Cookie- og Privatlivspolitik
Nyt billede fra Eastwoods kommende musical

Nyt billede fra Eastwoods kommende musical

The Four Seasons er centrum for 'Jersey Boys'

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Clint Eastwood forbindes stadig mest med macho-hårde roller, historier og film, men han har også en ret blød side, der blandt andet kommer til udtryk i hans kærlighed til jazzmusik.

Måske er det netop denne bløde og musiske side, der har fået ham til at sætte tænderne i en filmatisering af den populære Broadway-musical 'Jersey Boys', som den 83-årige instruktør er ved at lægge sidste hånd på.

Historien handler om Frankie Valli, Bob Gaudio, Tommy DeVito og Nick Massi og deres forvandling fra arbejderklassedrenge til superstjerner. Tilsammen udgjorde de gruppen The Four Seasons, og de solgte 175 millioner albums inden nogen af dem var fyldt tredive. Første billede fra filmen viser de fire fyre give den gas på scenen.

'Jersey Boys' får amerikansk premiere til sommer, men det er endnu uvist, om den kommer til at se indersiden af en dansk biograf.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

2 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

11 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

12 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

20 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

20 timer siden

Aktive debatter