Cookie- og Privatlivspolitik
Nye Spider-Man 2-billeder og plakater rammer nettet

Nye Spider-Man 2-billeder og plakater rammer nettet

Spider-Man! Electro! Rhino uden bukser!

Stem op!
4
Stem ned!
-1
(reset)

Antallet af nyt materiale fra den kommende superheltefilm 'The Amazing Spider-Man 2' stiger stødt over de seneste måneder, og senest er seks billeder og tre plakater fra filmen frigivet online.

Filmen tager afsæt i The Amazing Spider-Man og tilføjer nye karakterer til galleriet: Electro (Jamie Foxx), Harry Osborn (Dane DeHaan), Norman Osborn (Chris Cooper) og Rhino (Paul Giamatti) som de mest prominente.

Andrew Garfield, Emma Stone og Sally Field vender alle tilbage i deres respektive roller som Peter Parker, Gwen Stacy og Aunt May.

The Amazing Spider-Man 2 får premiere den 17. april.

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julius

Jeg var på ingen måde imponeret af The Amazing Spiderman fra 2012. Jeg syntes den var langtrukken og cheesy med et tamt plot. Jeg regner ikke med at se 2'eren, men nu må jeg se; som en bruger har nævnt før mig, ligner filmen mere et computerspil end en decideret film... Men er folk mere begejstrede over filmen end de var over etteren, kan det sikkert godt være den bliver okay...

Christian

Men er der noget som er cheesy, så er det da Sam Raimi's originale Spiderman film fra 2002. Jeg så den igen forleden, for første gang i mange år. Den er om noget corny og ret outdatet allerede. Jeg har stadig en mindre kærlighed til den, fordi det var den første og den originale. Men jeg foretrækker stadig i den grad The Amazing Spiderman.

Lad mig gøre det meget klart, for mit eget vekommende. Den nye film har aldrig vundet pga et nyt og originalt tænkende plot. Dermed sagt synes jeg ikke det er "tamt" heller. Det er bare ikke noget som ikke er set før. Filmen vandt mig over pga et 100 gange bedre cast end i den gamle. Andrew Garfield er efter min mening så meget federe og mere interessant i rollen end Tobey Maguire nogensinde var. Der er så mange flere lag til Garfields måde at spille karakteren på. Emma Stone som Gwen er helt utroligt charmerende og karismatisk i rollen (ja, ligesom Andrew er som Peter). Sally Field og i den grad Martin Sheen i rollerne som onkel og tante er overlegne i forhold til de forrige der spillede dem. Rhys Ifans som Curt Connors er jeg også vild med og hans historie er fedt fortalt. Er bare ikke vild med selve skabningen the Lizard, som virkede noget dis-funktionelt i forhold til resten af filmen. Plus han er en ret kedelig skurk. Klart filmens svageste led. Men det er efter min mening kemien mellem de forskellige karakterer som stadig gør filmen til en vinder, i sidste ende. Ja, alle de humane elementer i den nye, de er tonsvis bedre og mere rammende end noget som helst andet set i de gamle (igen, efter min mening). Sammenspillet mellem Peter og Gwen Stacey losser røv på det evige kiksede og utroværdige forhold set mellem Tobey Maguires Peter Parker og Kirsten Dunsts dybt nederen Mary Jane karakter fra de gamle film. Alle sidekaraktererne i den nye film, inklusiv Gwens far, støtter også rigtig godt op omkring det hele. Spiderman er også langt mere tro mod sin sande personlighed i den nye film. Men det er først og fremmest skuespillet og kemien mellem karaktererne der gør Amazing spiderman så meget mere charmerende.

Historien i The Amazing Spiderman er mere eller mindre den samme grundhistorie, ja. Den er twistet lidt anderledes, men foruden det tilføjede element om Peters mystiske forældre og deres forsvinden, så er det den samme kop te. And I personally dont give a shit. Siden de nu engang valgte at reboote serien, så var de også nød til at honorere denne oprindelseshistorie, og de gjorde det godt. Ikke bedre, men ligeså godt som i den originale. Nu er origin historien af vejen, og med The Amazing Spiderman 2 har de virkelig chancen for at gøre filmen til sin helt egen.

Du er ikke den eneste som ikke blev imponeret af The Amazing Spiderman, nej. Jeg er bare personligt ikke enig. Jeg blev ikke selv imponeret af filmens skurk, eller af dens action, da alt sammen var set så mange gange før. Jeg blev heller ikke imponeret over filmens origin-historie, da denne også var set før. Men det er ikke ens betydning med at jeg synes hans origin eller resten af historien var dårligt fortalt.

Stilen i The Amazing Spiderman er ikke "cheesy". Det kan man simpelthen bare ikke mene og samtidig synes at Sam Raimi's originale ikke er langt mere "klistret". Jeg synes stilen i den nye er ret så stil-ren faktisk. Jeg finder den på ingen måde corny, og jeg elsker dens såkaldte "feel". Langt mere end i den originale. Den nye stil har mere kant. Den gamle serie var kørt død og det var tydeligt med Spiderman 3 at de nærmest ikke engang selv troede på serien længere. Det hele kørte i ring. Tingene blev kedelige, uinvolverende og totalt til grin.

Min eneste frygt med fortsættelsen her til April, er at den pakker for mange skurke ind. Jeg har hørt rygter om at Rhino blot er en lille dum sidekarakter som Spiderman møder tidligt i filmen. Håber dette er sandt. Så er der Harry's Goblin, som sagtens kan fungere hvis forholdet mellem Peter og Harry bliver vel etableret og opbygget gennem filmens første 2/3-dele. Electro ved jeg i hvert fald bliver bygget op lige fra starten, så ham er jeg ikke urolig for. Han er klart filmens hovedskurk. Men nu får vi af se hvordan det hele panner ud.

Hvis tingene er balanceret i filmen, så kan The Amazing Spiderman 2 sagtens gå hen og blive den absolut fedeste af alle filmene.

Sebastian

Det er jo smag og behag. Er enig i at den gamle 1´er ikke er noget at råbe synderligt hurra for og at 3´eren er noget makværk, men du undgår helt at snakke om 2´eren, som var, og stadig er, den klart bedste i serien. Intet cheesy over den.

Dertil forstår jeg simpelthen ikke hvordan man kan foretrække Martin Sheen og Sally Field som Ben og May. Der passede Cliff Robertson og Rosemarry Harris langt bedre ind i rollerne og spillede bedre og mere sympatisk.

Var heller ikke fan af at Peter (Garfield) i AS skulle hive masken af ved hver given lejlighed. Da var det federe i de gamle hvor ingen (og særligt Mary Jane) vidste hvem Spiderman var før til sidst i 2´eren.

Jeg tvivler på at Amazing Spiderman 2 kommer bare i nærheden af Spiderman 2, men vi får at se.

Christian

- Det da det den gør! :-) for en gang skyld er Danmark HURTIGERE fremme på beatet end USA. 15 dage før USA får filmen her premiere i DK, hvor de i de forenede stater på vente helt til d.2 maj... Fryyyyyd! Haha :-)

Kun 87 dage tilbage (ikke fordi jeg tæller eller noget)
;-)

Sebastian

Næsten alle billederne ligner jo helt seriøst noget fra et computerspil.

På den ene side glæder jeg mig altid til superheltefilm. Drengerøvsaction kan man altid underholdes af.
På den anden side har spidermanserien siden 2´eren (Dr. octopus) ikke været noget at råbe hurra for og man frygter for endnu en film med sin favoritsuperhelt, i hænderne på en middelmådig instruktør, der drukner i computereffekter og letkøbt romantik til sukkersøde violiner.

mikkel knudsen

Seje billeder:-)

Jacob

He he, det må jeg nok tilstå. Tolkede det bare lidt anderledes første gang.

Philip

Ud fra billederne må jeg sige at det ser rigtig lovende ud for SpiderMan 2.
Specielt Jamie Foxx som Electro ser rigtig fed ud.

Glæder mig til d. 17. april 2014 :)

S. Rico

Håber bare ikke at det hele drukner i action. Der må meget gerne være en god portion continuation ift. at få mere at vide om hans fars fortid.

Jacob

Glæder mig meget til The Amazing Spider-Man 2, omend jeg stadigvæk er skuffet over Rhino - havde ellers set frem til hans grå sparkedragt fremfor det mekaniske monster. Og igen, skyder Sony sig ikke selv foden ved at kalde det "the greatest battle begins"? Betyder det så at de to næste Spider-Man, The Venom og Sinister Six er en nemmere udfordring?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Der er nu kun 8 dage til, og som konsument af gyserfilm kommer jeg til at sidde klistret til den store skærm. Hold op jeg glæder mig :-D

1 time siden
Wayne

Herligt du synes om det!

Jeg holder også af Dr. No - men “dragen” virker ikke så godt idag.

2 timer siden
Nikolaj

Fedt portræt!

16 timer siden
Stine Teglgaard

Har du set den med Tom Cruise og American Psycho? Den er så vild!

MVH Stine

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Dejligt at se din liste - og bl.a. også lidt kærlighed til den en smule oversete ‘I Love You Phillip Morris’ :) Bjarke, kino.dk

1 dag siden

Aktive debatter