Cookie- og Privatlivspolitik
Teaser til 'Abernes Planet: Revolutionen'

Teaser til 'Abernes Planet: Revolutionen'

Gary Oldman vs. abe

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Abernes Planet: Oprindelsen fra 2011 viste sig at være en veloplagt genstart for de klassiske abe-versus-menneske-film.

Næste år kommer så fortsættelsen 'Abernes Planet: Revolutionen', der foregår i en fremtid, hvor den hyperintelligente chimpanse, Caesar, leder en voksende nation af genetisk udviklede abekatte.

En skrøbelig fred er dannet mellem aberne og de få overlevende mennesker, men under overfladen ulmer en krig, der én gang for alle vil bestemme, hvem der skal stå tilbage som Jordens herskende race.

Gary Oldman og Jason Clarke gør Andy Serkis' Caesar selskab, når Abernes Planet: Revolutionen (Dawn of the Planet of the Apes) får dansk premiere den 17. juli 2014.

Her er den første teaser.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Det er samme firma der står for at give Ninja Turtles nyt "liv" her i 2014. Så hvis Leo, Raph, Donnie & Mikey er ligeså godt lavet som den der CG-avekat, så bliver det satme lækkert! Det ser virkelig stort set 100% fotorealistisk ud nu. Nice, nice, nice!

Vigiluser/9028

Glæder mig ENORMT MEGET til fortsættelsen!!! Især Andy Serkis som Cæsar igen, der helt sikkert kommer til at tale, som fra de oprindelige mange klassiskere, Planet Of The Apes!!:)

Bjerg

og denne ser ud til at blive lige så fantastisk! Elsker filmens mørke og dystre look. Og CGI-arbejdet ser endnu engang fuldstændig fænomenalt ud!

Et MUST for mig i 2014.

Jeff

The first one was nothing short of fantastic. I can't imagine they can top it, but I'll be happy if they just get close.

Anonymuser/0

Kan slet ikke vente :)

Jacob

Var meget imponeret over Oprindelsen, der var godt skruet sammen, og med en pragtpræstation fra Andy Serkis som Cæsar. Abernes Planet: Revolutionen ligger højt på listen over film jeg glæder mig mest til i 2014.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

Så må det jo betyde, at der nu er en ledig praktik plads til os andre :)

8 timer siden
VM Vargauser/112791
VM Vargauser/112791

Der vil jeg godt lige sige, at det er ikke alle Søren'er der er sub 100 IQ drønerter og foretrækker hurtige biler og robotter i vores film

10 timer siden
Wayne

Pulp Fiction er en af Tarantinos bedste, og måske den bedste.

11 timer siden
Michael

Nu hedder den bare indtil videre "Halloween 2" på papiret som arbejdstitel, alle nævner den som Halloween 2, hvis du googler.

2 dage siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Synes det er en fin liste men efter min holdning mangler der : Åndernes Hus, Music of the Heart!!!

2 dage siden

Aktive debatter