Cookie- og Privatlivspolitik
Amanda Seyfried i 'Ted 2'

Amanda Seyfried i 'Ted 2'

Starten på et smukt venskab?

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Amanda Seyfried spiller allerede med i Seth MacFarlanes kommende 'A Million Ways To Die In The West'. Han er åbenbart blevet så glad for skuespillerinden, at hun nu skal være med i hans næste filmprojekt 'Ted 2'.

MacFarlane skrev og instruerede sin første spillefilm Ted i 2012. I efterfølgeren slutter Seyfried sig til det originale cast af bl.a. Mark WahlbergMila Kunis og selvfølgelig MacFarlane selv som stemmen bag den sjofle, talende bamse.

Wahlberg og Kunis' karakterer blev gift i den første 'Ted', så måske bliver Seyfrieds rolle at komme imellem dem i toeren? Eller måske bliver hun Teds kæreste?

'Ted 2' er stadig i manuskriptskrivningsfasen, så vi kan ikke vide endnu, hvornår den vil komme i biografen. Indtil da kan Seyfried-MacFarlane-samarbejdet opleves i A Million Ways To Die In The West, som får biografpremiere den 5. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Det da fint nok, kan meget godt lide de 2 film jeg har set med hende:-)

Simon

SPOILER Den første endte med Wahlberg og Kunis sammen, så bliver hun skrevet ud?

Signe Lausen

Kunis bliver, så vidt vi ved, ikke skrevet ud. Både hun og Amanda Seyfried er med i toeren. Men om de to skal konkurrere om Wahlbergs gunst eller om hun skal være kærestepotentiale for Ted er ikke godt at vide.

Jacob

Blev fuldstændig overrasket over Ted, og håber 2'eren vil blive mindst lige så provokerende sjov. Hvad Amanda Seyfrieds rolle end bliver, skal det nok blive morsomt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Astrid

Har selvfølgelig stemt på Blinkende Lygter. Det er ikke bare den bedste film fra 2000, men min over all yndlingsfilm.

9 timer siden
Hussein

En fantastik film, der viser hvad en mand vil gøre i en øde ø. Plus det Tom Hanks

18 timer siden
Slyngel

:-)

20 timer siden
Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

1 dag siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

1 dag siden

Aktive debatter