Cookie- og Privatlivspolitik
Star Wars: Boba Fett-film måske på vej

Star Wars: Boba Fett-film måske på vej

Rygterne vil vide at den populære dusørjæger får sin egen film

Stem op!
8
Stem ned!
-1
(reset)

Hvor tosset er hypen omkring de kommende Star Wars-film? Den er så tosset, at en relativt ukendt karakterdesigner fra en ligeså relativt ukendt animationsserie, kan komme med fuldstændigt ubegrundede påstande i en podcast, hvorefter alverdens filmmedier går i hopla. 

Jon Schnepp arbejder til dagligt på animationsserien 'Metalocalypse'. Han udtaler sig ofte ganske underholdende om diverse filmemner, men han har ikke umiddelbart noget med Star Wars at gøre.

Han var for nylig gæst i podcasten 'AMC Movie Talk', hvor han alligevel påstod, at en af de kommende film, der ikke er en direkte efterfølger til de seks eksisterende Star Wars-film, kommer til at omhandle dusørjægeren Boba Fett og bliver skrevet af Lawrence Kasdan, der også skrev Star Wars: Episode V - Imperiet slår igen.

- En af dem er om Boba Fett. Det er det. Jeg ved det. Jeg ved det med sikkerhed. Jeg afslører aldrig min kilde, men det er den film der bliver skrevet af Lawrence Kasdan, udtaler Jon Schnepp. 

For få måneder siden blev det offentliggjort, at Lawrence Kasdan skal skrive 'Star Wars: Episode VII' sammen med J.J. Abrams, så hvis hr. Schnepp har ret, betyder det altså, at Kasdan har fået endnu mere at lave. 

Men hvad synes du? Vil du gerne se en hel Boba Fett-film - eller vil du, som os, hellere se en trilogi om Figrin D'an and the Modal Nodes (gummi-fjæs-bandet fra Cantinaen i Mos Eisley)? Eller synes du Star Wars-hypen efterhånden burde sparke wookie-sutterne af, smækker stængerne op og slappe lidt af? Skriv din kommentar nedenfor.

Star Wars: Episode VII får premiere den 18. december 2015. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Så længe det bare er i høj kvalitet.

Star Wars er et fantastisk kæmpeunivers, som kan give os mange supergode film.

Jeg så også gerne en serie.

Anonymuser/0

For min skyld må de gerne stoppe denne film saga! Jeg synes ikke, at filmene var spændende eller godt filmet. Skuespillet er dog heller ikke imponerende! Jeg siger nej tak og derfor lav hellere noget mere indenfor Lotr universet! ;)

Thomas Fenger

En film om Boba Fett ville virkelig tilgodese hardcore fans. Hvis den kommer håber jeg at den ikke modsiger Fetts i forvejen kanoniserede oprindelses historie fra the Expanded Universe, men i stedet enten udfylder et hul fx mellem Episode III og IV eller foregår mellem IV og V. Personligt har jeg ikke det store behov for at se hvordan Fett slap ud af Sarlaccen, da den historie allerede er rigeligt veldokumenteret i bøgerne.
Det kunne være cool hvis filmen på en eller anden måde leder op til Fetts korte optræden i Episode IV, hvor han er sammen med Jabb, således at den nye film kunne fungere som supplement til A New Hope- uden at man behøvede at have Luke og co. indeover- men til gengæld kunne Fett møde og evt. battle Dash Rendar som er i Mos Eisley nogenlunde samtidig med begivenhederne i Episode IV, da vi jo ser Rendars skib lette i starten af Mos Eisley scenen- måske på flugt fra Fett- dette ville endvidere passe som hånd i handske med bogen/videospillet Shadows of the Empire hvor Dash netop søger efter Fett som på det tidspunkt har Han Solo i sin varetægt- Han som på det tidspunkt er nedfrosset i carbonit- og som igen peger frem mod begivenhederne i Return of the Jedi- se det ville virkelig være enhver Star Wars nørd og Feinschmeckers våde drøm- men jeg tvivler på at Disney er så meget inde i sagerne at det ender med at blive til en film...det mest sandsynlige er nok en oprindelseshistorie som intet har med den etablerede kanon at gøre-desværre...men spændende uanset hvad :-)

Jacob

... at den oprindelige Boba Fett bliver slået ihjel og en anden overtager hans navn og rustning. Ifølge RYGTET drejer sagen sig om, at manusforfatter Lawrence Kasdan ikke brød sig om prequel-trilogien, og det viste sig Boba Fett var en klon ligesom stormtropperne af Jango Fett. Joe Johnston (Jurassic Park III, The Wolfman, Captain America: The First Avenger) ønsker brændende at instruere filmen, og man må ikke glemme manden var involveret i den oprindelige trilogi. Boba Fett: The Movie skulle få premiere mellem Episode VIII og IX, altså i 2018.

Jacob

Nu skal vi lige huske, at den økonomisk ansvarlige hos Disney har udtalt, at spin off filmene bliver oprindelseshistorier, og ikke har noget direkte at gøre med den kommende trilogi. Derfor mener jeg en film om Boba Fett virker mystisk, da store dele af hans fortid er afdækket.

brian

Der er en masse hype om de kommende starwars film - og dét med rette.
Boba Fett som hovedrolle i en spillefilm? tja måske, men personligt synes jeg, at vi har hørt nok om ham samt tror han vill epasse rigtig godt ind i en tv-serie om dusørjægere.

Kunne godt tænke mig en film om Vaders jagt på "oprørerne" og jediridderne udi universet,
Kunne godt tænke mig en film om Han Solos liv og karriere, hans tid som stormtrooper, mødet med Chewie og opgøret med imperiet.

En mase spændende muligheder.

spændende...

Thomas Fenger

Hej Brian :-)
Vil du venligst oplyse mig: Hvornår har Solo været decideret stormtrooper? Det er rigtigt at han har været officers aspirant i imperiet i sin ungdom- men jeg vidste ikke at han har været stormtrooper...please enlighten me ;-)

Mvh Thomas

Simon

Ville meget hellere se film om Starkiller-karakteren - Darth Vaders lærling i tiden mellem Episode III og Episode IV.
Spillene om karakteren er for fede, og han er også en spændende karakter at arbejde med, pga hans oprindelse og de handlinger han foretager sig har stor betydning (no spoilers - tjek spillene ud!).

Hvis der blev lavet film om ham, ville vi få en interessante film der ville udfylde hullet mellem de to trilogier. Én film på 2½ time burde kunne gøre det, hvis man valgte kun at filmatisere det første spil.

Anonymuser/0

Han er i mine øjne en af de mere interessante figurer i universet og kan være godt castet i modsætning til eks. Yoda, som vil være ren animation.
Følte næsten man så en tegnefilm især i kampscenerne i ep III når han var på !!

Jacob

Der har været meget snak om en live-action TV-serie med titlen, Star Wars: Underworld, med henblik på det kriminelle miljø. Havde forestillet mig Boba Fett kunne have haft en større rolle i det. Og en af de bærende hovedroller i den oprindelige trilogi, Han Solo, er også på tale til at få sin egen film. Mon ikke Boba Fett passede fint ind den? Desuden ved vi jo godt Boba Fett er en klon fra Episode II, og selvom man ikke er fan af den animerede Clone Wars serie, kan jeg fortælle man får en del af vide om den unge Boba Fett's opvækst og introduktion til dusørjæger-livet. Så for mig virker en decideret Boba Fett film faktisk lidt overflødigt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.