Cookie- og Privatlivspolitik
'47 Ronin' får ikke dansk biografpremiere

'47 Ronin' får ikke dansk biografpremiere

Filmen kommer direkte på DVD og Blu-ray

Stem op!
0
Stem ned!
-9
(reset)

Samurai-eventyret '47 Ronin' er blevet aflyst i de danske biografer. Filmen, der blander Keanu Reeves med japansk mytologi, var ellers planlagt til premiere i marts, men er nu blevet pillet af premiereplanen.

Aflysningen sker formentlig på baggrund af den skuffende indtjening. På verdensplan er det siden december blevet til i alt 143 mio. dollars, men med et produktionsbudget på 175 mio. dollars, og en marketingudgift, der formentlig ligger i samme størrelsesorden, har filmen haft det umådelig hårdt i de udenlandske biografer.

47 Ronin skal nu leve sit danske liv på DVD og Blu-ray, men hvornår den udkommer, er endnu uvist.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Funky Duser/9463

Underligt at den ikke kom i Danske biografer.
En faktisk rimelig fed film, som har alt for en rigtig action eventyr elsker.
Købte den selv over min Appletv via amerikansk Itunes konto.
Først og fremmest MEGET billigere end de skod priser der er i Danske biografer, og så nemt og lige til.

Kan man lide god Action og Eventyr så bør man ikke gå glip af den ;O)

Film skal ses i biffen
(Bare ikke i Danmark, det er sku for dyrt Film gribbe)

Jesper

Jeg havde glædet mig vildt til at se 47 Ronin. Men jeg glæder mig dog til at se den hjemme i min egen hjemmebiograf alligevel. Dog surt for dem som bor i lejlighed og ikke må give gas med lyden.
Selvom filmen har fået dårlige anmeldelser i USA rører det mig ikke. Jeg har altid været fascineret af stort opsatte fantasy film og især hvis der kan tilsættes en del af Asiens mystik. Jeg har også venner som synes at ultravold som i f.eks. 300 er det fedt, hver sin smag. Jeg gider ikke spilde mine penge på den.

Jeg håber dog at Keany Reeves kommer igen i biografenerne, det er for længe siden.

Søsuser/442563

Det er en af de film som jeg mest har glædet mig til her i foråret og så kommer den ikke ud i biografferne.
Traileren ser simpelhen super ud og når man kan li´ en sådanne type film så vil man bare se den.

Jeg stoler aldrig på anmelderne for man har jo ikke altid den samme smag.
Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har set en film som er blevet "roset helt oppe i skyerne" hvor jeg så virkelig er blevet skuffet når jeg går ud af biografsalen.

Den kommer jeg virkelig til at savne......snøft :(

Shah Bazidas

File this under "Duh"...

Selvfølgelig skulle den ikke vises i biffen!

Især med tanke for, at markedet for stor fantasy slasher bliver tilfredsstillet af fortsættelsen til "300" og så giver det endnu mindre mening at lade en film, der ingen indbygget fanbase har; er svinet af anmeldere og ilde støttet af biografgængere...

Det er slet ikke sammenligneligt med The World's End og This is the End.

Enig med Simon.

Ruffy

Øv. Det var sku en af de film jeg så meget frem til i år :(

Fauzia

Det er efterhånden ret ofte at gode film ikke vises i danske biografer.

S. Rico

Traileren er den mest fantastiske jeg har set i årevis. Så jeg så meget frem til at skulle se 47 Ronin i biografen. Hvis den er bare halvt så god som der lægges op til, så er det vanvid ikke at give den biografpremiere. Hmm, hvad med Sverige - kommer den der?

Bjarke

så enig

Morten

Synd havde glædet mig til at se den i bio. Synes der er mange film der ikke går i bio i dk.

Brianuser/114302

Havde glædet mig så meget :( !! Er vild med mange af de japanske skuespillere ! .. hvis den bare havde fået premiere noget tidligere i DK (den fik fx premiere i Norge d. 10. januar) .. synes ikke der er SÅ meget forskel i budgettet og indtjeningen da den kun har kørt i lidt over 2 måneder ... i stedet for at aflyse den helt kunne man da lade den køre i nogle mindre biografer her i DK eller i kortere tid end de fleste andre film :/
Det er surt at skulle vente på en DVD udgivelse ..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

9 timer siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden