Cookie- og Privatlivspolitik
'Point Break' med Gerard Butler?

'Point Break' med Gerard Butler?

Skuespilleren skal måske spille Bodhi

Stem op!
4
Stem ned!
-2
(reset)

Nogen har besluttet sig for at genindspille Point Break, og det kan blive med Gerard Butler som bankrøveren/surferen Bodhi.

I 1991 blev karakteren som bekendt spillet af Patrick Swayze, der stod overfor en ung og ambitiøs FBI-agent spillet af Keanu Reeves, og if. Hollywood Reporter skulle den 44-årige skotte altså være i forhandlinger omkring rollen.

Selve genindspilningen har været på tale siden 2011.

Sidste år kom man et skridt længere, da filmfotografen Ericson Core blev hyret som instruktør på det formenligt adrenalinpumpede remake - inklusiv bankrøverier, surfing, faldskærmsudspring og forhåbentligt en løbejagt på niveau med originalens.

Rollen som Johnny Utah er stadig ubesat, men hvis Gerard Butler bliver bekræftet som Bodhi, kan ”Point Break version 2.0” dukke op i biograferne i løbet af 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Finn

Hvis de skulle indspille en ny version af en film, kunne de tage og indspille ( livet er herligt) som blev indspillet med James Stewart for længe siden, jeg synes den var god. kunne jeg godt se i ny version.

Jonas

Lad nu klassikerne være!

I hvert fald i det mindste til der er gået 50 år og de fleste der var med i filmen er døde, og ikke skal trækkes med en højeste sandsynlig elendig genindspilning...

Christian

- men jeg ved godt det ikke nytter noget. Men come on. Hvor fanden er respekten henne?

Lad mig gøre det meget klart. Den originale Point Break film er 23 år gammel - og den sparker stadig røv! Den er så mega cool og retro. Fast and Furious har forresten også lånt point break ideen (det ved alle). De gjorde det også cool nok på deres egen måde. De gjorde det bare med biler. Stadig er Point Break en langt federe film end Fast and Furious 1, trods den har 23 år på bagen. Nå, nok om det.

HVOR_FOR gør de det her? :-( Det virker så tåbeligt og fuldstændig unødvendigt. Billedet for oven med Gerard Butler og ham den anden som skal repræsentere Keanu Reeves karakter (LOL!) - det ser så grinagtigt ud. Ved godt det er fanskabt, men det er ligegyldigt. Det hele virker bare som en totalt malplaceret joke, i min optik.

Lad dog denne 90'er perle af en actionfilm være. Jeg synes personligt det er skamfuldt at genindspille denne film, fuldstændig ligeså meget som hvis det havde været den originale DIE HARD, med Owen Wilson i hovedrollen. Det giver ingen mening.

Anonymuser/0

Det har intet med PB at gøre, men er et billede fra filmen Chasing Mavericks !!

Christian

Fair nok. Men pointen er i sidste ende blot at hele konceptet, efter min mening, er til grin. Der er absolut ingen grund til at re-make en så fed film som stadig holder så sindssygt godt, selv i dag. Den sparker ærligt talt røv på størstedelen af nutidens actionfilm - Og den formår dette næsten helt uden eksplosioner ;-)

Det ville være langt mere tiltrækkende, hvis de gav den originale film en top lækker og digitaliseret finpudsning, og så smed den i biografen igen, her når filmen har 25 års jubilæum. Det ville også være en kanon måde at hædre Patrick Swayes minde på.

Wayne

Point Break er genial, som den er. Der er overhovedet ingen grund til at prøve at lave den igen, det vil kun blive en fesen efterligning, lige til skraldespanden.

tikiiuser/837610

Point Break er perfekt som den er!

Miss Bookuser/917071

Hvorfor kan man ikke bare lade de gamle klassikere vær som de er? Jeg kan ikke se hvorfor man skal genindspille film, når man ved den bare aldrig bliver lige så god som den originale. Jeg syndes de skulle droppe det. Jeg skal ikke ind og se den, om jeg så fik biletterne foræret!

Wayne

Hvorfor vælger filmindustrien ikke bare at lave nye restaurerede udgaver af de gamle klassikere, og sende dem i biffen tilsat lidt markedsføring - det må da være billigere, og som regel også bedre end de ofte kedelige og dårlige kopier.

Anonymuser/0

En skam med Paul Walker, han passede godt til rollen som Utah !!
Er ret vild med surf film og især Point Break :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

peter

Fint nok så længe de kommer i biografen og der ikke kommer flere film på streaming, film skal ses i biografen med fuld drøn på lyden uden at skulle

14 timer siden
Julie

Hvor kan man se Golden Globes i Danmark i år?

2 dage siden
Seps <3

Jeg håber sådan på at i får lov til at åbne op snarest muligt..

5 dage siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Tja hvis du læser mange af de ting Gina Carano har skrevet synes det er forståeligt...

1 uge siden
VIPER

...Men jeg vil lige indskyde at Goro & Reptile faktisk er med.
Man ser lige den firearmede tyksak komme springene (1:47),

1 uge siden

Aktive debatter