Cookie- og Privatlivspolitik
Ung Kaptajn Klo fundet til Peter Pan-film

Ung Kaptajn Klo fundet til Peter Pan-film

Det bliver ham fra 'TRON: Legacy'

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Gerrett Hedlund, der havde hovedrollen i science fiction-filmen TRON: Legacy, skal spille en ung udgave af Kaptajn Klo i Peter Pan-filmatiseringen 'Pan'.

Joe Wright (Atonement) skal instruere filmen, der handler om en forældreløs dreng, som bliver ført til det magiske Neverland (eller Ønskeøen, om man vil), hvor han bliver de indfødtes redningsmand og starter et oprør mod de onde pirater, ledet af Blackbeard.

På bedste X-Men: First Class-manér starter Kaptajn Klo med at være Peter Pans allierede i kampen, men ender med at blive den evigt unge Pans ærkefjende.

Hugh Jackman er lige nu det bedste bud på rollen som Blackbeard, der er en ny, filmisk tilføjelse til det elskede eventyr.

Disney har tidligere prøvet kræfter med J.M. Barries forlæg i klassikeren fra 1953, og Spielberg forsøgte sig med en voksen version i 1991 med Hook. Desuden har der været diverse mindre kendte film og spin-offs på universet.

Kan man slet ikke få nok af Peter Pans verden, kan man glæde sig til animationsfilmen Klokkeblomst og piratfeen, der også byder på en ung Kaptajn Klo. Filmen får premiere den 13. februar.

Pan er planlagt til dansk premiere den 16. juli 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Philip

Hook fra 1991 med Robin Williams, Julia Roberts og Dustin Hoffman er en af mine ynglingsfilm og jeg tror faktisk at jeg så Hook inden jeg så Disneys tegnefilm Peter Pan.

Gad vide hvordan Hugh Jackman vil gøre sig i Peter Pan universet :)

Jacob

... officielt bekræftet som Sortskæg. Mon han vil overgå Ian McShane fra Pirates of the Caribbean?

Joakim

Det bliver da for fedt at se en Hugh Jackson i rollen som Kaptajn Klo! ;)

Jeg glæder mig! ;)

S. Rico

Den der har opfundet begrebet "Disney klassiker" er et markedsmæssigt geni. Der er utrolig mange (især børn), som tror fuldt og fast på, at Snehvide, Tornerose, Askepot, Den Lille Havfrue, Robin Hood osv. er historier skrevet af Disney. Uf!

Maria

Det er skræmmende god markedsføring fra Disneys side, og man får dem næppe til at ændre på noget i den boldgade. :)

Men jeg vil, så længe jeg lever, minde folk om at Disney blot er gode til at låne, men sjældent er helt originale i deres historier.

Maria

Jeg elsker de mange forskellige versioner der har været af Peter Pan, ligefra Disneys version til Hook (som er en af mine yndlingsfilm).

Selv Peter Pan 2 var god og jeg kunne også godt lide den live-action version vi fik i forrige årti, med selveste Lucius Malfoy som Kaptajn Klo.

Glæder mig til at se hvad Warner Brothers kan give os af nye ting.

Aleksander

Peter Pan er en klasikker, en god en af slagsen! The Hook var ikke nogen decideret dårlig film, den fik bare aldrig rigtig fanget os som publikum! tilgengæld tror jeg godt at Pan kan blive en glimrende blockbuster, især på den måde den kommer til at hænge sammen!

Jacob

Har efterhånden opgivet at følge med i alle de her live-action udgaver af Disney's klassikere, og selvom Peter Pan har prøvet det før, så ligner det bare endnu et nummer i køen. Dog virker tilgangen spændende, og det kunne da være sjovt at se Hugh Jackman som Sortskæg.

Daniel Bentien

Filmen bliver ikke et remake af Disneys version, men en ny fortolkning af J.M. Barries romankarakter. Warner Bros. skal stå for filmatiseringen.

Hilsen Daniel - kino.dk

Jacob

Jeg må erkende at jeg ikke vidste Warner Bros. havde planlagt en Peter Pan film, og lod mig vist blænde af artiklens mange Disney-referencer. Håber et nyt studie kan kaste ny glans over historien.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Inshapedk

Sød musik i mine øre Johnny. Disney skal man kun lave i lave doser.

12 timer siden
PernilleSolouser/16711
PernilleSolouser/16711

TENET!!!!

#InNolanWeTrust

14 timer siden
Johnnyuser/335920
Johnnyuser/335920

Når The Snyder Cut kommer. Men også pga. Titans og Doom Patrol.

1 dag siden
Benjamin

The Snyder Cut kommer til HBO Max i 2021.

1 dag siden

Aktive debatter