Cookie- og Privatlivspolitik
Mini-teaser #2 - The Amazing Spider-Man 2

Mini-teaser #2 - The Amazing Spider-Man 2

Varm op til den officielle trailer

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Så er anden mini-bid af den kommende trailer er klar. Peter Parker skal kæmpe mod en overflod af superskurke i 2'eren, blandt andet The Rhino og Electro.

Derudover har den seneste plakat til filmen afsløret, at der nok også kommer en god gammel kending i spil i form af The Green Goblin, men mere om det snart.

The Amazing Spider-Man 2 har dansk premiere den 14. april, 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
carstenuser/132930

Det bliver en rigtig Spider-man film. Personligt håber jeg ikke det går ud over fortællingen. Men der kommer Spider-man action i en anden verden.

Christian

Jeg har netop genset hele den gamle spiderman trilogi igen, og den er altså ret så outdated. Navnligt 1'eren, i min mening. 2'eren som jeg holdt så højt før i tiden er også begyndt at kede mig lidt, selvom jeg stadig synes den er go. 3'eren er helt forfærdelig!

The Amazing Spiderman er klart filmen som skulle have udkommet fra start, tilbage i 2002. Stilen er langt federe og med mere kant. Castet er utroligt meget bedre. Andrew Garfield i hovedrollen er virkelig toppen af kransekagen. Der er så mange flere lag til hans Peter Parker, og han balancerer nørde-genet og cool-faktoren på den fedeste måde. Tobey var egentlig bare generelt kikset og kejtet (selvom jeg OGSÅ kan li' ham som skuespiller).

Amazing Spidey serien er allerede nået længere end den forrige franchise, forstået på den måde at både 3 og 4 allerede er fast planlagt, med premieredatoer og hele svinegøjet. De bliver filmet back-to-back. De sigter virkelig efter at udbrede til et meget større spiderman univers.

Jeg forstår godt at der er mange som synes at den første film i den nye franchise var lidt af en repeater. Det var jo pga oprindelseshistorien som de var nød til at honorere. Nu da den er af vejen har de virkelig mulighed for at gøre universet til deres helt eget, med noget nyt på banen som ikke er set før. Aner ikke om det vil lykkedes dem, men jeg glæder mig sgu!

PS. Ham Rhino er ikke synderligt meget med. Han er en mindre bi-karakter som ikke kommer til at overskygge noget (ifølge instruktøren). Forholdet mellem Peter og Harry plus Gwen, samt vores hovedskurk Electro er hvad der efter sigende skulle være i centrum i filmen.

Jacob

Man kan mene hvad man vil om de nye Spider-Man film, men håber ikke hele tre skurke mod én helt bliver for meget - selvom alt tyder på Green Goblin først dukker op til sidst. Det jeg synes der er værst ved de her film, er jeg føler de bare gentager Sam Raimi om igen. Selvfølgelig bunder historien i tegneserieuniverset, men man tænker bare "åh nej" når man hører om Harry Osborn og Green Goblin. Men på den anden side vil jeg lade tvivlen komme mig til gode, og lade dem bevise de kan gøre det til deres eget. Og selvom man siger 'spil din alder' synes jeg alligevel Andrew Garfield er for gammel. Han er 30 år og skal forestille en high school elev - come on!
Til sidst vil jeg tilslutte mig dem, der siger vi ikke får for mange trailers og billeder. Som der så ganske rigtigt bliver pointeret kan man bare lade være med at se det. Selvfølgelig er det lidt en anden sag i biografen, hvor man jo ikke rigtig har noget valg.

Mathias

Det var ikke meget guf og måske lidt for tydelige computer effekter...
MEN! se bort fra det; så ser jeg frem til en god film

DJN

Hold nu op, Hollywood, med jeres teasers til trailere og trailere til trailere, osv. Snart har der vel været 8 trailers, 992 billeder og 16 karakterprofiler, så der ingen spænding og ingen overraskelser er, når man endelig skal se den...

RasmusHeby

Hvorfor lader du ikke bare være med at se trailers og karakterbilleder, hvis du synes der er for mange?
Du bestemmer da selv om du vil have overraskelsen ødelagt, så lad da være med at bebrejde filmskaberne.

DJN

Kan da fortælle dig, at jeg da så vidt muligt også undgår dem, men derfor kan jeg vel godt have en mening om, at jeg synes det har taget overhånd. F.eks. fik jeg spoilet en hel del af Prometheus henne på Facebook, fordi nogle af de filmsider jeg havde liket, skrev spoileren i overskriften på det link de havde lagt ud.
Og nej, jeg vil ikke kade være med at bebrejde filmskaberne. Nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men før i tiden (ja, før internettet) var man heldig hvis man overhovedet fik set en trailer til en film. Med lidt held så man en plakat i biografens foyer og var man ekstra heldig, så man entrailer for den film næste gang man var i biografen, men det kunne man ikke engang være sikker på. Det er altså mere spændende ikke at vide så meget. Mht. Prometheus tvivler jeg på, at ret mange behøvede at vide mere end at Scott vendte tilbage til Alien-universet, før deres interesse var vakt.

Bjerg

Personligt ser jeg ikke trailers for kommende film, da jeg er ved at være godt træt af 2:30-3:00 minutters trailere der bare giver hele filmen, dens handling og dens fede scener væk. Så er det jo næsten ligemeget at se filmen.

- Det er til gengæld et kæmpe problem at gå i biografen, for der er du lidt tvunget til at se klip, trailers osv. som vare talrige minutter! Sad med lukkede øjne sidst jeg var i bio under den 3+ minutters lange Hobbit 2 trailer... Jeg ser dog gerne teaser trailers, på max 1 minut, og stopper den hvis den pludselig viser lidt for meget. Men synes det er til grin at man er nået til et punkt var dette er nødvendigt. Synes der skulle laves en regel - Dem der udgiver filmene får halvanden minut til at sælge deres film og så må de bare tænke sig lidt om hvad de putter i den. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Fedt at I er begyndt at komme med disse gode tilbud.

21 timer siden
Trine

Hold op hvor jeg glæder mig helt vildt til at se den her!

1 dag siden
Trine

Hold op hvor er der mange sjove stunder...

1 dag siden
Geek

Hvis historien kan bære det er det fint nok med en lang film, men kan vi ikke PLEASE få en pause midtvejs.

2 dage siden
Simon

Det var simplethen bare for klamt og pinligt...

3 dage siden

Aktive debatter