Cookie- og Privatlivspolitik
Sådan laver man en trailer!

Sådan laver man en trailer!

Nyt kig på 'Sådan træner du din drage 2'

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Animationsfilmen 'Sådan træner du din drage' fra 2010 får næste år en efterfølger med den kreative titel 'Sådan træner du din drage 2'.

Fem år er gået, siden Hiccup og hans drage Toothless på succesfuld vis forenede vikinger og drager på øen Berk. Tiden går med drageræs (den nyeste favorit sportsgren), mens det umage par flyver landet tyndt for at udforske nye territorier.

På et af disse eventyr møder de den mystiske Dragon Rider, der leder hundredvis af utrænede drager. Snart er Hiccup og hans ildspyende makker involveret i en krig, der truer både menneskeheden og drageracen.

Sådan træner du din drage 2 får dansk premiere den 3. juli 2014. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mone

Der er desværre lang tid til sommer lige nu...1èren var fantastisk og 2éren ser ligeså god ud...Min søn og jeg glæder os allerede.

Michael Kuser/620347

Var total i tåre i nr 1 :-) ser så meget frem til 2'ern :-)

Sine

Shit jeg har bare ventet i evigheder på den film! Det er min all time favorite movie - selvom jeg er 16.
Men de genbruger da vel ikke bare musikken fra den første film? Jeg ELSKER musikken og ville jo derfor gerne høre noget nyt og lige så godt!

AC

Som meget, meget stor HTTYD-fan, så glæder jeg mig SÅ meget til denne her - uhh kan næsten ikke vente!

Animationen er blevet så meget bedre, og Hiccup er næsten blevet pæn :P - Desuden ser det også ud til, at der bliver små hint fra serien i 2'eren - kan i hvertfald kende én af dragerne derfra :)

Camilla

Jeg glæder mig som et lille barn til den her film..! Elskede 1'eren..!!

Wayne

Den første er blandt mine absolutte favoritter, når det drejer sig om animationsfilm. Den har alt hvad man kan forlange;

En rørende historie, humor og ikke mindst fabelagtig god animation.

Jeg glæder mig til den næste, for det ser ikke ud som om Dreamworks har sluppet håndbremsen.

Pas på Pixar, der er fare for at I bliver skubbet af tronen!

Lukas

Okay.. Det lød måske lidt hårdt, men jeg vil gerne dele min mening omkring denne her FANTASTISKE Trailer...

Som dem der kender mig nok ved er: "Sådan Træner Du Din Drage" Nr.2. over mine yndlings film, kun overgået af "Kick-Ass" fra samme år, og "Sådan Træner Du Din Drage" har potentiale til at blive min yndlings film, siden at jeg i "Kick-Ass" godt kan se de fejl der er....

Når ikke Nok omkring mine yndlings film, jeg er her for at tale om den her trailer...

Når hvad synes jeg så om den..... IT WAS FREAKING AWESOME.... Hele Starten med "Hikke og "Tandløs" fik mit hjerte til at smelte, især da "Tandløs" Efteraber "Hikke". Og filmen ser ud til at havde en god historie, samt endnu feder karakter end sidst, den ser flot ud, og det ligner noget af det bedste action jeg har set i en animations-film som ikke er en Anime.

Når hvad kan jeg til sidst sige.... Når ja, hvis du ikke har set den første SHAME ON YOU.. få den set. Og glæd dig til den her, jeg gør..

Dette her er også min mest ventede film i hele 2014.

Henrik

ved godt der kommer nogle spændende film næste år.. men hvis jeg skal være ærlig så glæder jeg mig så mega meget til den her :) 1'eren var den bedste animationsfilm i mange år! elskede humoren og karaktererne. og toothless minder SÅ meget om en kat :P

Maria

Den vil jeg gerne se når den får premiere. 1' eren var sød og spændende, så mon ikke denne også er det.
Ja, det var en skam der ikke blev mere af Over Hækken, men den anden var ikke lige mig.

Jacob

Var positiv over for den første film, og 2'eren ser spændende og flot ud. Man må sige DreamWorks ikke holder sig tilbage med fortsættelser. Udover Sådan Træner Du Din Drage, kommer der også adskillige fortsættelser til Kung Fu Panda og Madagascar. Og så er der film som Over Hækken og Skyllet Væk, der fuldstændig er gået i glemmebogen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.