Cookie- og Privatlivspolitik
Tredje samarbejde mellem Lawrence og O. Russell?

Tredje samarbejde mellem Lawrence og O. Russell?

TV-shop med Katniss Everdeen

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

To gange har David O. Russell instrueret Jennifer Lawrence, og begge gange er den 23-årige skuespiller blevet nomineret til en Oscar. Nu er et tredje samarbejde måske på vej.

Denne gang er der tale om en filmatisering af Joy Manganos liv, og hvis navnet ikke siger dig noget, er dit forbrug af TV-shop formentlig begrænset.

Mangano slog igennem med den såkaldte Miracle Mop, som hun opfandt samtidig med at være enlig mor med tre forskellige jobs og ikke mindst tre børn. I dag er hun direktør for firmaet Ingenious Designs LLC og én af USA’s mest succesfulde forretningskvinder.

Stoffet er med andre ord en vaskeægte fortælling om den amerikanske drøm, og med David O. Russell som instruktør lyder biografien som skudsikkert Oscar-materiale.

Manuskriptet er allerede skrevet af forfatteren bag BridesmaidsAnnie Mumolo.

Jennifer Lawrence er biografaktuel i David O. Russells American Hustle

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Sidste år plantede Harvey Weinstein historien om at Lawrence and Russell skulle lave The ends of the Earth sammen, men det var udelukkende for at få deres navne i oversskrifterne sammen, som led i en Oscarkampagne for Silver Linings Playbook.

Denne historie (selvom den denne gang kommer fra Megan Ellison) handler formentlig om at få fokus tilbage på J. Lawr fordi hun sakker akter ud i oscarkampen mod Lupita Nyong'o.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

13 timer siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

15 timer siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

16 timer siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

18 timer siden
Heidi

Glæder mig til at se flere en 5 men mine hurtig 5 valg er:

18 timer siden

Aktive debatter