Cookie- og Privatlivspolitik
Dansk skuespiller er en Shooting Star

Dansk skuespiller er en Shooting Star

- bogstavelig talt

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

BERLIN. Ti europæiske skuespillere er blevet præsenteret som Shooting Stars på årets Berlinale, og Danmark var repræsenteret ved Danica Curcic.

Det 28-årige talent, der kom fra Serbien til Danmark som ét-årig, har tidligere medvirket i Over kanten og TV-serien ’Broen II’, men 2014 ligner det store gennembrud med markante roller i både Lev stærkt, Stille hjerte og Fasandræberne.

- Det går meget stærkt hernede. Jeg har mødtes med filmfolk, de andre Shooting Stars, agenter og været til photo shoots i gallakjoler til magasiner, som tog halvdelen af en dag. Hvilket var fantastisk.

Kritikerroste teaterroller ligger formentlig til grund for hæderen i Berlin, og det samme gør naturligvis Danica Curcics kommende line-up i biografen, hvor 'Lev stærkt' er den første i rækken.

- Den starter som en Fast & Furious-film. Så sker ulykken og det bliver mere et ægte drama. Jeg elsker, at filmen indeholder begge niveauer, forklarer Curcic, der senere er aktuel med 'Fasandræberne' i en dyster rolle som den hjemløse Kimmie.


- Man bliver altid rigere af hver eneste rolle, fordi man går i dybden med nogle sider af sig selv, som ikke altid er tilstede. Det er både fascinerende og skræmmende, siger skuespilleren, der om 7-8 måneder vil være blandt dansk films mest kendte ansigter.

Tidligere danske Shooting Stars tæller bl.a. Iben Hjejle, Thure Lindhardt, Nikolaj Lie Kaas, Sonja Richter, Jakob Cedergren, Beate Bille, David Dencik, Cyron Melville, Pilou Asbæk og Mikkel Boe Følsgaard.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

jonas

Tak for spoilers angående Bond-filmen! Har læst om plottet med den kidnappede videnskabsmand før, men nu ved jeg så, at det er "bedrag". Øv! :(

20 timer siden
Jimmy

Titanic igen igen
Løvernes Konge igen igen
Hvad med at samle op på de film som vi er gået glip af i den her Covid-tid..

2 dage siden
Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim
https://detsundesind.dk/

3 dage siden
Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

5 dage siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

5 dage siden

Aktive debatter