Cookie- og Privatlivspolitik
Dansk skuespiller er en Shooting Star

Dansk skuespiller er en Shooting Star

- bogstavelig talt

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

BERLIN. Ti europæiske skuespillere er blevet præsenteret som Shooting Stars på årets Berlinale, og Danmark var repræsenteret ved Danica Curcic.

Det 28-årige talent, der kom fra Serbien til Danmark som ét-årig, har tidligere medvirket i Over kanten og TV-serien ’Broen II’, men 2014 ligner det store gennembrud med markante roller i både Lev stærkt, Stille hjerte og Fasandræberne.

- Det går meget stærkt hernede. Jeg har mødtes med filmfolk, de andre Shooting Stars, agenter og været til photo shoots i gallakjoler til magasiner, som tog halvdelen af en dag. Hvilket var fantastisk.

Kritikerroste teaterroller ligger formentlig til grund for hæderen i Berlin, og det samme gør naturligvis Danica Curcics kommende line-up i biografen, hvor 'Lev stærkt' er den første i rækken.

- Den starter som en Fast & Furious-film. Så sker ulykken og det bliver mere et ægte drama. Jeg elsker, at filmen indeholder begge niveauer, forklarer Curcic, der senere er aktuel med 'Fasandræberne' i en dyster rolle som den hjemløse Kimmie.


- Man bliver altid rigere af hver eneste rolle, fordi man går i dybden med nogle sider af sig selv, som ikke altid er tilstede. Det er både fascinerende og skræmmende, siger skuespilleren, der om 7-8 måneder vil være blandt dansk films mest kendte ansigter.

Tidligere danske Shooting Stars tæller bl.a. Iben Hjejle, Thure Lindhardt, Nikolaj Lie Kaas, Sonja Richter, Jakob Cedergren, Beate Bille, David Dencik, Cyron Melville, Pilou Asbæk og Mikkel Boe Følsgaard.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mickey

Udover Rogue One, så har Disney's Star Wars været én kæmpe skuffelse.

3 timer siden
Jacob

Kejseren dør i Episode VI. Det har J.J. Abrams været ude og sige efter den store afsløring.

5 timer siden
Antaeus

Nu kender jeg ikke nogle af bøgerne, men hvis man henholder sig til filmuniverset, altså de forrige Star Wars film og især Ep.

9 timer siden
Kasper

At kejseren overlevede er udforsket i ret mange roste EU bøger, og kan næppe betragtes som en hovsa løsning.

10 timer siden
Antaeus

At være den nye "The Force Awakens" (Star Wars) ser jeg ikke som en stor fordel - jo, sammenlignet med hvad der er kommet af Terminator film efter

10 timer siden

Aktive debatter