Cookie- og Privatlivspolitik
Aber og spøgelser får premieredatoer

Aber og spøgelser får premieredatoer

20th Century Fox afslører kalenderen

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Filmselskabet 20th Century Fox har netop offentliggjort de amerikanske premieredatoer for nogle af deres film. Et par af filmene er store produktioner, som vi regner med får verdenspremiere i Danmark samtidig med den amerikanske ditto.

- 'Abernes Planet 3', den unavngivne efterfølger til Abernes Planet: Revolutionen, vil få premiere den 29. juli 2016.

- Rebootet af 80er-gyseren Poltergeist vil åbne i USA den 13. februar 2015. Det er samtidig med filmatiseringen af Fifty Shades of Grey.

- Nicholas Sparks-filmatiseringen The Longest Ride rykker sin premieredato til 3. april 2015. Det skyldes nok, at den tidligere lå samme dag som 'Fifty Shades of Grey', der synes at være hård konkurrence for filmen, der endnu ikke har nogen instruktør eller skuespillere tilknyttet.

- Nat på museet 3 nøjes med at rykke en uge frem, da den skifter fra 1. juledag til den 19. december. Konkurrencen bliver derfor hård, for det er omkring denne tid, at Hobbitten: Ud og hjem igen får premiere.

De danske premieredatoer vil sandsynligvis snart følge trop og blive opdateret på filmenes profiler.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Nysgerrig på titlen til Abernes Planet 3, og om det slutter som en trilogi eller om der kommer flere. Og om de vil bringe ormehuls-aspektet ind i det, som der er i både den oprindelige serie og Tim Burton's version. Der var jo en lille hyldest til det i Oprindelsen, men spørgsmålet er om de vil bruge det til mere.

Spændt på en ny version af Poltergejsten, selvom der vel mere er tale om et remake.

Undrer mig over Ben Stiller & Co. tager kampen om mod det afsluttende kapitel af Hobbitten. Hvilket museum mon skal vækkes til live denne gang - British Museum, Louvre eller noget helt tredje?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

6 dage siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

1 uge siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

1 uge siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

2 uger siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden