Nyt skud fra den kommende X-Men-film

Se Quicksilver i hans hippe sølv-suit
Billede
(© Twentieh Century Fox Film Corporation)

Seneste nye skud fra Bryan Singers næste afsnit i den evigt udvidende superhelte-saga om X-Men byder på en helt ny X-... Man? X-Men-mand? X-Men-medlem? Hvad siger man?

Anyway, vi snakker om Quicksilver, der lige titter frem bag skulderen på farmand. Hvis du kan din X-Men-historie, så vil du nemlig vide, at han er søn af Magneto (Michael Fassbender) og tvillingesøster til Scarlet Witch, der til gengæld dukker op i 'Avengers: Age of Ultron'. 

Derudover kender du nok resten af fyrene på billedet, med Hugh Jackman som Wolverine (for 7. gang) og James McAvoy som Charles Xavier. Vi ved ikke, om Storm har haft et nyseflip, men det ser i hvert fald ud til at det sner eller regner indenfor. Forklaring følger forhåbentlig.

Det mest interessante er dog deres valg af arbejdstøj. Wolverine kører sin sædvanlige all-american classic-stil, med jeans, læderjakke og et bæltespænde på størrelse med en kælk. Xavier viser sig som mere fashion-konservativ i et klassisk jakkesæt, men har dog tilladt sig selv at skeje lidt ud med et crazy 70'er-stribet slips, den festabe.

Magneto er langsomt gået i gang med at udvikle sin linje af galt, kvasi-futuristisk superskurketøj. Stramt, klinisk og strømlinet ekvipering til mænd der altid er klar til at overtage verdensherredømmet og holde meget lange monologer, lige inden de har tænkt sig at slå deres ærkefjende ihjel.

Om Quicksilver bare er teenage-trodsig og ikke gider at gå i sin fars tøjmærke (lad os kalde det Magnefique), eller om de andre lige har hentet ham fra en discofest på Studio 54, vides ikke.

Vi håber bare på, at knægten har en virkelig god forklaring på, hvorfor han bærer en sporty sølv-læderjakke, og hvad der ligner et pandebånd. Eller også er vi bare slet ikke hippe nok til at forstå, hvor super cool han er.

Under alle omstændigheder kan du se meget mere til disse fire herrer, når X-Men: Days of Future Past får premiere d. 22. maj, 2014.