Cookie- og Privatlivspolitik
Rupert Friend erstatter Paul Walker

Rupert Friend erstatter Paul Walker

Hitman-reboot får ny hovedrolle

Stem op!
3
Stem ned!
-1
(reset)

Paul Walkers tragiske dødsfald den 30. november har efterladt rebootet af Hitman uden en hovedrolleindehaver. Indtil nu.

Alt tyder nemlig på, at Rupert Friend (måske bedst kendt fra TV-serien ’Homeland’) er om bord som den nye Agent 47, der blev spillet af Timothy Olyphant i den første Hitman-film.

Computerspilsfilmatiseringen fra 2007 var sådan ca. på niveau med en spiselig dybfrostpizza, men måske kan en ny version placere filmen blandt Hollywoods tungere drenge.

Under alle omstændigheder skal reklameinstruktøren, Aleksander Bach, stå i spidsen for ’Hitman 2’, som den også omtales. Selvom der altså skulle være tale om et reboot.

'Hitman 2' har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Donovan Comics

Har ikke lige et alternativ i støbeskeen, men virker Rupert Friend ikke lidt fesen som Agent 47? IMHO er han simeplthen ikke "butch" nok, men der kan jo kompenseres en del med "computersminke" these days :)

Jacob

Håber en ny Hitman vil falde i bedre jord end den forrige. Timothy Olyphant's præstation var ikke meget bedre end i Live Free or Die Hard. Fans kan desuden glæde sig over, at et nyt spil til konsollerne er i støbeskeen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

6 dage siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter