Cookie- og Privatlivspolitik
Paul Walker er død

Paul Walker er død

Fast & Furious-stjernen omkommet i biluheld

Stem op!
6
Stem ned!
-18
(reset)

Skuespilleren Paul Walker mistede i går (lørdag) livet i et biluheld i Californien, da hans Porsche ramte et træ.

Walker blev kun 40 år gammel. Bilen blev kørt af en kammerat, der også omkom.

Som en af hovedrollerne i en af filmhistoriens bedst sælgende franchises, Fast & Furious-serien, er Walker et velkendt og respekteret navn blandt især action-fans.

Karrieren startede sjovt nok i det romantiske drama 'Pleasentville' fra 1998, men det var som bekendt med The Fast and the Furious (2001), at Walkers talent bedst blev udfoldet. Af andre bemærkelsesværdige film kan 'Into the Blue' (2005) og 'Running Scared' (2006) nævnes.

Universal, der står bag Fast & Furious-serien, udtalte i nat:
- Alle på Universal har et knust hjerte. Paul var et elsket medlem af studie-familien i 14 år, og tabet er knusende for os, alle i Fast & Furious-filmene, og de mange fans.

To film med Walker er på vej til de danske biografer i 2014. Fast & Furious 7, der pt. er ved at blive færdiggjort, og actionfilmen Brick Mansion.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dennisuser/186073

Selv om jeg ikke er fan af FF filmene, så ramte det mig alligevel ret hårdt, da jeg læste, at PW var død.
Jeg har set ham i andre film, og har altid set ham som en solid skuespiller, der gjorde det godt.
Og at det var hans ven, der kørte bilen, gør det ikke mindre sørgeligt. Jeg fik tårer i øjnene lige før da jeg så hans billede her, jeg ved egentlig ikke hvorfor, men det var ok.
Jeg håber hans familie kommer over dette tragiske tab.
RIP PW!

Chrina

Det er virkeligt sørgeligt når nogle mister livet på denne vis og så ung, men det beviser jo at man ikke kan vide sig sikker på noget i livet man kan miste alt på et split sekund og det er sgu lidt skræmmende. Har ondt af hans familie.

Anonymuser/0

RIP Paul Walker

dj-davit

Hvad jeg lige har læst af seneste nyt.

Så vil filmen åbenbart blive gennemført alligevel. Sådan siger Theguardian idag.

http://www.theguardian.com/film/2013/dec/02/fast-furious-7-death-paul-wa...

Så jeg tror det vil lykkedes alligevel. Til trods for at det lige er sket. Der vil dog være en stor forsinkelse på filmen

Christian

Men ok. Slutresultatet er og bliver det samme :-(

Jeg har aldrig tænkt synderligt højt om Paul Walker, rent skuespillermæssigt. Dermed sagt har jeg heller aldrig haft noget imod manden. Det sgu trist at "ryge i svinget" på den måde. Som jeg har hørt det fra amerikanske nyhedsrapporter, så skulle ham og kammeraten bare lige køre en lille hurtig tur, inden de skulle hjem og holde weekend. Og Just like that, slukkes lyset :-( Det løber en koldt ned af ryggen!

Må han hvile i fred.

Stine Teglgaard

Jep, da vi skrev nyheden med søvn i øjenkrogen søndag morgen stod der lygtpæl på flere medier, det blev senere meldt ud, at det var et træ...
det er nu rettet - men desværre med samme resultat.

MVH Stine
kino.dk

dj-davit

Ifølge Eb.dk så var der problemer med bilen inden de begyndte at kører, samt at bremserne nok var stået af.

Og fordi Paul sad på passager sædet var fordi at han aldrig havde kørt i en bil som denne. Og derfor gerne ville prøve det.
Så det var hans ven der kørte istedet.

MHT Lygtepæl

" Mens Rodas var ved at bakke bilen ind i garagen, dukkede Paul Walker op. Ifølge TMZ.com fortalte han sin ven, at han aldrig havde kørt i denne type bil før, og derfor satte han sig ind på passagersædet, og de drog afsted.

- Roger sad bag rattet. Han kørte stille og roligt bilen ud. Roger var i det hele taget ikke typen, der kørte hasarderet. Han havde en kone og to børn og var en forsigtig mand - et familiemenneske, fortæller Jim Thorp, der deltog i velgørenhedsarrangementet og kendte Roger Rodas.

Så vidt jeg kunne se, var der ikke nogen bremsespor på ulykkesstedet. Det var tydeligt, at bilen havde ramt to træer og en lygtepæl. Der lå stykker af porschen i en radius af 45 meter omkring bilen fortæller han til Bang Showbiz. "

-----

Kilde: http://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/article2163139.ece

Wayne

Det får næppe F & F filmene til at stoppe - og Hollywood skal nok finde ud af at spinde guld på de optagelser der allerede er lavet med Paul Walker, så han kan skrives ud af serien på en ordentlig måde.

Jeg vil selvfølgelig huske ham, som ham der blev i F & F serien, mens Diesel først kom tilbage da hans karriere dykkede. Men ellers vil jeg især huske ham for et par gode film, især Eight Below, Running Scared og den sexede Into the Blue.

R.I.P

Noobcake

Nu kommer der vel ikke flere Fast & Furious film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lotte

Jeg vidste heldigvis at den ikke var 'afsluttet' og var kun glad for, at der ikke var en cliffhanger men derimod et løfte om en spændende part 2.

1 dag siden
Sørenuser/768514
LOL
Sørenuser/768514

Nej, det var sørme ikke en Hunger Games film...

1 dag siden
Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

3 dage siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

3 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

4 dage siden