Cookie- og Privatlivspolitik
Råzone-opfølger får trailer

Råzone-opfølger får trailer

Første kig på 'Lev stærkt'

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Når traileren til 'Lev stærkt' starter, kan den minde om en dansk version af Fast & Furious-filmene, men der er mere på spil end brændt gummi og vilde biljagter.

Efterfølgeren til Råzone følger de to unge fyre, Nikolaj og Martin, der efter et gadeløb, kommer til at køre en ung pige ihjel. Dette bliver starten på en historie om venskab og kærlighed.

Cyron Melville gentager sin rolle som Nikolaj, mens nye karakterer introduceres. Norskfødte Jakob Oftebro spiller vennen Martin, og danske Danica Curcic spiller den ombejlede Signe.
 
Danica Curcic går en strålende fremtid i møde. Ikke nok med, at både hun og Oftebro netop er blevet offentliggjort som to af de ti største talenter i Europa, som bliver præsenteret ved Berlins filmfestival. Hun har samtidig en markant rolle i efterfølgeren til Kvinden i buret - Fasandræberne.

Lev stærkt får biografpremiere den 3. april 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katrine

Det ligner lidt en instruktør der er tom for ideer - tilbage i RÅZONE fra 2006 var der en lidt åben slutning, men jeg, der også var kæmpe fan af den film havde affundet mig med at Nikolaj var død, for et synes jeg var en passende slutning på filmen. Jeg har lidt svært ved at tro på os fra Råzone generationen vil hoppe på den her, vi er sku blevet for gamle til den slags fnidder. Er spændt på at se hvor vel den kommer til at gå, måske er den her i grunden mere drengevenlig hvor Råzone absolut var pigevenlig

Simon

Bare fordi der er bilræs med i filmen, så behøver det jo ikke nødvendigvis at være et rip-off, eller en 'dansk' vesion af Fast and Furious filmene.

Ser ud til at være en ungdomsfilm, hvor bilræs spiller i væsentlig rolle, men handler i langt højere grad om konsekvenserne af at leve et hurtigt liv, uden at tænke sig om en ekstra gang.

Er det set før - ja - ligner det Fast and Furious - ja, der er biler med (...) - burde man ikke give det en chance, og være glad for, at vi i Danmark også forsøger os med nogle drama-action film, der dog ikke bliver for overdrevet? - det synes jeg, vil da give den en chance og se den :)

Desuden, hvis man undersøger det lidt, så er der en helt del af de her bil "træf", som de kaldes, i Danmark, hvor bil entusiaster mødes, og prøver deres hestekræfter af, og lur mig om det ikke også er sket om natten på offentlige gade, og ikke kun på lukkede områder. Så det er ikke noget helt unaturligt og fremmede, som de udstiller her.

Synes folk skal droppe deres sammenligninger med Fast and Furious, og værdsætte at man i Danmark også prøver kræfter med nogle anderledes film. Denne gang med bilræs :P

Anonymuser/0

Jeg elsker RÅZONE - det er en fantastisk og stærk lille film som virkelig brændte sig fast på min nethinde og det var en film jeg desværre kunne relatere mig alt for godt til.

LEV STÆRKT derimod.... Ligner desværre en mindre omgang amatør-teater krydret med lidt FAST & FURIOUS og en omgang Bier-like kærlighedsdrama oveni.

Vil dog ikke gå så langt som at kalde den end F&F rip-off. F&F er hardcore action først og fremmest - dramaet er på typisk actionfilms niveau. Det syntes jeg nu ikke at LEV STÆRKT ligner.

Anyways, med mindre anmeldelserne er voldsomt gode, så tror jeg at jeg springer denne over :)

Ramauser/76637

og det skulle forstille at være den danske version af fast and the furious? og ham den blonde skulle ligne Paul Walker? .... hahaha nej nej nej, det er til grin....

Dangeluser/180492

typisk danmark at prøve at kopier andre... tænk man kan støtte sådan et projekt, plus dårligt skuespil, men sikkert mange " seje typer" som ser frem til den;)... venter nu spændt på fast 7..

Dennis

nu har jeg ikke set nogle fast and the furious film da det virker udelukkende som bil-porno og jeg har ikke engang kørekort :)

men den her film virker som om den starter med bilræs men ender i at handle om de to hovedpersoners forhold med en god sjat dansk drama hældt ud over så at sige at de er ens kan være et "faux pas" så at sige :)

men igen det kan være det er præcist hvad TFATF handler om :)

Peter H. GO PACK GO

Så ikke ses. Virker til at være en dårlig dansk plat kopi som kunne være sparet væk for at komme på noget kreativt

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

1 dag siden
Hans

Interessant. Har altid elsket hans roller.

1 dag siden
Antaeus

Han er en legende.
Det er ærgerligt, at den nyeste trilogi har gjort alt de kunne for at ødelægge legenden og alle tiders helt.

1 dag siden
Antaeus

Nå, den video kunne man så ikke se herinde uden at slå alle cookies til.
Det kan i godt glemme, jeg ser den andet steds.

2 dage siden
Zekiuser/914434
Zekiuser/914434

.... eller "Soning" på dansk. Fra 2007 med Kiera Knightley og James MacAvoy. Det er den med den lange uafbrudte sekvens fra Dunkirk i 1940.

3 dage siden

Aktive debatter