Cookie- og Privatlivspolitik
Teaser til 'Abernes Planet: Revolutionen'

Teaser til 'Abernes Planet: Revolutionen'

Gary Oldman vs. abe

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Abernes Planet: Oprindelsen fra 2011 viste sig at være en veloplagt genstart for de klassiske abe-versus-menneske-film.

Næste år kommer så fortsættelsen 'Abernes Planet: Revolutionen', der foregår i en fremtid, hvor den hyperintelligente chimpanse, Caesar, leder en voksende nation af genetisk udviklede abekatte.

En skrøbelig fred er dannet mellem aberne og de få overlevende mennesker, men under overfladen ulmer en krig, der én gang for alle vil bestemme, hvem der skal stå tilbage som Jordens herskende race.

Gary Oldman og Jason Clarke gør Andy Serkis' Caesar selskab, når Abernes Planet: Revolutionen (Dawn of the Planet of the Apes) får dansk premiere den 17. juli 2014.

Her er den første teaser.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Det er samme firma der står for at give Ninja Turtles nyt "liv" her i 2014. Så hvis Leo, Raph, Donnie & Mikey er ligeså godt lavet som den der CG-avekat, så bliver det satme lækkert! Det ser virkelig stort set 100% fotorealistisk ud nu. Nice, nice, nice!

Vigiluser/9028

Glæder mig ENORMT MEGET til fortsættelsen!!! Især Andy Serkis som Cæsar igen, der helt sikkert kommer til at tale, som fra de oprindelige mange klassiskere, Planet Of The Apes!!:)

Bjerg

og denne ser ud til at blive lige så fantastisk! Elsker filmens mørke og dystre look. Og CGI-arbejdet ser endnu engang fuldstændig fænomenalt ud!

Et MUST for mig i 2014.

Jeff

The first one was nothing short of fantastic. I can't imagine they can top it, but I'll be happy if they just get close.

Anonymuser/0

Kan slet ikke vente :)

Jacob

Var meget imponeret over Oprindelsen, der var godt skruet sammen, og med en pragtpræstation fra Andy Serkis som Cæsar. Abernes Planet: Revolutionen ligger højt på listen over film jeg glæder mig mest til i 2014.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

8 timer siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

4 dage siden

Aktive debatter