John og Ted må være de eneste som vil juble over den her nyhed.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

2 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

8 timer siden
Nannauser/649316
Nannauser/649316

En virkelig god film - omend ikke så coronavenlig idet jeg fik lyst til en lille drink og en dans bagefter :-)

18 timer siden
Samueluser/14193
Samueluser/14193

I MCU er der kun én Tony Stark.

20 timer siden

Aktive debatter