Cookie- og Privatlivspolitik
Det kører for LEGO

Det kører for LEGO

Publikum er vilde med den klodsede film

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

LEGO Filmen - Et klodset eventyr er populær. Både i USA og Danmark er biografgængerne ivrige efter at se den amerikanske film om det danske legetøj.

LEGO-eventyret spiller i amerikanske biografer for anden uge i træk. I USA havde filmen den 2. bedst sælgende åbningsweekend for februar måned nogensinde med en indtjening på 69,1 mio. dollars. Alt i alt har familiefilmen indtjent 143,8 mio. dollars, svarende til 783.4 mio. kr, på verdensplan.

Også i Danmark klarer plasticklodserne sig godt. Hele 115.000 danskere har indtil videre set den. Der er dog et stykke vej til Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage, som er vinterferiens mest populære familiefilm herhjemme med 197.000 billetter. Alligevel er filmens danske distributør tilfreds:

- Vi er begejstrede over filmens succes. LEGO-byggeri har været en del af dagligdagen i Danmark siden 1958, og vi elsker alle sammen de små klodser. SF Film er stolte af at præsentere en del af LEGO-universet på det store lærred, udtaler film- og distributionschef på SF Film, Sune Lind Thomsen, i en pressemeddelelse.

Succesen kan godt tyde på, at vi får flere LEGO-film at se i fremtiden.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Jeg elsker Lego filmen, og lige nu har jeg helt vildt meget lyst til at se den igen, fordi den var så god. Så jeg vil føle mig endnu mere super duper hvis Lego samarbejdet lavede endnu flere Lego film, det håber jeg i hvert rigtig meget på. Lego kan bare alt, jeg elsker Lego, som både legetøj og film.

Jacob

Ikke spor overrasket, og Warner Bros. er udmærket klar over den krukke med guld de har fundet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

36 minutter siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

8 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

10 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

18 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

18 timer siden

Aktive debatter