Cookie- og Privatlivspolitik
Adam Sandler som ensom skomager

Adam Sandler som ensom skomager

Seriøs eller sjov?

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Adam Sandler blev for nyligt kåret af erhvervsmagasinet Forbes til at være den mest overbetalte skuespiller i 2013. Sådan skrev vi i den seneste udgave af vores magasin. Den kedelige førsteplads skyldes skuespillerens præstationer i hans tre seneste film, komedierne Jack and JillThat's My Boy og Drengerøve 2, der ikke formåede at indbringe nok profit i forhold til Sandlers høje løn.

Men muligheden for at vise sit værd foreligger dog lige om hjørnet med filmen 'The Cobbler'. Her spiller Sandler en mere seriøs rolle, der leder tankerne hen på hans medvirken i P. T. Andersons fåmælte komediedrama Punch-Drunk Love.

Filmen handler om en skomager i New York, der sidder fast i sin ensomme tilværelse mens livet passerer forbi. En dag opdager han at et familie-arvestykke, på forunderlig vis, giver ham muligheden for at opleve tilværelsen gennem andres perspektiver. I instruktørsædet er Thomas McCarthy, som også stod bag dramaet The Station Agent
 
Med rollen som den afsondrede fodtøjs-reparatør bevæger Sandler sig væk fra den rene komediegenre, som han hovedsageligt er kendt for, og spiller en mere nuanceret og skæv karakter. Om det kan tilføre noget kant på hans lidt ensidige komedieprægede cv, der foruden de tre nævnte komedier byder på titler som Mød min ’måske’ koneDrengerøve og Zohan, må tiden vise.

Men hvad synes I om Adam Sandler? Er han en brillant komedie-skuespiller, eller gør han det bedre i de mere seriøse roller som i fx Reign Over Me og Næsten helt perfekt?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Adam Sandler er et pragteksempel på, at skuespiller ikke er en beskyttet titel i USA. Han har da haft sine øjeblikke som i The Waterboy og Little Nicky, men Sandler er som fanget i en ond spiral. Hans evner rækker til SNL, hvor han oprindeligt kommer fra.

Stephanie

Jeg er ikke den største Sandler fan for synes hans komedier bliver alt for overspillet og ikke er sjove:( Synes heller ikke at hele hans udtryk er særlig godt til drama da han har ret svært ved at ligge komedien på hylden..
Dog synes jeg at Click og Spanglish er to fantatiske film hvor Sandler præstere en god combi af komedie og drama, så en blanding synes jeg er hans bedste :)

Maria

Jeg har personligt ingen problemer med Sandler, selvom mange af hans film er total overdrev på komediesiden.

Men jeg hilser da klart en mere seriøs rolle velkommen, måske han kan mere end at være sjov. ;)

Maria

Synes nu nok at han er meget sjov i Drengerøve!!

TorbenWood

Adam Sandler er klart overvurderet. Det er ikke ret tit han medvirker i en seværdig spillefilm. Jeg synes ikke han er mere overbevisende i de seriøse roller i forhold til hans mange platte figurer.

Han har selvfølgelig lavet nogle enkelte underholdende film i karrieren (Click, Happy Gilmore, The Wedding Singer), men vælger oftest at medvirke i ret meningsløse og umorsomme projekter.

Helt fint han vil forsøge sig med nogle seriøse roller. Måske jeg vil tage manden mere seriøst, hvis hans næste 4-5 filmprojekter er i drama kategorien. Og hvis han samtidig kan overbevise mig om at han rent faktisk spiller en karakter, fremfor bare at ligne sig selv.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Nicolai

Det er fandeme et usselt system Kino.dk køre med. Når man endelig kommer igennem og skal betale for billetterne går der kuk i det.

2 minutter siden
michaeluser/110720
michaeluser/110720

det ser godt nok ud til at den her film bliver fyldt med hovsa løsninger.

rum heste agh..... kejseren overlevede agh....

31 minutter siden
Wayne

Håbet lever for en rimelig afslutning.

2 timer siden
Jacob

Den største bekymring er helt klart brugen af CGI-effekter, som alle film i dag mere eller mindre er smovset ind i.

1 dag siden
jesperuser/104646
jesperuser/104646

Han instruerede den første film - og ved fiaskoen "Forever" var det ikke ham som instruerede. Så glæder mig til at se resultatet her :D

1 dag siden

Aktive debatter